Tijdelijke sluiting Park MC

Belangrijke informatie voor patiënten van het Park MC en Parkkliniek

De veiligheid van onze patiënten en ons team staat ook in deze Corona crisis voor ons op nummer 1. Uiteraard volgen wij hierbij in uw en ons belang de adviezen van het RIVM op.

Uit voorzorg heeft ons directieteam, in overleg met omringende ziekenhuizen, besloten om vanaf zaterdag 21 maart t/m maandag 6 april de deuren te sluiten. Via de Rotterdamse zorg zullen onze medewerkers ingezet gaan worden in andere medische centra/ziekenhuizen om ondersteuning te verlenen bij het behandelen van de te verwachten grote toename van de patiëntenstroom. Zij zullen hierbij hard nodig zijn.

Wij zullen tijdelijk geen behandelingen meer uitvoeren. Alle patiënten die een behandelafspraak hebben in de bovengenoemde periode worden door ons team zo snel mogelijk gebeld met nadere informatie. U hoeft niet zelf te bellen. Indien, na overleg met de omringende ziekenhuizen, wij weer open kunnen, neemt ons team vroegtijdig weer contact met u op om een nieuwe afspraak in te plannen. Aanmeldingen voor consulten via Zorgdomein zullen nog wel verwerkt worden en waar mogelijk in overleg met de medisch specialist telefonisch in behandeling worden genomen.

Ook controles worden, waar mogelijk, telefonisch uitgevoerd. Heeft u een controle of consult gepland staan in deze periode van sluiting dan wordt u door ons team gebeld voor nadere berichtgeving en voor het eventueel inplannen van een telefonisch consult of controle gesprek met uw behandelend arts.

Telefonisch zullen wij beperkt bereikbaar zijn in deze periode van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Mocht bovenstaande periode door omstandigheden wijzigen dan zullen wij u hier daarover informeren.

Samen staan we sterk! Zorg goed voor uzelf en uw naasten.

Namens het gehele team van Park Medisch Centrum en Parkkliniek willen wij u bij voorbaat danken voor uw begrip.

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.