Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Ervaringen

Maak kennis met onze ‘Park Ambassadeurs’

Wilt u weten hoe onze patiënten een ingreep hebben ervaren? Lees dan de ervaringen van onze ‘Park Ambassadeurs’. Heeft u nog een vraag aan deze ervaringsdeskundigen? Dat kan! Stuur ons een email aan socialmedia@parkmc.nl en wij zorgen dat u in contact komt met de Park Ambassadeur. 

Patiënten waarderen ons met een 9,6 op Zorgkaart Nederland
Ons team staat elke dag met 100% inzet voor u klaar. Wij stellen het erg op prijs als u uw ervaring met ons deelt. Deze kunt u schrijven bij  de pagina  ervaringen. Vindt u het leuk om ook geïnterviewd te worden kunt u ons mailen op socialmedia@parkmc.nl.  Maar ook andere op- en aanmerkingen kunt u hier kwijt. Wij kijken er naar uit van u te horen!

 

De heupprothese van Frank

Frank, 51 jaar: heupprothese

Pijn belemmerde mijn leven
In 2019 kreeg ik pijn in mijn lies en ook net boven mijn knie. Ik woon in een dorp en ging hier naar een fysiotherapeut. Er werd mij verteld dat het waarschijnlijk een ontstoken pees zou zijn. Daar baalde ik van want ik heb een heerlijk druk leven. Zakelijk ben ik heel actief, ik reis ook veel en ik ben zeer fanatiek in tennis, skiën en padel. De oefeningen bij de fysiotherapeut brachten helaas geen verlichting. De pijn belemmerde mijn leven.
Lees meer…
 
Lees meer over deze ingreep en de mogelijkheden van een heupprothese.

De heupprotheses van Wilma

Wilma, 74 jaar: heupprothese

Binnen drie maanden twee nieuwe heupen in Park Medisch Centrum
Mijn hele leven ben ik actief geweest en ik prijs mijzelf gelukkig met een hoog energieniveau. Met mijn hond, een Riesenschnauzer, maak ik vele kilometers door weer en wind. Ongeveer acht jaar geleden kreeg ik pijn in mijn heupen. Ik besprak het met mijn huisarts en hij gaf een verwijzing voor fysiotherapie. In 2019 was ik op vakantie in Frankrijk. Ondanks fysiotherapie en veel paracetamol had ik steeds pijnscheuten in mijn heupen. Ik herinner me dat ik bramen stond te plukken en ineens vond ik het mooi geweest met de pijn. Tijd voor actie. Tijd voor een volgende stap.
Lees meer…
 
Lees meer over deze ingreep en de mogelijkheden van een heupprothese.

De heupprothese van Erna

Erna, 78 jaar: heupprothese

De heupprothese operatie in Park Medisch Centrum
Ongeveer zes jaar geleden merkte ik dat ik wat minder mobiel werd. Ik houd érg van sporten, vooral pilates, body-balance en zumba, ik kon zelfs de spagaat. Steeds vaker voelde ik belemmering en pijn in mijn heupen. Ik woon in omgeving van Utrecht en werd door mijn huisarts doorgestuurd naar een ziekenhuis in de regio. Daar heb ik mijn eerste heupprothese gekregen. Met het resultaat was ik uiteindelijk blij, maar het proces viel me érg tegen. Zo had ik flinke complicaties tijdens de ruggenprik en bleef mijn been écht heel lang dik. Wat een tegenvaller.
Lees meer…
 
Lees meer over deze ingreep en de mogelijkheden van een heupprothese.

