Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Partners

Partners

Amphia Ziekenhuis

Samen gezonder, dat is waar 270 medisch specialisten, 4300 medewerkers en 340 vrijwilligers zich in Amphia elke dag hard voor maken. Wij willen patiënten de beste medische en verpleegkundige zorg bieden, zo dicht mogelijk bij huis. Zodat zij zo snel als mogelijk en verantwoord is weer in hun eigen omgeving verder kunnen herstellen. Natuurlijk houden wij daarbij zoveel mogelijk rekening met individuele wensen, behoeften en omstandigheden.

Website: Amphia Ziekenhuis

DC Klinieken

DC Klinieken. Goede zorg, nu!

DC Klinieken is een landelijke keten van Zelfstandige Behandel Centra. Met meer dan 700 zorgprofessionals bieden wij bij 15 locaties laagcomplexe zorg. Patiënten kunnen bij ons terecht voor onder meer pijnzorg, maag-en darmonderzoeken, huid & allergie en radiologie. Deze patiënten helpen we vaak binnen een week in een vriendelijke en veilige omgeving. Daar staan wij voor: Goede zorg, nu!

De Schouderdokter

De Schouderdokter is een orthopedische kliniek en expertise centrum voor diagnose en behandeling van schouderklachten.

Website: De Schouderdokter Den Haag

Erasmus MC

Het Erasmus MC is het grootste en meest veelzijdige van de acht universitair medische centra van Nederland. Erasmus MC wil haar internationale reputatie verder uitbouwen en in 2013 tot de twintig beste medisch instituten ter wereld behoren. (gepubliceerd: 12-03-2012)

Website: Erasmus MC

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Franciscus Gasthuis & Vlietland (officiële naam: Sint Franciscus Vlietland Groep) staat voor top zorg, dicht bij huis.

Website: Franciscus Gasthuis & Vlietland

HagaZiekenhuis

Zorgzaamheid, innovatie en samenwerking

Het HagaZiekenhuis werkt voortdurend aan de toekomst. Letterlijk door de komende jaren een vernieuwd ziekenhuis neer te zetten. Een transparant ziekenhuis waar medewerkers en patiënten zich thuis voelen. Maar ook door zorgzaamheid en patiëntvriendelijkheid steeds weer voorop te stellen, onder meer door onze organisatie steeds te toetsen aan het zorgconcept Planetree. En vooral door topkwaliteit te leveren op medisch en verpleegkundig terrein en deze zorg te blijven innoveren. Ten slotte zoekt het HagaZiekenhuis altijd de samenwerking met zorgpartners. Kortom, het HagaZiekenhuis staat voor zorgzaamheid, innovatie en samenwerking.

Website: HagaZiekenhuis

Heelkunde Instituut Nederland (HIN)

Het Heelkunde Instituut Nederland (HIN) is een landelijk categoraal ziekenhuis met meerdere kleine behandelcentra en klinieken in Nederland (Amsterdam , Rotterdam en Rozendaal (bij Arnhem).

Website: Heelkunde Instituut Nederland (HIN)

IJsselland Ziekenhuis

Het IJsselland Ziekenhuis is een middelgroot ziekenhuis voor Capelle, Krimpen, Rotterdam en omstreken.

Website: IJsselland Ziekenhuis

Maasstad Ziekenhuis

Het Maasstad Ziekenhuis wil de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. Wij doen dat vakkundig en zorgzaam.

Website: Maasstad Ziekenhuis

Optimal Care Pijnklinieken

Optimal Care Pijnklinieken is toegankelijk voor iedereen met (chronische) pijnklachten.
Hoogwaardige en persoonlijke zorg, zonder wachtlijsten.

Website: Optimal Care Pijnklinieken

Spomed

LogoSpomedSpomed is veel meer dan alleen een praktijk voor fysiotherapie: wij bundelen alle kennis die nodig is om ingewikkelde problemen met bewegen te analyseren, te behandelen en daarmee te verhelpen. In dat proces speelt u de hoofdrol. Spomed is de specialist op het gebied van knie-, schouder-, enkel- en heuprevalidatie.

Voor meer informatie en aanmelding verwijzen wij u naar onze website: Spomed