Informatie voor patiënten

Behandelingen

Park Medisch Centrum & Parkkliniek is een Zelfstandig Behandelcentrum voor Orthopedische chirurgie, Neurochirurgie en Plastische chirurgie

Kenmerkend voor Park Medisch Centrum & Parkkliniek is dat zij inspeelt op de wensen van de generatie van nu. Er wordt gewerkt met korte wachttijden en persoonlijke begeleiding. Alles wordt in werking gesteld om de patiënt op de meest kwalitatieve manier te informeren en te begeleiden.

Binnen Park Medisch Centrum kunt u terecht voor Plastische chirurgie, Neurochirurgie en Orthopedie. Park MC biedt ook verzekerde zorg aan voor plastische chirurgie. Denk aan een borstverkleining of buikwandcorrectie. De afdeling Neurochirurgie is gespecialiseerd in hernia´s waaronder middels de bekende PTED techniek. Binnen de afdeling Orthopedie kunt u onder andere terecht voor de heupprothese; middels  “de voorste benadering” en de knieprothese.

Parkkliniek biedt een breed scala aan cosmetische ingrepen zoals de borstvergroting, de ooglidcorrectie en liposuctie. U kunt ook terecht voor injectable behandelingen.

Kies hieronder de behandeling waar u meer over te weten wilt komen. Een verwijzing van een huisarts, bedrijfsarts of andere zorgverlener is een vereiste voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.