Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Actuele informatie Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Actuele informatie over contact en wachttijden

Actuele informatie over onze bereikbaarheid. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 06.30 tot 16.30. Wegens grote drukte zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Als u te lang moet wachten vragen wij u een mail te sturen naar info@parkmc.nl.
Hartelijk dank voor uw begrip.
Voor onze actuele wachttijden per specialisme kijk op onze wachttijden pagina.
Voor meer mogelijkheden zie onze contactpagina.
 

Vervangen viaduct over de Hoofdweg 2024  en 2025

Rijkswaterstaat vervangt in 2024 en 2025 een viaduct in de A16 over de Hoofdweg in Rotterdam. Om het viaduct te kunnen vervangen verlegt Rijkswaterstaat tijdelijk de A16 ter hoogte van het viaduct. Door slimme bouwfaseringen beperken we de hinder tijdens de werkzaamheden waar mogelijk. De tijdelijke wegverlegging inclusief een hulpbrug over de Hoofdweg zorgt ervoor dat het verkeer zoveel als mogelijk door kan rijden tijdens de werkzaamheden. 
 
Snelwegoprit Rotterdam Pr. Alexander (27) 1,5 jaar dicht
De tijdelijke wegverlegging kruist de oprit Rotterdam Prins Alexander (27) richting Dordrecht en zal daarom voor de gehele duur van het slopen en bouwen van het nieuwe viaduct, afgesloten zijn. Dit betekent dat de oprit van 10 maart 2024 tot medio september 2025 dicht is. Verkeer kan gebruik maken van oprit Rotterdam Kralingen (26). In de periode 10 maart-28 april wordt de tijdelijke weg aangelegd. Vanaf 29 april wordt de tijdelijke wegverlegging in gebruik genomen.
 
Overige afsluitingen
Voor de aanleg van de tijdelijke weg, zijn in de periode 4 tot en met 11 maart een aantal afsluitingen nodig.

Bereid u goed voor

  • Plan uw reis goed en raadpleeg voor vertrek de actuele verkeersinformatie
  • Pas, wanneer mogelijk, uw reisgedrag aan om hinder door de werkzaamheden te vermijden, bijvoorbeeld door te kiezen voor het openbaar vervoer of een andere route.
  • Houd rekening met extra reistijd.
  • Volg de aanwijzingen en omleidingsroutes op de digitale informatiepanelen en gele borden langs de weg.

Omleiding Hoofdweg

Vanaf a.s. maandag 16 mei 2022 is vanwege een spoedherstel de Hoofdweg ter plaatse van de kruising met de A16 in beide richtingen gestremd voor alle verkeer.

Bekijk de omleidingsroute.

Wat betekent dat voor de bereikbaarheid van het PMC?

  1. Aankomende bezoekers/gasten op de Hoofdweg komende uit de richting Prins Alexander kunnen via de Koningslaan naar de parallelweg.
  2. Aankomende bezoekers/gasten vanuit de Bosdreef, Terbregseweg worden, net zoals nu, omgeleid via de Boszoom, Prinsenlaan, Koningslaan.
  3. Aankomende bezoekers vanaf de A16, afrit 27: afrit 27 is volledig gestremd. Aankomende bezoekers/gasten/medewerkers vanaf de A16 uit zuidelijke richting, dienen afrit 26 (Rotterdam-Kralingen) te nemen en dan via de Boszoom, Prinsenlaan en de Koningslaan te rijden.
  4. Vertrekkende bezoekers kunnen weg via de parallelweg (bij het Bastion Hotel) en via de parallelweg naar de Koningslaan en kunnen eenmaal op de Hoofdweg beide richtingen op.

Begeleiding en bezoek

Wij verzoeken u om niet eerder dan de afgesproken tijd te komen.

Voor een polibezoek mag één persoon u begeleiden. Als u zich voor uw operatie aanmeldt, is het mogelijk dat er een begeleider mee gaat naar het opname gesprek. Bij de receptie kunt u de gegevens van uw eventuele begeleider doorgeven. Uw contactpersoon wordt gebeld wanneer u kunt worden opgehaald. Na een operatie wordt u uiteraard door onze verpleegkundige naar buiten begeleid.

Bezoekuur is van 15:00 – 17:00.
Gezien de kleinschaligheid van onze kliniek en de privacy van alle patiënten, graag maximaal één bezoeker per patiënt.

Nogmaals hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.