Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Dokter van der Putten

Wie is dokter van der Putten?

Per 31 januari 2024 gaat dokter van der Putten met zwangerschapsverlof. Zij wordt tijdelijk vervangen door dokter Bowier.

dokter van der putten Drs. M. (Mirthe) van der Putten heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens is zij als arts ruim zeven jaar werkzaam geweest binnen de plastische chirurgie, waarbij zij veel ervaring heeft opgedaan met kleine chirurgische ingrepen zoals het behandelen van moedervlekken, litteken correcties en handchirurgie (Trigger Finger & Carpaal Tunnel Syndroom). Binnen Parkkliniek zal zij de eerder genoemde kleine chirurgische ingrepen voortzetten.

Daarnaast is zij sinds 4 jaar tevens werkzaam binnen de cosmetische geneeskunde als cosmetisch arts (KNMG). Haar gevoel voor esthetiek is zeer goed ontwikkeld. Het doel van drs. Mirthe van der Putten is om middels haar injectable behandelingen verjonging van het gelaat te realiseren maar altijd passend bij het gezicht en de leeftijd van de cliënt. Zij vindt een natuurlijk resultaat uiterst belangrijk.

Tijdens een eerste consult zal zij aandachtig het gezicht bestuderen en naar uw wensen luisteren om vervolgens een aansluitend verjongend behandelplan op te stellen. Veel gehoorde indicaties die zij als arts behandelt zijn onder andere een vermoeide of boze gezichtsuitdrukking, vermagering in het gezicht (bijvoorbeeld door snel afvallen of veel sporten), traangootjes, de neus-lippen plooi, kaaklijn verstrakking, kin projectie en lippen. Tot slot kunt u ook bij haar terecht voor het behandelen van het decolleté, de hals en handen.

Dokter van der Putten is zeer vaardig, betrouwbaar en heeft oog voor detail. Ze kan goed luisteren en neemt de tijd voor haar consultaties en behandelingen. Hierdoor voelen cliënten zich vertrouwd bij haar en stelt zij samen met de cliënt een passend behandelplan op met als doel een fris en heel natuurlijk uiterlijk.

Ook is zij aangesloten bij Cosmedici, een onderdeel van de NVCG.
Cosmedici.nl is een initiatief van de NVCG en wordt gesteund door de overheid. Een stichting waar de beste en meest gekwalificeerde cosmetisch artsen van Nederland bij toegelaten kunnen worden na uitgebreide toetsing, opleiding en andere strenge eisen waarna ze te titel ‘KNMG’ mogen dragen. NVCG staat voor ‘Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde’.

U bent van harte welkom voor een consult.

BIG nr: 29913622701