Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Team

Team

Ons zeer ervaren medisch specialistisch team bestaat uit orthopeden, neurochirurgen, plastisch chirurgen en anesthesisten. Graag stellen wij onze artsen aan u voor.

Raad van Toezicht:

De heer drs. P.H. (Peter) Draaisma, voorzitter

Mevrouw dr. N. (Neelie) Kroes, lid

De heer dr. W.F. (Wibo) Weidema, lid

Raad van Bestuur Park Medisch Centrum en Parkkliniek:

De heer drs. H.T.M. (Hiëron) Marée (BIG nr. 99910660501), voorzitter

De heer drs. S. H. (Siu Ho) Wu (BIG nr. 490 250 29001), vice voorzitter

De heer drs. C.R (Ren) Nio (BIG nr. 09031075404), lid

Directie Park Medisch Centrum en Parkkliniek:

Mevrouw D.M. (Donna) Scheepers, Directeur Bedrijfsvoering

Mevrouw mr. drs. D.M. (Daniëlle) Braam, Directeur HR en Projecten

Orthopedie

dokter Fontijne

Dokter Fontijne
Dr. W.P.J. (Peter) Fontijne heeft zijn opleiding tot orthopedisch chirurg  gevolgd in het Erasmus Medisch Centrum. Aansluitend heeft hij daar 20 jaar gewerkt als orthopedisch chirurg. Van 2004 tot 2019 heeft hij in het IJsselland Ziekenhuis te Capelle aan den IJssel gewerkt. Vanaf 2009 is hij ook werkzaam in Park Medisch Centrum.
Vanaf 2019 werkt hij exclusief voor Park Medisch Centrum.
Lees verder…

BIG nr. 19020985201

Dokter Henkus
Drs. H.E. (Hans-Erik) Henkus studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam waarna hij zich specialiseerde als orthopedisch chirurg.

Zijn belangrijkste aandachtsgebied is de heup. Hij heeft veel ervaring met de voorste benadering bij het plaatsen van heupprothesen en heeft nationale en internationale bekendheid. Geregeld geeft hij cursussen in binnen- en buitenland.
Lees verder…

BIG nr. 79044137001

dokter Corten

Prof. Dr. Corten
Prof. Dr. K. (Kristoff) Corten heeft zich tijdens zijn opleiding over een periode van 5 jaar exclusief toegelegd op het aanleren van specifieke chirurgische technieken in de heup chirurgie.
De visie van Professor Corten bestaat erin dat de omkadering van patiënten door top specialisten in hun eigen vak noodzakelijk is om de best mogelijke optimale resultaten van de behandeling te bereiken.
Lees verder…

BIG nr. 89925318501

dokter Saraç

Dokter Saraç
Mevr. drs. C. (Cigdem) Saraç is een zeer ervaren orthopedisch chirurg. Zij is werkzaam in ons orthopedisch team samen met prof. dr. Kristoff Corten en drs. Hans-Erik Henkus. Dokter Saraç is gespecialiseerd in de voorste benadering voor het plaatsen van een heupprothese.
Lees verder…

BIG nr. 39912420301

Dokter Wiersma-Tuinstra
Mevr. drs. S.C. (Saskia) Wiersma-Tuinstra studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leiden waarna zij zich specialiseerde als orthopedisch chirurg. Jaarlijks voert zij circa 300 knie operaties uit waarbij een prothese geplaatst of vervangen wordt.

Per juli 2019 komt ze weer terug naar het Park Medisch Centrum (PMC) in Rotterdam om zich hier specifiek op de knie prothesiologie te richten. Lees verder…

BIG nr. 89054329001

dokter mahdad

Dokter Mahdad
Drs. R. (Rachid) Mahdad studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leiden waarna hij zich specialiseerde tot orthopedisch chirurg binnen de regio Zuid-Holland. Per augustus 2020 is hij bij Park Medisch Centrum (PMC) in Rotterdam gestart. Hij zal intensief samenwerken met collega Saskia Wiersma om de knieprothese behandeling op kwalitatieve en zorgzame wijze uit te breiden.
Lees verder…

