Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Nieuws

Op deze pagina houden wij u graag op de hoogte omtrent nieuws vanuit Park Medisch Centrum en Parkkliniek. Zo stellen wij onder andere graag nieuwe artsen aan u voor, houden wij u op de hoogte omtrent nieuwe samenwerkingen met andere ziekenhuizen en instellingen en vertellen wij u meer over nieuwe behandelingen en behandeltechnieken.

Ontvangt u graag nieuwtjes in uw inbox? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt maximaal 1 keer per maand verzonden en u kunt zich altijd weer gemakkelijk afmelden.
Top 2023 ZorgkaartNederland

Best gewaardeerde kliniek op ZorgkaartNederland Top 2023!

Voor de 4e keer op rij behoren wij tot de top best gewaardeerde klinieken van Nederland

Hartelijk dank aan alle patiënten die ons in 2023 hebben beoordeeld op ZorgkaartNederland!

In ons zelfstandig behandelcentrum is onze missie; de zorg persoonlijk én bereikbaar voor iedereen maken. Door onze efficiënte werkwijze hebben wij korte wachttijden en helpen daarmee de ziekenhuizen in de regio te ontlasten.

zorgkaart top 2022

Best gewaardeerde kliniek op ZorgkaartNederland Top 2022!

Voor de 3e keer op rij behoren wij tot de top 10 beste klinieken van Nederland

Hartelijk dank aan alle patiënten die ons in 2022 hebben beoordeeld op ZorgkaartNederland!

In ons zelfstandig behandelcentrum is onze missie; de zorg persoonlijk én bereikbaar voor iedereen maken. Door onze efficiënte werkwijze hebben wij korte wachttijden en helpen daarmee de ziekenhuizen in de regio te ontlasten.

Elsevier´s jaarlijkse ¨Beste Ziekenhuizen en Klinieken 2022¨ onderzoek

Elsevier Beste Ziekenhuizen en Klinieken Onderzoek 2022

De resultaten van Elsevier´s jaarlijkse ¨Beste Ziekenhuizen en Klinieken 2022¨ onderzoek zijn bekend gemaakt.

Het verheugt ons zeer dat voor de tweede keer op een rij, het Park Medisch Centrum één van de winnaars is in de categorie ¨Knieprothese¨. Voor de “Heupprothese¨ werd dit jaar een bovengemiddelde score behaald.

Elsevier heeft dit jaar 6 behandelingen vergeleken voor 96 ziekenhuislocaties,

1000ste herniaoperatie van 2022

De duizendste herniaoperatie van 2022

Op 4 november is in Park Medisch Centrum de duizendste herniaoperatie van 2022 verricht!

Tijdens deze duizendste hernia operatie werd mevrouw de Gier geopereerd via de endoscopische methode, de PTED-hernia operatie. Dokter Harhangi begon met deze techniek in 2009 in Park Medisch Centrum. Ons neurochirurgie team is getraind in klassieke hernia operaties,

ZorgkaartNederland top 2021

Best gewaardeerde kliniek op ZorgkaartNederland Top 2021

Park Medisch Centrum & Parkkliniek ‘Best gewaardeerde kliniek’ op ZorgkaartNederland!

Park Medisch Centrum & Parkkliniek is in de ZorgkaartNederland Top 2021 verkozen tot ‘Best gewaardeerde kliniek van Nederland ’.

We willen al onze cliënten bedanken voor hun review op ZorgkaartNederland. We zijn ontzettend trots op ons gehele team want dankzij hen kunnen wij de beste zorg leveren.

Park beste kliniek voor knie en heup

Elsevier Beste Ziekenhuizen en Klinieken Onderzoek 2021

De resultaten van Elsevier´s jaarlijkse ¨Beste Ziekenhuizen & Klinieken 2021¨ onderzoek zijn bekend gemaakt.

Het verheugt ons zeer dat wederom, nu voor de vierde keer op een rij, het Park Medisch Centrum als beste naar voren is gekomen in de categorie ¨Heupprothese¨. Tevens zijn we ook één van de winnaars in de categorie ¨Knieprothese¨.

Veiligheid van borstimplantaten

Belangrijke informatie voor vrouwen met vragen over de veiligheid van borstimplantaten.

Met enige regelmaat verschijnen in de media artikelen over de veiligheid van borstimplantaten. Vorige week (20 september 2021) verscheen een publicatie van onderzoeker Henry Dijkman, waarin wordt gesteld dat niet alleen borstimplantaten met vloeibare gel siliconendeeltjes (moleculen) kunnen loslaten, maar dat dit ook geldt voor vaste borstimplantaten.

PTED-herniaoperatie (weer) in het basispakket

In de nieuwe editie van FysioPraxis geeft arts-onderzoeker Pravesh Gadjradj, verbonden aan Park Medisch Centrum, een toelichting op de PTED-techniek en op zijn promotieonderzoek. Dit onderzoek vormde de basis voor het oordeel van het Zorginstituut om de PTED-operatie vergoed te krijgen via de basisverzekering.

Het Zorginstituut Nederland heeft geoordeeld dat bij een lumbale hernia de minimaal invasieve PTED-operatie ten minste even goed is als de klassieke open discectomie.

Elsevier Beste Klinieken Onderzoek 2020

De resultaten van Elsevier´s jaarlijkse ¨Beste Klinieken 2020¨ onderzoek zijn bekend!

Het verheugt ons zeer dat wederom, nu voor de derde keer op een rij, het Park Medisch Centrum in de categorie “Gewrichten /Heupprothese” in Nederland als beste naar voren is gekomen. Elsevier heeft dit jaar 11 behandelingen vergeleken in 238 klinieken.

Om de kwaliteit van zorg in de klinieken te verbeteren heeft branchevereniging Zelfstandig Klinieken Nederland (ZKN) een keurmerk ingesteld.