Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Park Medisch Centrum

Park Medisch Centrum

Park Medisch Centrum is het expertisecentrum op het gebied van orthopedie en neurochirurgie.
Onze orthopedisch chirurgen zijn expert in knieletsel en knieartrose. Wij zijn gespecialiseerd in  knieprothese operaties en heupprothese operaties. Onze neurochirurgen zijn zeer deskundig en doen alle soorten hernia operaties, waaronder de PTED minimaal invasieve techniek . De behandelingen voldoen aan de beste medische behandelingsmethoden gecombineerd met een persoonlijke individuele benadering. Wij komen in onze geavanceerde kliniek optimaal tegemoet aan de wensen van onze patiënten. Door de korte wachttijden, de kleinschaligheid en het beperkte aantal specialismen werken wij zeer efficiënt in een prettige werkomgeving. Wij onderscheiden ons door een patiëntgerichte benadering met deskundige medewerkers en een laagdrempelige communicatie met patiënten en onderling.

Het gebouw heeft een oppervlakte van meer dan 3000 vierkante meter en is voorzien van moderne operatiefaciliteiten voor medische zorg. Park Medisch Centrum  beschikt over 3 ultramoderne klasse 1 operatiekamers aangepast conform de strengste veiligheidseisen en wetgeving van 2022. Naast 3 operatiekamers zijn er 2 poliklinische behandelkamers, waar alle vormen van anesthesie gegeven kunnen worden.
Er werkt een team van zeer ervaren medisch specialisten en anesthesisten.

Voor patiënten die na hun ingreep een nacht in de kliniek moeten blijven beschikt Park Medisch Centrum over 21 ultramoderne 1-persoons en 2-persoons kamers. Deze kamers bieden veel privacy en zijn van alle gemakken voorzien om het verblijf in Park Medisch Centrum zo aangenaam mogelijk te maken. Alle kamers hebben een eigen douche en toilet, minibar en multimedia systeem, bestaande uit internet, TV, radio en telefoon.

Het leveren van goede zorg en het bewaken van de veiligheid van de patiënt hebben een prominente rol.

 Wij werken nauw samen met specialisten van het IJsselland ziekenhuis te Capelle a/d IJssel en het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam. We zoeken de samenwerking met andere instellingen  aangezien we van mening zijn dat dit past bij het optimaliseren van de zorg.

 

Wij hebben met alle ziektekostenverzekeraars in Nederland contracten afgesloten.