Informatie voor patiënten

Partners

Partners

Eisenhower Kliniek
De Eisenhower Kliniek is een orthopedische kliniek en expertisecentrum voor diagnose en behandeling van gewrichtsklachten.

Website: Eisenhower Kliniek

Erasmus MC

Het Erasmus MC is het grootste en meest veelzijdige van de acht universitair medische centra van Nederland. Erasmus MC wil haar internationale reputatie verder uitbouwen en in 2013 tot de twintig beste medisch instituten ter wereld behoren. (gepubliceerd: 12-03-2012)

Website: Erasmus MC

Franciscus Gasthuis & Vlietland
Franciscus Gasthuis & Vlietland (officiële naam: Sint Franciscus Vlietland Groep) staat voor top zorg, dicht bij huis.

Website: Franciscus Gasthuis & Vlietland

HagaZiekenhuis

Zorgzaamheid, innovatie en samenwerking

Het HagaZiekenhuis werkt voortdurend aan de toekomst. Letterlijk door de komende jaren een vernieuwd ziekenhuis neer te zetten. Een transparant ziekenhuis waar medewerkers en patiënten zich thuis voelen. Maar ook door zorgzaamheid en patiëntvriendelijkheid steeds weer voorop te stellen, onder meer door onze organisatie steeds te toetsen aan het zorgconcept Planetree. En vooral door topkwaliteit te leveren op medisch en verpleegkundig terrein en deze zorg te blijven innoveren. Ten slotte zoekt het HagaZiekenhuis altijd de samenwerking met zorgpartners. Kortom, het HagaZiekenhuis staat voor zorgzaamheid, innovatie en samenwerking.

Website: HagaZiekenhuis

Heelkunde Instituut Nederland (HIN)
Het Heelkunde Instituut Nederland (HIN) is een landelijk categoraal ziekenhuis met meerdere kleine behandelcentra en klinieken in Nederland (Amsterdam , Rotterdam en Rozendaal (bij Arnhem).

Website: Heelkunde Instituut Nederland (HIN)

IJsselland Ziekenhuis

Het IJsselland Ziekenhuis is een middelgroot ziekenhuis voor Capelle, Krimpen, Rotterdam en omstreken.

Website: IJsselland Ziekenhuis

Maasstad Ziekenhuis
Het Maasstad Ziekenhuis wil de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. Wij doen dat vakkundig en zorgzaam.

Website: Maasstad Ziekenhuis

Medical Laser
Door mijn grote expertise en ervaring op het gebied van laserontharen, tatoeageverwijderen, injectables en het verwijderen van huidonregelmatigheden kan ik (Marja Kruis) vrijwel iedereen met ongewenste haargroei, een tatoeage waarvan hij of zij af wil, rimpels of huidonregelmatigheden van dienst zijn.

Lees meer over de behandelingen van Medical Laser.

Website: Medical laser

Optimal Care Pijnklinieken
Optimal Care Pijnklinieken is toegankelijk voor iedereen met (chronische) pijnklachten.
Hoogwaardige en persoonlijke zorg, zonder wachtlijsten.

Website: Optimal Care Pijnklinieken

Spomed

LogoSpomedSpomed is veel meer dan alleen een praktijk voor fysiotherapie: wij bundelen alle kennis die nodig is om ingewikkelde problemen met bewegen te analyseren, te behandelen en daarmee te verhelpen. In dat proces speelt u de hoofdrol. Spomed is de specialist op het gebied van knie-, schouder-, enkel- en heuprevalidatie.

Voor meer informatie en aanmelding verwijzen wij u naar onze website: Spomed

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.