Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Dokter Bowier

Wie is dokter Bowier?

dokter BowierDrs. S.B.C. (Chrétienne) Bowier studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Zij deed enkele jaren werkervaring op binnen de Gynaecologie in zowel Nederland als in het buitenland, en heeft de opleiding Justiële Geneeskundige afgerond aan het VUmc voor haar werkzaamheden binnen de Forensische geneeskunde.

Vanwege haar passie voor de snijdende vakgebieden en gevoel voor esthetiek heeft dokter Bowier zich volledig toegewijd aan de Cosmetische geneeskunde sinds 2021. Sindsdien heeft zij duizenden injectable behandelingen verricht en staat zij bekend om haar oog voor detail en verfijnde vaardigheden. Dokter Bowier blijft op de hoogte van de nieuwste technieken door jaarlijks vele nascholingen en masterclasses te volgen volgens de eisen van de Nederlandse Vereniging voor de Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Zo heeft zij in 2023 deelgenomen aan het ‘invite-only’ GAIN (Galderma Aesthetic Injector Network) event in Dubai, waarbij zij als één van de vier cosmetisch artsen uit de Benelux werd verkozen om enkele dagen met een besloten groep van esthetisch professionals vanuit de hele wereld kennis en vaardigheden uit te wisselen.

Wat kunt u van mij verwachten?
Dokter Chrétienne werkt middels een holistische benadering met een natuurlijk resultaat. Dit wil zeggen dat voor het creëren van een mooie balans gekeken wordt naar alle elementen die een bijdrage vormen aan bestaande vormen in het gelaat, maar ook door veranderingen in het gelaat op basis van bijvoorbeeld het verouderingsproces, algehele gezondheid of door leefstijl. De uiteindelijke adviezen en behandelingen zijn erop gericht om de uitstraling te verzachten en verfrissen, passend bij de leeftijd van de cliënt.

Tijdens een consultatie zal dokter Bowier samen met de cliënt bepalen wat hen weer bewuster kan laten sprankelen en verfrissen. Dit wordt geconcretiseerd naar een stapsgewijs behandelplan met verschillende opties voor de cliënt, zodat deze zelf kan beslissen wat het meest aanspreekt. De focus ligt op het behalen van duurzame resultaten en er zal altijd eerlijk en transparant gecommuniceerd worden over de realistische mogelijkheden.

‘Geluk zit in kleine dingen, maar het belangrijkst in dit alles is de acceptatie van jezelf en de uitdaging om jezelf zo goed mogelijk te leren kennen. Zit je zelf lekker in je vel dan geeft je dat ook veel positieve energie, die je uitstraalt en daardoor ook weer aantrekt. Soms sluit het innerlijke gevoel niet aan bij hoe je jezelf ziet in de spiegel. Met minimaal invasieve cosmetische behandelingen kan hierin weer een balans worden gecreëerd zodat iemand zich nog zelfbewuster voelt en deze nieuwe positieve energie kan meenemen in zijn dagelijks leven om het geluksgevoel te versterken en het persoonlijk welbevinden te verbeteren.’

BIG nr: 79917882001