Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Injectable behandelingen

Injectable behandelingen

Een vermoeid of verouderd uiterlijk, een boze blik en een doffe huid zijn veel gehoorde klachten. Een injectable behandeling biedt uitkomst.

Met een filler behandeling zijn we in staat om verloren volume te herstellen en gezichtscontouren weer terug te brengen of extra te benadrukken. Het gezicht wordt weer geharmoniseerd waardoor u er jonger en frisser uit zult zien. We gebruiken uitsluitend hyaluronzuurfillers van Restylane, welke door het lichaam weer worden afgebroken.

Een behandeling met Botuline Toxine helpt om sterke gezichtsuitdrukkingen te verzachten en lijntjes en rimpels tijdelijk te corrigeren.

Tot slot bieden we ook Profhilo® aan; dit is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur om de huidstructuur te verbeteren zonder volume te geven. De huid wordt strakker, voller en zal optimaal gehydrateerd aan doen.

Voor injectable behandelingen kunt u terecht bij Drs. Mirthe van der Putten. Zij is zeer vaardig, betrouwbaar en heeft oog voor detail. Ze kan goed luisteren en neemt de tijd voor haar consulten en behandelingen.

Per 31 januari 2024 gaat dokter van der Putten met zwangerschapsverlof. Zij wordt tijdelijk vervangen door dokter Bowier.

Kies hieronder de behandeling waar u meer over te weten wilt komen.