Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Disclaimer

Disclaimer

Deze internetsite wordt u aangeboden door Parkkliniek Rotterdam. Op de inhoud van deze site heeft Parkkliniek Rotterdam het auteursrecht.

Van deze site mag niets worden gekopieerd en/of veranderd. Alle rechten gereserveerd. Zonder geschreven toestemming van Parkkliniek Rotterdam is het verboden om enige informatie, gedeelte(n) van deze website op welke manier dan ook te reproduceren of te distribueren.
Het is nadrukkelijk verboden om frames van deze site te gebruiken op andere sites of een kopie van deze site op andere servers te draaien. Parkkliniek Rotterdam probeert te allen tijden de accuraatheid van de informatie op de site te waarborgen.

De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een medisch consult of een behandeling door een medisch specialist of arts. Aangezien ieder mens uniek is kan een behandelend specialist van Parkkliniek een behandeling voorschrijven die bij uw situatie past en dus afwijken van de op de website beschreven procedure.

Parkkliniek Rotterdam is niet verantwoordelijk voor eventuele tekstfouten binnen deze website of op websites waar naar gelinkt wordt.

Iedere aansprakelijkheid voor schade, in welke vorm dan ook, die het gevolg is van misbruik of informatie op deze website, is uitgesloten.

Voor vragen en opmerkingen kunt u zich richten tot: info@parkmc.nl