BIG nr. 99061101501

dokter van delft

Dokter van Delft (orthopedisch chirurg in opleiding)
Drs. D. (Danny) van Delft studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leiden en is in opleiding tot orthopedisch chirurg. Zijn belangrijkste aandachtsgebied is de heup. In 2012 kwam hij in aanraking met de orthopedie in het LUMC en sinds 2016 is hij als arts werkzaam binnen de orthopedie. Drs. D. van Delft werkt sinds 2017 nauw samen met Drs. H.E. Henkus binnen Park Medisch Centrum waarbij zij samen spreekuur houden en operaties uitvoeren. Drs. D van Delft heeft veel ervaring met “heupproblemen” en de “voorste benadering”.

peter_van_doesburg_300

Dokter van Doesburg (orthopedisch chirurg in opleiding)
Drs. P.G. (Peter) van Doesburg studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en is momenteel in opleiding tot orthopedisch chirurg. Vanaf 2017 werkt hij als arts assistent orthopedie nauw samen met de orthopeden uit Park Medisch Centrum. Dokter van Doesburg houdt spreekuur en voert operaties uit samen met de orthopeden. Zijn aandachtsgebieden zijn artrose van het heup- en kniegewricht.

dokter Spierings

Dokter Spierings (orthopedisch chirurg in opleiding)
Drs. K.E. (Kim) Spierings studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en zal per 2022 beginnen met de opleiding tot orthopedisch chirurg. Vanaf juni 2021 is zij werkzaam in het Park Medisch Centrum als arts assistent bij de orthopedie, waar zij nauw samenwerkt met o.a. drs. Henkus, drs. Mahdad en drs. Wiersma. Zij houdt spreekuur en voert samen met de orthopeden operaties uit. Haar aandachtsgebieden zijn artrose van het heup- en kniegewricht.

Goran-van-der-Weiden_300

Dokter van der Weiden (arts assistent orthopedie)
Drs. G.S. (Goran) van der Weiden studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en werkt momenteel als PhD kandidaat binnen een samenwerking tussen het UMCU en de UTwente. Hier is het onderwerp nieuwe behandelmethoden voor knie artrose. Drs. G.S. van der Weiden werkt sinds 2019 als arts assistent binnen de orthopedie nauw samen met o.a. Drs. H.E. Henkus, Drs. S.C. Wiersma en Drs. R. Mahdad. Sinds 2020 is hij werkzaam binnen het Park Medisch Centrum, hier houdt hij samen met de orthopeden spreekuur en voeren zij samen operaties uit. De aandachtsgebieden van dokter van der Weiden zijn artrose van het knie en heup gewricht.

Neurochirurgie

dokter Harhangi

Dokter Harhangi
Dr. B.S. (Sanjay) Harhangi studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.Hij is als neurochirurg verbonden aan het Erasmus Medisch Centrum, en werkt hij één dag per week in het Park Medisch Centrum.

Zijn aandachtsgebied betreft ruggenmerg pathologie en de craniocervicale overgang. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in de endoscopische benadering van de wervelkolom.
Lees verder…

BIG nr. 19045879501

dokter moayeri

Dokter Moayeri
Dr. N. (Nizar) Moayeri werkt sinds september 2018 één dag per week in het Park Medisch Centrum. Naast advies over behandeling van complexe wervelkolomchirurgie opereert hij patiënten met lage rug hernia en lumbale kanaal vernauwingen.
Lees verder…

BIG nr. 89909026701

dokter Schröder

Dokter Schröder
Dr. M. (Marc) Schröder is werkzaam als neurochirurg vanaf begin 2020 in het Park Medisch Centrum.  Hij zal zich toeleggen op de minimaal invasieve wervelkolomchirurgie.
Lees verder…

BIG nr. 09032244801

dokter van Rolde

Dokter van Rolde
Dr. R.F. (Rudolf) van Rolde is een gespecialiseerd neurochirurg met als aandachtsgebied wervelkolomafwijkingen, waaronder lumbale- en cervicale hernia’s en stenosen.
Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring en heeft gewerkt, of werkt nog, in diverse ziekenhuizen in Rotterdam en omgeving.
Lees verder…

