Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Huisartsen

Informatie voor huisartsen

Park Medisch Centrum en Parkkliniek is gespecialiseerd in orthopedie, neurochirurgie, plastische chirurgie en handchirurgie voor zowel de verzekerde- als niet verzekerde zorg. De wachttijden voor onze knieprothese operatie, heupprothese operatie en PTED hernia operatie zijn kort.
 
Huisartsen informatie paginaOnze behandelingen worden uitgevoerd met nieuwe en geavanceerde apparatuur.  Ons team behandelt elke patiënt met een persoonlijke en individuele benadering. We hebben comfortabele voorzieningen om het verblijf van de patiënt zo prettig mogelijk te maken. Goede zorg is veilige zorg en het bewaken van het welzijn van de patiënt is prioriteit bij ons.

Op onze ervaringenpagina leest u hoe enkele van onze patiënten hun ingreep hebben beleefd.
Ook op Zorgkaart Nederland kunt u de waarderingen van patiënten lezen en vindt u informatie over de kwaliteit van ons medisch centrum en het team van chirurgen.

Wij werken nauw samen met ziekenhuizen zoals het IJsselland ziekenhuis, Erasmus MC en het Amphia Ziekenhuis. Daarnaast zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met twee andere ZBC’s : Heelkunde Instituut Nederland en de Eisenhouwer Kliniek.

Wij zijn in het bezit van de certificaten NEN-EN-ISO 9001:2015 (geldig tot 02-01-2025) en ZKN. Dit keurmerk waarborgt de kwaliteit en de professionaliteit van de medische staf. Zaken als hygiëne, infectiepreventie, sterilisatie van medische hulpmiddelen worden ook in een protocol opgenomen en gecontroleerd.

Hoe kunt u patiënten doorverwijzen?

Verwijzing

Zorgdomein logoVoor verwijzingen naar Park Medisch Centrum kunt u gebruik maken van de digitale verwijsbrief in ZorgDomein.

U kunt voor overleg, vragen of advies contact opnemen met ons telefoonnummer: 010 – 4361537.
 

Hoe kan uw patiënt een afspraak maken?

De patiënt kan ook een afspraak maken via dit contactformulier of telefonisch: 010 – 4361537.
Op korte termijn kunnen wij de patiënten in ons medisch centrum op consult zien.

Wat is de wachttijd?

Na een doorverwijzing voor een consult volgt het consult doorgaans binnen twee weken en de behandeling binnen maximaal 3 weken. 

Wordt de operatie vergoed door de verzekering?

Park Medisch Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars.
Na verwijzing door een huisarts of een medisch specialist wordt de factuur van de behandeling door ons rechtstreeks bij de zorgverzekeraar gedeclareerd en vergoed.

Een enkele keer ontvangt de patiënt zelf een factuur van de behandeling en dient hij deze factuur op te sturen naar zijn zorgverzekeraar waarna de betaling aan Park Medisch Centrum verricht dient te worden.

Cosmetische ingrepen worden over het algemeen niet vergoed. In sommige gevallen wordt een deel vergoed door de zorgverzekering. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw polisvoorwaarden.
Uw patiënt dient hierbij wel rekening te houden met de eigen bijdrage.