Informatie voor patiënten

Orthopedie

Orthopedie

Een team van orthopedisch chirurgen staat voor u klaar om u op deskundige wijze te helpen aan uw bewegingsprobleem. Zie hieronder en verder op onze website voor welke klachten U bij ons aan het juiste adres bent.

Wij zijn met name gespecialiseerd in het plaatsen van een heupprothese via de voorste benadering. Op donderdag wordt er afwisselend spreekuur gehouden en geopereerd. Op het heupen spreekuur zult U gezien worden door één van onze orthopeden, dokter Henkus, dokter Corten, dokter Sarac, dokter van Delft, dokter van Doesburg of dokter van der Weiden.

Voor een totale knieprothese kunt u terecht bij dokter Wiersma. Zij heeft spreekuur en operaties op woensdag. Drs. R. (Rachid) Mahdad start per augustus 2020 bij Park Medisch Centrum (PMC) in Rotterdam en hij zal intensief gaan samen werken met dokter Saskia Wiersma betreffende de knieprothesiologie.

orthopedie

Voor het maken van een afspraak dient u in het bezit te zijn van een verwijsbrief van de huisarts.

Toelichting

Wij zijn een samenwerkingsverband aangegaan met dokter Henkus, de bekendste Orthopeed in Nederland op het gebied van de voorste benadering en er worden nu gesprekken gevoerd met nog een aantal andere orthopeden die exact dezelfde werkwijze willen gaan volgen. Deze keuze voor de prothesiologie is gemaakt uitgaande van het gegeven dat wij al 3 jaar derden faciliteerden op dit gebied en een zeer goede naam opgebouwd hebben.

Zo heeft Elsevier ons verkozen tot beste Heup-ZBC van Nederland en daarnaast voor het tweede opeenvolgend jaar als beste meniscus scopie centrum van Nederland. Het doel is dit jaar minimaal 250-300 heup/knie operaties (protheses) te verrichten en dit volgend jaar uit te breiden naar minimaal 800.

 

Onze orthopedisch chirurgen (9)

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.