BIG nr. 69023528201

dokter Wolfs

Dokter Wolfs
Drs. Jasper Wolfs heeft geneeskunde gestudeerd in Utrecht.
Hij heeft een speciale passie voor neurochirurgie en heeft zijn opleiding neurochirurgie voltooid in Leiden University Medical Center en Haaglanden Medisch Centrum.
Zijn specialisaties zijn spinale chirurgie en vasculaire neurochirurgie.
Lees verder…

BIG nr. 59056894801

dokter Abu Saris

Dokter Abu Saris
Ik heb in Leiden geneeskunde gestudeerd en mijn opleiding tot neurochirurg heb ik in Duitsland genoten. Ik ben aan de universiteit van Münster gepromoveerd. Sinds 2006 ben ik neurochirurg. Na mijn specialisatie heb ik mij verdiept in de (complexe) wervelkolomchirurgie en minimaal invasieve technieken. Tot 2012 heb ik in Duitsland gewerkt. Hier heb ik met een collega een afdeling voor wervelkolomchirurgie opgezet.
Lees verder…

BIG nr. 49052466901

dokter Boeykens

Dokter Boeykens (arts assistent neurochirurgie)
Drs. A.G.M. (Annegien) Boeykens behaalde haar diploma geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen. Vanaf 2022 is ze werkzaam binnen het Park Medisch Centrum waarbij ze o.a. spreekuur houdt voor dokter Harhangi. Ook voert ze een promotieonderzoek met Dr. Harhangi omtrent herniachirurgie, een samenwerking tussen het Park MC en het Erasmus MC.
Lees verder…

BIG nr. 99925140701

dokter_van_bilsen_park_medisch_centrum

Dokter van Bilsen
Mevr. Drs. M. van Bilsen studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar ze cum laude afstudeerde. Haar opleiding tot neurochirurg voltooide ze eveneens aan de Radboud Universiteit. Zij specialiseerde zich verder in de rugchirurgie middels een fellowship aan de gerenommeerde Technische Universiteit van Munchen.
Lees verder…

BIG nr. 39918073101

Plastische chirurgie

dokter Braam

Dokter Braam
Drs. M.J.I. (Marjorie) Braam is sinds 2002 plastisch en reconstructief chirurg. Al vanaf zeer jonge leeftijd wilde ik arts worden en mijn droom werd vervuld toen ik na mijn middelbare school Geneeskunde mocht gaan studeren in Nijmegen.  Vervolgens heb ik mijn vervolg opleiding tot plastisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum en het Antoni van Leeuwenhoeck ziekenhuis, beide in Amsterdam, voltooid. Na mijn opleiding ben ik een fellowship borstreconstructies in het Universitair Ziekenhuis te Gent in België gaan doen en ben ik werkzaam geweest in de UK (Nottingham) en in de USA (Milwaukee en Mayo Clinics  Rochester).In de USA heb ik onderzoek verricht en mij verder bekwaamd in de microchirurgie. Lees verder

BIG nr. 09041540901

dokter nio

Dokter Nio
Drs. C.R. (Ren) Nio studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam waar hij zijn doctoraal examen cum laude behaalde. Na zijn arts-examen deed hij aan de afdeling experimentele chirurgie van het Academisch Medisch Centrum twee jaar plastisch chirurgisch onderzoek naar kapselvorming rond protheses.

Zijn specifieke aandachtsgebieden zijn borstchirurgie en esthetische aangezichtschirurgie. Lees verder

BIG nr. 09031075401

dokter Tan

Dokter Tan
Drs. L.T. (Tik) Tan studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgde een driejarige vooropleiding algemene heelkunde in het St. Clara ziekenhuis te Rotterdam.

Dokter Tan legt zich toe op chirurgie in het gelaat, zoals correcties van de boven- en onderoogleden, oren en facelifts en wenkbrauw-/voorhoofdslifts. Verder correcties van borsten, buikwand en schaamlipverkleining.  Lees verder

BIG nr. 29037877201

dokter wu

Dokter Wu
Na zijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Leiden specialiseerde drs. S.H. (Siu Ho) Wu zich aan het Erasmus Medisch Centrum (Dijkzigt Ziekenhuis) tot plastisch chirurg.

