Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Dokter Moayeri

Wie is dokter Moayeri?

dokter moayeriDr. N. (Nizar) Moayeri studeerde geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Hij deed zijn promotieonderzoek over de samenstelling van de zenuwen in de schouderregio en promoveerde bij de afdeling Anesthesiologie van het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Na afronding van zijn opleiding tot neurochirurg werkte hij een jaar in Toronto (Canada) om zich verder te verdiepen in wervelkolom chirurgie.

Tevens heeft hij zich verder bekwaamd in de microchirurgische benadering van hernia operatie middels microscopische microtube herniotomie (MTD techniek). Sinds 2016 is hij stafarts bij de afdeling Neurochirurgie aan het UMC Utrecht en behandelt uiteenlopende problemen binnen neurochirurgie met speciale aandacht voor het wervelkolom.

Naast zijn werkzaamheden in het UMC Utrecht werkt dr. Moayeri sinds september 2018 één dag per week in het Park Medisch Centrum. Naast advies over behandeling van complexe wervelkolomchirurgie opereert hij patiënten met lage rug hernia en lumbale kanaal vernauwingen.
Funfact over dr. Moayeri.. u mag hem ’s nachts wakker maken voor gebak 🙂 

BIG nr. 89909026701