Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Dokter Nio

Wie is dokter C.R. Nio?

dokter nioDokter C.R. (Ren) Nio studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam waar hij zijn doctoraal examen cum laude behaalde. Na zijn arts-examen deed hij aan de afdeling experimentele chirurgie van het Academisch Medisch Centrum twee jaar plastisch chirurgisch onderzoek naar kapselvorming rond protheses.
Aan het Erasmus Medisch Centrum (Dijkzigt Ziekenhuis) te Rotterdam specialiseerde dokter Nio zich tot plastisch chirurg. Na zijn specialisatie was hij anderhalf jaar werkzaam als staflid in het Sint Franciscus Gasthuis en het Erasmus Medisch centrum. In deze tijd behaalde hij ook het Europees Examen voor Plastische Chirurgie te Graz.

Op dit moment is de heer Nio bestuurslid van de Parkkliniek en als plastisch chirurg werkzaam in de Parkkliniek en het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis te Amsterdam.

Zijn specifieke aandachtsgebieden  zijn borstchirurgie en esthetische aangezichtschirurgie. Voor borstvergrotingen maakt hij gebruik van Mentor protheses, maar hij heeft ook veel ervaring met andere silicone protheses. Hij staat bekend als een all-round plastisch chirurg die uiterst net, klantgericht werk levert.

Zoals alle plastisch chirurgen van de Parkkliniek is de heer Nio lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie. Hij organiseert congressen voor de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie, waarbij zijn portefeuille ‘nieuwe methodieken’ is.

Over mijzelf

Carpe vita: pluk het leven
Een mens moet zo breed mogelijk leven, het leven als het ware plukken. Ik ben zelf een levensgenieter. Ik word écht gelukkig door mensen te helpen alles uit hun leven te halen en ten volle van het leven te genieten, ik wil levens verbeteren. Tijdens mijn studie ben ik drie maanden naar Indonesië gegaan om daar te helpen. Daar leerde ik dat  genieten van het leven een instelling is, die afhangt van hoe mensen zich over zichzelf voelen. Toen besloot ik plastisch chirurg te worden. Met een goede ingreep kun je pijn wegnemen, mensen zich veel beter laten voelen. Door dit te bewerkstelligen krijg ik zelf energie om meer van het leven te kunnen genieten.

Wat kunt u van mij verwachten?

Tijdens het consult luister ik naar uw wensen en bedenk ik hoe ik hier zo goed mogelijk aan tegemoet kan komen. Tijdens de operatie staat veiligheid uiteraard voorop, daarnaast ga ik voor echte schoonheid. Om deze schoonheid te bereiken neem ik ruim de tijd voor elke operatie. U legt met uw verzoek de lat hoog en ik streef altijd een perfect resultaat na – deze uitdaging ga ik iedere operatie graag aan. Daarnaast word ik graag uitgedaagd door bijzondere verzoeken, ingrepen die in Nederland weinig worden gedaan.

Een mooi resultaat, waar zowel patiënt als arts tevreden mee zijn

Mijn filosofie over plastische chirurgie is: “Telkens zo mooi dat zowel de patiënt als arts volledig tevreden zijn.” Om dit te kunnen bereiken moet ik elke keer de volle honderd procent geven, wat ik graag doe. Als iemand na een operatie lichter in het leven staat en meer kan genieten weet ik dat ik goed werk heb gedaan.
Het mooist is het natuurlijk als een resultaat de verwachtingen van een patiënt overtreft. Dit wil ik het liefst iedere keer voor elkaar krijgen, daarom moet ik heel perfectionistisch te werk gaan. Vaak hoor je na een operatie “Ik voel me weer als vroeger, ik bruis weer” of  “Mijn vriendinnen zagen dat er iets anders was, maar konden hun vinger er niet opleggen”. Ze bleven maar vragen: “Er is iets, maar wat?” Dat geeft me de energie om de volgende patiënt te helpen.

Parkkliniek: een kliniek met aandacht voor het persoonlijke

De Parkkliniek kenmerkt zich door de sfeer die er hangt: iedereen heeft hier plezier in zijn werk en probeert het onderste uit de kan te halen. We nemen allemaal deze ruimte om veel service te leveren, om elke patiënt ruime persoonlijke aandacht te geven. De positieve sfeer die hier hangt is ook door patiënten goed te merken. U staat hier centraal, dat voelt u.

Contact

Via het telefoonnummer 010 – 4361537 kunt u contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak waarin ik u zal adviseren.

BIG-inschrijfnummer: 09031075401