Dokter Wu’s specifieke aandachtsgebieden zijn borstchirurgie (borstverkleiningen, borstvergrotingen en borstreconstructies), algemeen reconstructieve chirurgie en handchirurgie. In Parkkliniek doet hij ook veel ooglidcorrecties, oorcorrecties, wenkbrauw- en voorhoofdslift. Hij staat bekend om zijn uiterst precieze werk met zo min mogelijke complicaties. Lees verder

BIG nr. 4902509001

Dokter van der Putten
Per 31 januari 2024 gaat dokter van der Putten met zwangerschapsverlof. Zij wordt tijdelijk vervangen door dokter Bowier.
Mevr. drs. M. (Mirthe) van der Putten heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens is zij als arts ruim zeven jaar werkzaam geweest binnen de plastische chirurgie, waarbij zij veel ervaring heeft opgedaan met kleine chirurgische ingrepen zoals het behandelen van moedervlekken, litteken correcties en handchirurgie (Trigger Finger & Carpaal Tunnel Syndroom). Binnen Parkkliniek zal zij de eerder genoemde kleine chirurgische ingrepen voortzetten.  Lees verder

BIG nr. 29913622701

dokter Datema

Dokter Datema
Dr. F.R. (Frank) Datema doorliep zijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Vervolgens specialiseerde hij zich in het Erasmus Medisch Centrum tot KNO-arts. Tijdens zijn opleiding ontwikkelde hij een bijzondere interesse voor operaties in het gelaat en meer specifiek voor operatieve verbetering van de vorm en de functie van de neus.

Een mooie neus is naar mijn mening een neus die goed in uw gezicht past, niet opvalt, stevig en doorgankelijk is en waarvan uw omgeving niet opmerkt dat er aan is geopereerd.  Lees verder

BIG nr. 09064113101

dokter Hoekstra

Dokter Hoekstra
Mevr. dr. L.T. (Lisette) Hoekstra heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna is zij gepromoveerd in de leverchirurgie. Na vervolgopleidingen is zij sedert oktober 2018 geregistreerd plastisch chirurg.
Zij is werkzaam bij de Parkkliniek op de maandagen, dinsdagen, en donderdagen en op verzoek op de woensdagen, vrijdagen en zaterdagen. Lees verder

BIG nr. 19910615801

Anesthesiologie

dokter akkermans

Dokter Akkermans
Drs. B. (Bas) Akkermans heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus universiteit in Rotterdam. Hij is afgestuurd in 2013. Van 2015 tot en met 2020 is hij in het Erasmus MC verder opgeleid tot anesthesioloog.

Wat kunt u van mij verwachten? Lees verder…

BIG nr. 89917801501

dokter Boza

Dokter Bóza
Drs. W.G.G. (Wouter) Bóza heeft geneeskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en het artsexamen in 2003 afgerond. Vervolgens heb ik de opleiding tot anesthesioloog in het UMC Utrecht en in het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem gedaan (2005-2010).

Terwijl u heerlijk droomt zorgt ons team voor een veilig perioperatief proces.
Lees verder…

BIG nr. 19059227601

dokter feddes

Dokter Feddes
Mevr. drs. K. (Karin) Feddes is sinds 2015 werkzaam als anesthesioloog, met een extra verdieping in de kinderanesthesiologie.

Ik oefen mijn vak uit met veel plezier en probeer voor iedere patiënt de ervaring rondom de operatie zo optimaal mogelijk te laten zijn, waarbij ik een goede samenwerking tussen alle leden van het (medische en niet-medische) team cruciaal acht.

Lees verder…

BIG nr. 59063343901

dokter Groenland

Dokter Groenland
Na geneeskunde gestudeerd te hebben in Utrecht werd drs. T.H.N. (Theo) Groenland opgeleid tot anesthesioloog in het Academisch Ziekenhuis Rotterdam, het huidige Erasmus MC. Ik heb daar 35 jaar met veel plezier gewerkt en topklinische zorg geleverd. Nu werk ik met enthousiasme regelmatig in Park Medisch Centrum.

