Tel: 010 436 15 37 Informatie voor patiënten

Plastische Chirurgie

Plastische Chirurgie

Soms ben je niet tevreden met iets in je uiterlijk. Soms kan een uiterlijk kenmerk onzekerheid met zich mee brengen. Soms kan een uiterlijk kenmerk bepaalde (sociale) klachten veroorzaken.

Wat uw reden ook is voor het ondergaan van een plastische ingreep bij de Parkkliniek staan voor u klaar. Ons zeer ervaren team luistert met aandacht naar uw wensen en geeft u een eerlijk en op maat gemaakt advies inclusief een transparante offerte. Parkkliniek staat bekend om haar eerlijke en haalbare advies, daarnaast kunt u rekenen op een optimale begeleiding van de intake tot en met het controle consult.

Betreft alle correcties die bij de Parkkliniek worden uitgevoerd vindt u hieronder een overzicht. Mocht u verdere vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.
Sommige plastische ingrepen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Deze aanvraag wordt na het consult door ons verzorgd. Zie voor meer informatie ook: verzekerde zorg.

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.