Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Kliniek- en ziekenhuis beoordelingen

Kliniek- en ziekenhuisbeoordelingen, zoals die jaarlijks worden uitgevoerd door ZorgkaartNederland en Elsevier, spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de kwaliteit van onze gezondheidszorg en stellen onze patiënten in staat om de best mogelijke zorg te ontvangen op basis van objectieve informatie en peer-reviews.
Ze stimuleren ons ook als kliniek en Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC) om te streven naar voortdurende verbetering en excellentie in de dienstverlening aan onze patiënten.
Top 2023 ZorgkaartNederland

Best gewaardeerde kliniek op ZorgkaartNederland Top 2023!

Voor de 4e keer op rij behoren wij tot de top best gewaardeerde klinieken van Nederland

Hartelijk dank aan alle patiënten die ons in 2023 hebben beoordeeld op ZorgkaartNederland!

In ons zelfstandig behandelcentrum is onze missie; de zorg persoonlijk én bereikbaar voor iedereen maken. Door onze efficiënte werkwijze hebben wij korte wachttijden en helpen daarmee de ziekenhuizen in de regio te ontlasten.

zorgkaart top 2022

Best gewaardeerde kliniek op ZorgkaartNederland Top 2022!

Voor de 3e keer op rij behoren wij tot de top 10 beste klinieken van Nederland

Hartelijk dank aan alle patiënten die ons in 2022 hebben beoordeeld op ZorgkaartNederland!

In ons zelfstandig behandelcentrum is onze missie; de zorg persoonlijk én bereikbaar voor iedereen maken. Door onze efficiënte werkwijze hebben wij korte wachttijden en helpen daarmee de ziekenhuizen in de regio te ontlasten.

Elsevier´s jaarlijkse ¨Beste Ziekenhuizen en Klinieken 2022¨ onderzoek

Elsevier Beste Ziekenhuizen en Klinieken Onderzoek 2022

De resultaten van Elsevier´s jaarlijkse ¨Beste Ziekenhuizen en Klinieken 2022¨ onderzoek zijn bekend gemaakt.

Het verheugt ons zeer dat voor de tweede keer op een rij, het Park Medisch Centrum één van de winnaars is in de categorie ¨Knieprothese¨. Voor de “Heupprothese¨ werd dit jaar een bovengemiddelde score behaald.

Elsevier heeft dit jaar 6 behandelingen vergeleken voor 96 ziekenhuislocaties,

ZorgkaartNederland top 2021

Best gewaardeerde kliniek op ZorgkaartNederland Top 2021

Park Medisch Centrum & Parkkliniek ‘Best gewaardeerde kliniek’ op ZorgkaartNederland!

Park Medisch Centrum & Parkkliniek is in de ZorgkaartNederland Top 2021 verkozen tot ‘Best gewaardeerde kliniek van Nederland ’.

We willen al onze cliënten bedanken voor hun review op ZorgkaartNederland. We zijn ontzettend trots op ons gehele team want dankzij hen kunnen wij de beste zorg leveren.

Park beste kliniek voor knie en heup

Elsevier Beste Ziekenhuizen en Klinieken Onderzoek 2021

De resultaten van Elsevier´s jaarlijkse ¨Beste Ziekenhuizen & Klinieken 2021¨ onderzoek zijn bekend gemaakt.

Het verheugt ons zeer dat wederom, nu voor de vierde keer op een rij, het Park Medisch Centrum als beste naar voren is gekomen in de categorie ¨Heupprothese¨. Tevens zijn we ook één van de winnaars in de categorie ¨Knieprothese¨.

Elsevier Beste Klinieken Onderzoek 2020

De resultaten van Elsevier´s jaarlijkse ¨Beste Klinieken 2020¨ onderzoek zijn bekend!

Het verheugt ons zeer dat wederom, nu voor de derde keer op een rij, het Park Medisch Centrum in de categorie “Gewrichten /Heupprothese” in Nederland als beste naar voren is gekomen. Elsevier heeft dit jaar 11 behandelingen vergeleken in 238 klinieken.

Om de kwaliteit van zorg in de klinieken te verbeteren heeft branchevereniging Zelfstandig Klinieken Nederland (ZKN) een keurmerk ingesteld.

zorgkaart-nederland-top-2020

Best gewaardeerde kliniek op ZorgkaartNederland Top 2020!

Park Medisch Centrum & Parkkliniek ‘Best gewaardeerde kliniek’ op ZorgkaartNederland!

Park Medisch Centrum & Parkkliniek is in de ZorgkaartNederland Top 2020 verkozen tot ‘Best gewaardeerde kliniek van Nederland ’! We willen al onze cliënten bedanken voor hun review op ZorgkaartNederland. We zijn ontzettend trots op ons gehele team want dankzij hen kunnen wij de beste zorg leveren.

Elsevier Beste Klinieken Onderzoek 2019

Zaterdag 23 maart 2020 publiceerde Elsevier de jaarlijkse lijst
“Beste Klinieken¨ 2019.

Het verheugd ons zeer dat wederom, de 2 de keer op rij, het Park Medisch Centrum in de categorie “Gewrichten /Heupprothese” in Nederland als beste naar voren is gekomen. Voor de categorie “Kijkoperatie/Voorste Kruisband” waren wij zelfs voor de 3de keer op rij nummer 1!

Elsevier Beste Klinieken Onderzoek

Afgelopen week is in de Elsevier het jaarlijkse onderzoek Beste Klinieken wederom gepresenteerd. Vorig jaar is Park Medisch Centrum in dit onderzoek als beste naar voren gekomen in de categorie ¨Gewrichten Heupprothese¨. In de categorie ¨Knie Kijkoperatie¨ heeft de kliniek toen een gedeelde eerste plaats behaald.

Tot onze grote teleurstelling is er dit jaar wegens iets mis gegaan bij de instelling die onze data behoort aan te leveren bij Elsevier.