Informatie voor patiënten

Neurochirurgie

Neurochirurgie

Ons team voor neurochirurgische ingrepen bestaat uit drie deskundige en ervaren neurochirurgen, die op verschillende dagen in Park Medisch Centrum aanwezig zijn. Dr. B.S. Harhangi heeft elke week op dinsdagmiddag spreekuur. Operaties voert hij in de ochtend uit. Onze neurochirurgen zijn gespecialiseerd in het operatief verwijderen van hernia’s (discusprolaps). Dr. Harhangi is gespecialiseerd in PTED-operaties en de dokters van Rolde en Moayeri verrichten klassieke hernia-operaties. Patiënten binnen het PTED-onderzoek kunnen voor een eerste afspraak zowel naar het spreekuur van dokter Harhangi als naar het spreekuur van dokter van Rolde.
 

Voor het maken van een afspraak i.v.m. hernia dient u in het bezit te zijn van een MRI op CD-rom die niet ouder is dan 3 maanden en een verwijsbrief van de neuroloog of neurochirurg. De overige behandelingen zoals bv. een nekhernia worden niet in Park Medisch Centrum uitgevoerd maar in het EMC of het St.Franciscus Gasthuis te Rotterdam.

Onze neuro chirurgen (5)

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.