Knieprothese Hermine Park Medisch Centrum

Hermine, 72 jaar: knieprothese

De knieprothese operatie in Park Medisch Centrum
Ongeveer dertien jaar geleden begon het me op te vallen dat ik steeds vaker pijn kreeg in mijn rechterknie. Je hoopt in het begin nog dat de pijn vanzelf overgaat. Misschien een verkeerde beweging gemaakt of tijdelijke blessure, maar dat was niet zo. Mijn huisarts stelde fysiotherapie voor. Dat heb ik gedaan. Ook ging ik naar yoga voor de souplesse, maar het bleef een ergernis. Vijf jaar geleden gaf ik bij de huisarts aan dat ik écht toe was aan een volgende stap om de pijn te verminderen.
Lees meer…
 
Lees meer over deze ingreep en de mogelijkheden van een knieprothese.

Make-over van Hetty

Hetty, 67 jaar: ooglidcorrectie, borstverkleining / borstlift en buikwandcorrectie

De make-over van Hetty in Parkkliniek
Vroeger als ik stress ervaarde dempte ik onbewust die gevoelens met suikers. Een aantal jaren geleden deed ik een training hartcoherentie. Daarmee leer je bijvoorbeeld met ademhalingstechnieken stress te herkennen en hanteren. Ik raakte steeds beter in balans en viel bijna 45 kilo af. Ik wilde mezelf optimaliseren, een échte make-over. Bovenooglidcorrectie, buikwandcorrectie en een borstverkleining met borstlift. Het waren maar fantasieën, want drie keer onder het mes is pittig. Daarbij, wie is er de béste in zowel ooglidcorrectie, als buikwandcorrectie én borstverkleining? Ga zoiets maar uitzoeken.
Lees meer…
 
Lees meer over deze ingrepen: ooglidcorrectie, borstverkleining/borstlift of buikwandcorrectie.

knieprothese van Arend-Jan

Arend Jan, 70 jaar: knieprothese

De knieprothese operatie in Park Medisch Centrum
Vrienden zeggen weleens: “Arend Jan, ga nou eens zitten!”. Maar ik hou van actief zijn en ben altijd bezig. Ook voor mijn beroep, ballonvaarder met een eigen ballonbedrijf, wil ik vitaal zijn. Ballonvaren is mijn passie en in 2001 kreeg ik de kans om een mooi ballonvaart bedrijf in Slowakije over te nemen. Sindsdien woon ik hier met mijn vrouw. Ongeveer 4 jaar geleden begon ik steeds meer last te krijgen van mijn rechterknie. Ik ben in Slowakije naar een kliniek gegaan die goed bekend staat en de diagnose knie artrose werd gesteld. Mijn kraakbeen was versleten en ik had een ontsteking.
Lees meer…

Lees meer over deze ingreep en de mogelijkheden van een knieprothese.

Lucienne Bierman

Lucienne, 49 jaar: PTED-hernia operatie

De PTED-hernia operatie in Park Medisch Centrum
Vrienden en familie zouden mij omschrijven als een energiek en positief persoon en dat was ik ook altijd. December 2018 veranderde alles. Ik ben op mijn fiets aangereden door een auto. Dankzij een engeltje op mijn schouder heb ik het overleefd, vooral ook voor mijn dochter, die alles voor me betekent. Lichamelijk moest ik compleet revalideren, maar ook praten en eenvoudige dagelijkse handelingen kon ik niet meer. In een revalidatiecentrum vlakbij bij mijn woonplaats Enschede ben ik begonnen met mijn herstel. Het was en is geen makkelijk traject.
Lees meer…

Meer over deze ingreep vindt u op onze PTED pagina.

anton

Anton, 68 jaar: heupprothese

Heupprothese via de voorste benadering bij Park Medisch Centrum
Ik heb een heel actief leven, al 40 jaar mijn eigen pallet bedrijf, ga graag met mijn vrouw op vakantie en sta vol in het leven. Ongeveer vier jaar geleden begon ik echt serieus last te krijgen van mijn rechterheup. Naar de huisarts gegaan en die verwees mij door naar fysiotherapie. De klachten werden steeds erger en twee jaar geleden vond ik het genoeg geweest. Lees meer…

Meer over deze ingreep en de mogelijkheden van een heupprothese.