Informatie voor patiënten

Contact

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Park Medisch Centrum & Parkkliniek.

Park Medisch Centrum vanaf de Hoofdweg Rotterdam - Contact

Parkkliniek Rotterdam B.V.
Hoofdweg 90
3067 GH ROTTERDAM
Tel: +31 (0)10 436 1537
Fax: +31 (0)10 436 6953

Openingstijden:

maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 17.30 uur

Feestdagen:
4 mei gesloten
5 mei gesloten
Hemelvaart (21 mei) gesloten
2e pinksterdag (1 juni) gesloten

Plan uw reis naar de Park Medisch Centrum & Parkkliniek

LET OP: Hoofdweg 90 in ROTTERDAM en niet in Capelle a.d.IJssel

Afdrukken van de routebeschrijving?

  • Klik in het kaartje hierboven op het icoontje “Route”.
  • In het nieuwe venster kunt u de route plannen.
  • Klik dan geheel links in het venster op het menu icoontje (drie streepjes onder elkaar) en kies voor Afdrukken.

Met de auto
Vanaf Breda.
Volg de A16 richting Rotterdam. Neem de afslag s109 richting Prins Alexander/Hillegersberg.
Ga bij de verkeerslichten de Hoofdweg over en sla links af. Volg de weg langs het Bastion Hotel en blijf op deze parallelle rijbaan totdat u na 350m het Park Medisch Centrum rechts ziet.

Vanaf Utrecht.
Volg de A12 richting Rotterdam. Vervolg de A20 bij Gouda. Rechts aanhouden bij afslag Hoek van Holland/Rotterdam/Gouda-West. Neem na ongeveer 10.7 km de afslag 16 Cappelle aan den IJssel. Ga aan het einde van de afrit linksaf de Capelseweg op S109. Volg de S109 richting Alexandrium. Neem de afslag Alexandrium. Volg de Hoofdweg voor 1.7 km. Ga linksaf de Koningslaan op. Na 100m scherpe draai naar rechts om op de parallelle rijbaan van de Hoofdweg te komen. Na 400m ziet u aan de linkerkant het Park Medisch Centrum.

Vanaf Den Haag/Amsterdam.
Vanuit Amsterdam volg de A4 richting Rotterdam. Ga bij knooppunt Ypenburg rechtsaf richting E19/A13 Rijswijk/Delft/Rotterdam. Volg dan de A13 gedurende 12.3 km. En als u komt vanuit Den Haag volg dan ook de A13 gedurende 12.3 km.
Bij knooppunt Kleinpolderplein houdt links aan en volg de borden E25/A20/E19 Ring Rotterdam (oost)/Dordrecht/Utrecht/Havens 100-200. Neem na 3.9 km de afslag 15 Crooswijk. Houdt links aan en neem de afslag links S111 naar Crooswijk/Kralingen. Volg de Boezemlaan voor 1.2 km en sla linksaf naar S109 Dordrecht/Utrecht. Na 3 km ga rechtsaf de parallel rijbaan van de Hoofdweg op. Dat is voor het Bastion Hotel. Ga linksaf. Volg de weg langs het Bastion Hotel en blijf op deze parallelle rijbaan totdat u na 350m het Park Medisch Centrum rechts ziet.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de secundaire weg van de Hoofdweg. Ook kunt u kosteloos parkeren op het parkeerterrein aan de achterzijde van de Park Medisch Centrum & Parkkliniek.

Met het openbaar vervoer
Vanaf het trein en metro station Rotterdam Alexander kunt u eventueel een taxi nemen naar de Hoofdweg 90. Alternatief is lopen naar de Hoofdweg 90. Dit is ongeveer 17 minuten. Er stoppen geen bussen of trams nabij de locatie van Park aan de Hoofdweg 90.

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.