Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Over ons

Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Park Medisch Centrum vanaf de Hoofdweg RotterdamPark Medisch Centrum is gevestigd aan de Hoofdweg 90 te Rotterdam. Het ligt centraal gelegen aan de A16. Het gebouw heeft een oppervlakte van meer dan 3.000 vierkante meter en is voorzien van de meest moderne operatiefaciliteiten voor medische zorg. Park Medisch Centrum beschikt over 3 moderne operatiekamers en twee poliklinische behandelkamers, waar alle vormen van anesthesie gegeven kunnen worden. Wij werken met een team van zeer ervaren medisch specialisten en anesthesiologen. Park Medisch Centrum beschikt over 21 ultramoderne 1-persoons en 2-persoons kamers. Of u een dagbehandeling heeft of een nachtje blijft slapen, u bent van alle gemakken voorzien. Zo hebben alle kamers een eigen douche en toilet, minibar en multimedia systeem, bestaande uit internet, televisie, radio en telefoon. Uiteraard hebben we een goed wifi-systeem.

Parkkliniek, uw betrouwbare partner in esthetiek

Parkkliniek, gevestigd op dezelfde locatie is gespecialiseerd in cosmetische en plastische chirurgie. Wij staan voor kwaliteit op alle fronten en u kunt rekenen op een eerlijk advies. Onze deskundige chirurgen werken met de nieuwste apparatuur. Ons gespecialiseerde medische team staat  24 uur per dag voor u klaar.  Wij begrijpen dat de stap naar een plastische ingreep niet zomaar wordt gezet en begeleiden u daarin. Transparant, open en volledig op maat geschreven op uw wensen.

Parkkliniek, opgericht in 1996  doet geen concessies als het gaat om kwaliteit en veiligheid.
Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC).  Parkkliniek voert ruim 1500 plastisch chirurgische operaties per jaar uit. Elke arts in onze kliniek heeft zijn/haar eigen specialiteit. Naast het team van specialisten kunt u bij Parkkliniek rekenen op vakkundig personeel, vriendelijke receptionistes en operatiekamers die uitstekend zijn geoutilleerd en beantwoorden aan de strengste veiligheidseisen.

Privékliniek met afspraken met alle verzekeraars

Park Medisch Centrum is gespecialiseerd in orthopedie, orthopedische chirurgie en neurochirurgie en valt onder verzekerde zorg. Parkkliniek richt zich op plastische chirurgie die doorgaans voor eigen rekening van de patiënt komt. Er zijn uitzonderingen zoals bepaalde medische plastische ingrepen. Uw huisarts of verzekeringsmaatschappij kan u daar duidelijkheid over geven. Doordat wij zeer efficiënt werken hebben we korte wachttijden.

Park Medisch Centrum heeft met contracten afgesloten met alle ziektekostenverzekeraars in Nederland.

Goede zorg is veilige zorg

Park Medisch Centrum en Parkkliniek worden regelmatig geïnspecteerd door de Inspectie voor de Gezondheidszorg en goed bevonden. Wij hebben  het ISO 9001-2008 certificaat en het ZKN keurmerk. In april 2019 heeft er een audit plaatsgevonden voor het NEN-EN-ISO 9001 : 2015, het certificaat werd toegekend en is geldig tot januari 2025. Al onze medische specialisten staan onder controle van hun vakverenigingen.