In Park Medisch Centrum werk ik op het operatiecomplex binnen een professioneel team, een team dat u de beste zorg wil geven. Ik verzorg voor u op een veilige manier de anesthesie tijdens de operatie, zodat u na de operatie weer snel adequaat reageert en zonder pijn terug kan naar uw kamer.
Lees verder…

BIG nr. 29021228901

dokter Grüne

Dokter Grüne
Na geneeskunde gestudeerd te hebben aan de Georg-Augustus Universiteit in Göttingen (1987-1994) werd dr. F. (Frank) Grüne opgeleid tot anesthesioloog in het Universitair Medisch Centrum in Keulen (1999).

Sinds 2004 ben ik met mijn gezin vanuit Duitsland naar Rotterdam verhuisd. Mijn werk als anesthesioloog in het Erasmus Medisch Centrum combineer ik graag met mijn functie in  Park Medisch Centrum.
Lees verder…

BIG nr. 39061516101

dokter dennis harhangi

Dokter Harhangi
Drs. L.J.A. (Dennis) Harhangi heeft geneeskunde gestudeerd aan de Katholiek Universiteit te Nijmegen; afgerond met het artsexamen in 2001.
Mijn opleiding tot anesthesioloog heb ik gedaan in het Universitair Medisch Centrum Utrecht, gevolgd door fellowship pijnbestrijding wat ik heb afgerond in 2009. Inschrijving in het Specialistenregister geschiedde op 1 juli 2009.

Als anesthesioloog bewaak je het hele peri-operatieve proces. We kijken met ons team of u geschikt bent om een operatie te ondergaan in Park Medisch Centrum en zorgen dat u zo prettig mogelijk uw operatie ondergaat.
Lees verder…

BIG nr. 89056793801

dokter Kamerling

Dokter Kamerling
Ik heb via Defensie geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en volgde later de specialisatie tot anesthesioloog in het AMC te Amsterdam met bijzondere belangstelling voor trauma geneeskunde. Als militair anesthesioloog heb ik meerdere uitzendingen naar oorlogsgebieden meegemaakt. In 1997 stapte ik over naar het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag waar ik ruim 24 jaar met veel plezier heb gewerkt als anesthesioloog en pijnbestrijder.
Voor mij staat de patiënt centraal.
Lees verder…

BIG nr. 59021932601

dokter ruysschaert

Dokter Ruysschaert
Drs. N.S. (Nele) Ruysschaert heeft haar studie Geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven afgerond in 1998. Vervolgens heeft zij de opleiding tot anesthesioloog gevolgd aan de Katholieke Universiteit Leuven (1998-2001) en aan de Klinikum der Ludwig- Maximilians-Universität (2001-2003) te München.

Per januari 2021 zal zij werkzaam zijn in Park Medisch Centrum en Parkkliniek.
Lees verder…

BIG nr. 69062994301

dokter Vermeulen

Dokter Vermeulen
Drs. S.M. (Sebastiaan) Vermeulen heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam (afgerond in 2008). Hierna heeft hij de opleiding tot anesthesioloog en intensivist gedaan in het Erasmus MC (voltooid in 2014). Na een jaar in het buitenland te hebben gewerkt in hij sinds 2015 werkzaam als anesthesioloog in het Erasmus MC.

Vanaf 2021 combineer ik mijn functie in het Erasmus MC met het werken in Park Medisch Centrum. Deze afwisseling ervaar ik als een verrijking van mijn vak.

Lees verder…

BIG nr. 39910622401

dokter wiese

Dokter Wiese
Drs. P. (Philip) Wiese is in 2009 met zijn gezin vanuit Duitsland naar Rotterdam gekomen, waar zij met veel plezier wonen, werken en surfen.

Mijn werk als anesthesioloog in het Erasmus Medisch Centrum combineer ik graag met werken in het Park Medisch Centrum.

Lees verder…

BIG nr. 69910976801

dokter Zarroy

Dokter Zarroy
Drs. O. (Omar) Zarroy is sinds juni 2017 verbonden aan Park Medisch Centrum. Hij heeft het erg naar zijn zin in PMC, vindt het hier ‘fantastisch’. Ervaart in PMC de korte lijnen, gezellige mensen, de hoogwaardige zorg en hij vindt het vele onderlinge overleg erg prettig. Dokter Zarroy is zelfstandig geworden in 2020 en werkt in diverse klinieken.

BIG nr. 99914850601