Informatie voor patiënten

Dokter van der Putten

Wie is dokter van der Putten?

Drs. M. (Mirthe) van der Putten heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens is zij als arts ruim zeven jaar werkzaam geweest binnen de plastische chirurgie, waarbij zij veel ervaring heeft opgedaan met kleine chirurgische ingrepen zoals het behandelen van moedervlekken, litteken correcties en handchirurgie (Trigger Finger & Carpaal Tunnel Syndroom). Binnen Parkkliniek zal zij de eerder genoemde kleine chirurgische ingrepen voortzetten.

Daarnaast is zij sinds 4 jaar tevens werkzaam binnen de cosmetische geneeskunde, waardoor haar gevoel voor esthetiek zeer goed ontwikkeld is. Het doel van drs. Mirthe van der Putten is om middels haar injectable behandelingen verjonging van het gelaat te realiseren maar altijd passend bij het gezicht en de leeftijd van de cliënt. Zij vindt een natuurlijk resultaat uiterst belangrijk.

Tijdens een eerste consult zal zij aandachtig het gezicht bestuderen en naar uw wensen luisteren om vervolgens een aansluitend verjongend behandelplan op te stellen. Veel gehoorde indicaties die zij als arts behandelt zijn onder andere een vermoeide of boze gezichtsuitdrukking, vermagering in het gezicht (bijvoorbeeld door snel afvallen of veel sporten), traangootjes, de neus-lippen plooi, kaaklijn verstrakking, kin projectie en lippen. Tot slot kunt u ook bij haar terecht voor het behandelen van het decolleté, de hals en handen.

Dokter van der Putten is zeer vaardig, betrouwbaar en heeft oog voor detail. Ze kan goed luisteren en neemt de tijd voor haar consultaties en behandelingen. Hierdoor voelen cliënten zich vertrouwd bij haar en stelt zij samen met de cliënt een passend behandelplan op met als doel een fris en heel natuurlijk uiterlijk. U bent van harte welkom voor een consult.

BIG nr: 29913622701

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.