Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Dokter Wu

Wie is dokter S. H. Wu?

dokter wuNa zijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Leiden specialiseerde drs. S.H. (Siu Ho) Wu zich in het Erasmus Medisch Centrum (Dijkzigt Ziekenhuis) tot plastisch chirurg. Tijdens zijn studie doorliep hij twee buitenlandse stages plastische en microchirurgie, één bij het Universiteitsziekenhuis van Hong Kong, de ander bij het Chang Gung Memorial Hospital te Taipei. Na zijn specialisatie voor plastische chirurgie was hij stafarts in het Dijkzigt ziekenhuis en het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam.
Dr. Wu is als medisch directeur verbonden aan Park Medisch Centrum / Parkkliniek en tevens werkzaam als plastisch chirurg.

Dokter Wu’s specifieke aandachtsgebieden zijn borstchirurgie (borstverkleiningen, borstvergrotingen en borstreconstructies), algemeen reconstructieve chirurgie en handchirurgie. In de Parkkliniek doet hij ook veel ooglidcorrecties, oorcorrecties, wenkbrauw- en voorhoofdslift. Hij staat bekend om zijn uiterst precieze werk met zo min mogelijke complicaties.
Zoals alle plastisch chirurgen van de Parkkliniek is drs. Wu BIG geregistreerd (490 250 290 01) en lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Chirurgie (NVEPC).

Over mijzelf

Gezondheid als kern
Het allerbelangrijkst heb ik altijd gezondheid gevonden, wat voor mij meer inhoud dan alleen een gezond lichaam. Ik denk dat die twee ook onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Lichaam en geest moeten  in balans en harmonie zijn om je gezond te voelen. Al snel wist ik dat ik mensen graag gezondheid wilde meegeven, waardoor ik geneeskunde ben gaan studeren. Ik hou van knutselen en het verfijnd bezig  zijn met mijn handen, zodat de keuze voor de plastische chirurgie al gauw gemaakt was. Het mooie van plastische chirurgie is, dat men bijna altijd meteen ziet wat de problemen zijn. Uiteraard lost een operatie niet altijd alles op, zeker niet omdat er bij  elke operatie zichtbare littekens ontstaan. Voor de cosmetische operaties geldt, dat ik mensen niet zozeer mooier maak, maar meer zelfvertrouwen teruggeef.

Wat kunt u van mij verwachten?

Ik ben klantgericht, tijdens het consult zal ik zo veel mogelijk aan uw wensen tegemoet proberen te komen, zolang het medisch verantwoord en haalbaar is. Ik schets een eerlijk beeld over de behandeling en probeer erachter te komen wat uw verwachtingspatroon is. Tijdens de operatie doe ik mijn werk altijd zo nauwkeurig en net mogelijk, ik probeer mijzelf altijd te verbeteren. Uw gevoel na de operatie is echter het belangrijkst, vaak hoor ik patiënten zeggen: “dit had ik veel eerder moeten doen” of “mijn omgeving merkt iets aan mij maar ziet niet wat er met mij is gebeurd”. Dán weet je dat de operatie pas echt goed geslaagd is.

Iedere patiënt een uitdaging

Elke operatie is voor mij maatwerk, waarbij ik met mijn eigen ontwikkelde methoden zo goed en veilig mogelijk te werk ga. Ik voel mij altijd persoonlijk betrokken bij mijn patiënten en hoor daarom ook graag wat de reacties zijn na de operatie. Meestal hoef je echter de reacties niet af te wachten – na de operatie zie je vaak al dat mensen die eerst gebukt gingen onder “hun probleem”, weer stralen en vol zelfvertrouwen de consultkamer binnenstappen, in balans en harmonie met zichzelf zijn. Laatst behandelde ik een  jonge man, die door zijn flaporen geen zelfvertrouwen had. Na de operatie zei hij: “dokter Wu, ik kan mijn oren niet geloven.” Hij leefde helemaal op, durfde zijn haren weer kort te knippen, was weer in harmonie met zichzelf. Dit mogelijk maken, dat maakt voor mij mijn vakgebied zo interessant.
Om zo goed mogelijk maatwerk te kunnen leveren en op de hoogte te blijven  van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van plastische chirurgie bezoek ik jaarlijks vele congressen en cursussen in binnen- en buitenland.

Parkkliniek, een harmonieuze werkomgeving

De Parkkliniek is een kleinschalige, persoonlijke kliniek. Daarom hebben we hier de gelegenheid meer op persoonlijke wensen in te springen en iedereen zich op zijn gemak te laten voelen. Als er iets geregeld moet worden kan dat snel en efficiënt, waardoor de nadruk hier altijd op de wensen van de patiënt blijft liggen.

Contact

Via het telefoonnummer 010 – 4361537 kunt u contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak waarin ik u zal adviseren.

 

BIG nr. 49025029001