Informatie voor patiënten

Elsevier Beste Klinieken Onderzoek

Afgelopen week is in de Elsevier het jaarlijkse onderzoek Beste Klinieken wederom gepresenteerd. Vorig jaar is Park Medisch Centrum in dit onderzoek als beste naar voren gekomen in de categorie ¨Gewrichten Heupprothese¨. In de categorie ¨Knie Kijkoperatie¨ heeft de kliniek toen een gedeelde eerste plaats behaald.

Tot onze grote teleurstelling is er dit jaar wegens iets mis gegaan bij de instelling die onze data behoort aan te leveren bij Elsevier. Hierdoor zijn onze gegevens dit jaar niet opgenomen in het onderzoek. Wij betreuren dit voorval ten zeerste.

Via deze weg willen wij u laten weten dat de kwaliteit van de diensten bij Park Medisch Centrum ook in 2018 absoluut op gelijk niveau waren als in 2017 al dan niet beter. Kwaliteit en patiënt tevredenheid staat bij ons altijd op nummer één. Onze gemiddelde waardering op Zorgkaart Nederland over de laatste jaren staat momenteel op een 9.3 en zelfs op een 9.9 gemeten over 2019.

Daarnaast attenderen wij u er nogmaals op dat Park Medisch Centrum het ZKN-keurmerk voert. Dit keurmerk krijgt een kliniek pas als die aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet en wordt jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke instantie.

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.