Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Dokter Datema

Wie is dr. F.R. Datema?

dokter DatemaDr. F. R. (Frank) Datema doorliep zijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Vervolgens specialiseerde hij zich in het Erasmus Medisch Centrum tot KNO-arts. Tijdens zijn opleiding ontwikkelde hij een bijzondere interesse voor operaties in het gelaat en meer specifiek voor operatieve verbetering van de vorm en de functie van de neus.

Hij doorliep een erkende vervolgopleiding op het gebied van plastische en reconstructie aangezichtschirurgie en behaalde aansluitend het internationale examen van de European Board for Certification in Facial Plastic and Reconstructive Surgery. Dokter Datema is daarmee naast KNO-arts ook internationaal gecertificeerd in de plastische aangezichtschirurgie.

Dokter Datema is werkzaam als stafarts in het Erasmus Medisch Centrum. Als rhinoloog (neusspecialist) behandelt hij daar uiteenlopende problemen met betrekking tot de neus en bijholten. Hij is gepromoveerd en auteur van diverse wetenschappelijke en instructieve artikelen over neuscorrecties. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging voor KNO heelkunde (NVKNO), de European Academy of Facial Plastic Surgery (EAFPS) en voorzitter van de Commissie Plastische Aangezichtschirurgie van de NVKNO. Voor cosmetische neuscorrecties is hij momenteel verbonden aan de Parkkliniek. Dokter Datema staat bekend om zijn vriendelijke grondigheid en hoogwaardige kwaliteit van zorg.

Wat kunt u van mij verwachten?

Het eerste consult staat volledig in het teken van een inventarisatie van uw wensen over het uiterlijk van de neus en eventueel aanwezige neusklachten. U kunt van mij verwachten dat ik tijdens dit consult goed naar u luister en uw neus grondig zal nakijken. Vervolgens leg ik u uit wat in uw specifieke geval de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn van een operatieve neuscorrectie. Ik vind het belangrijk dat het operatieplan door u en door mij samen tot stand is gekomen, zodat uw wensen en verwachtingen zo veel mogelijk aansluiten bij wat er technisch mogelijk is. Als KNO-arts, gecertificeerd in plastische aangezichtschirurgie gaat mijn aandacht niet alleen uit naar het mooier maken van uw neus, maar ook naar het behoud of soms zelfs verbetering van uw neusademhaling.

Uw neuscorrectie is professioneel maatwerk

Een mooie neus is naar mijn mening een neus die goed in uw gezicht past, niet opvalt, stevig en doorgankelijk is en waarvan uw omgeving niet opmerkt dat er aan is geopereerd. Om dit te realiseren maak ik gebruik van moderne en duurzame operatietechnieken. Een neuscorrectie is één van de meest complexe operaties in het gelaat omdat elke neus weer anders is qua bouw. Een neuscorrectie is daarom professioneel maatwerk waarbij het maximaal haalbare eindresultaat per persoon kan verschillen. Naast een goed uitgevoerde operatie is het eindresultaat mede afhankelijk van uw lifestyle, algehele gezondheid, het huidtype en wondgenezing.

Contact

Via het telefoonnummer 010 – 4361537 kunt u contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak waarin ik u zal informeren en adviseren. Meer informatie over neuscorrecties kunt u vinden op mijn website, klik hier.

BIG nr. 09064113101