Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

De make-over van Hetty (67 jaar)

Bij drs. Marjorie Braam, plastisch en reconstructief chirurg

Make-over in een kleinschalige privékliniek voor plastische chirurgie
Make-over van HettyVroeger als ik stress ervaarde dempte ik onbewust die gevoelens met suikers. Een aantal jaren geleden deed ik een training hartcoherentie. Daarmee leer je bijvoorbeeld met ademhalingstechnieken stress te herkennen en hanteren. Ik raakte steeds beter in balans en viel bijna 45 kilo af. Ik wilde mezelf optimaliseren, een échte make-over. Bovenooglidcorrectie, buikwandcorrectie en een borstverkleining met borstlift. Het waren maar fantasieën, want drie keer onder het mes is pittig. Daarbij, wie is er de béste in zowel ooglidcorrectie, als buikwandcorrectie én borstverkleining? Ga zoiets maar uitzoeken. Ik besprak dit met een vriendin en die had lyrische verhalen gehoord over ene drs. Braam in een ziekenhuis in Den Haag. Ik googelde dat drs. Braam tevens in Parkkliniek op de Hoofdweg in Rotterdam werkt. Een privékliniek, zeer kleinschalig met veel persoonlijke aandacht voor de patiënt. Dat voelde voor mij heel goed.
Bovenooglidcorrectie, buikwandcorrectie en borstverkleining tegelijkertijd
Nadat ik de website van Parkkliniek goed had bestudeerd heb ik gebeld om een afspraak te maken voor een consult. De dag van het consult was ik wel wat nerveus. Je moet toch een gedeelte van je kleding uitdoen om te laten zien wat je wensen zijn. Drs. Braam stelde mij direct gerust, het was een heel fijn gesprek. Ik voelde mij totaal niet ongemakkelijk. Zij nam ook echt de tijd voor mij. Samen hebben we een plan gemaakt en de combinatie van de drie operaties zou ongeveer drieënhalf uur duren. Ik kreeg informatie mee over hetgeen ik kon verwachten, zoals bijvoorbeeld het feit dat ik vanwege de duur van de operatie een urinekatheter zou krijgen. Ook wat ik aan nazorg moest regelen was mij uitgelegd. Als ik zou worden goedgekeurd door de POS (Pre-operatieve-screening) kon er een datum worden ingepland.
Enorm fijne sfeer bij Parkkliniek
De ingreep vond vijf november 2021 plaats. Mijn zoon bracht mij naar Rotterdam. Ondanks de grote operatie die mij te wachten stond was ik niet nerveus. Ik meldde mij bij de receptie. Wat een leuke, lieve receptionistes, zeg! Ik nam plaats en werd al snel opgehaald door een verpleegkundige, die mij naar mijn kamer bracht. Ik vond het een prettige kamer, ook met een eigen badkamer erbij, heel fijn. Alles werd nogmaals uitgelegd en ik kreeg vast wat medicatie. Wat mij opviel is dat het daar zo gezellig is. Echt een goede sfeer tussen het personeel onderling, iedereen hielp elkaar. Ook naar mij waren ze énorm vriendelijk en geduldig. Drs. Braam kwam ook nog even gedag zeggen op mijn kamer en heeft op mijn lichaam afgetekend wat ze ging doen. Ik voelde mij heel rustig en had alle vertrouwen.
Onder de indruk van de operatiekamer
Vervolgens werd ik naar de verkoeverafdeling gebracht. Hier ben je zowel vóór je operatie, ter voorbereiding, als ná, om goed bij te komen van de narcose. Mijn infuus werd geprikt en ik werd naar de operatiekamer gebracht. Continu werd ik op mijn gemak gesteld. Het team van anesthesie zorgde ervoor dat ik mij heel ontspannen voelde. Op de operatietafel moest ik nog een keer ter controle mijn naam en geboortedatum zeggen. Ik ben medisch onderlegd dus herken apparatuur en was erg onder indruk van de operatiekamer. Daarna werd het slaapmiddel in het infuus gedaan. “Zoekt u een mooie droom uit?”, was het laatste dat ik hoorde zeggen.
Supergelukkig met het resultaat
Ik werd wakker op de verkoeverafdeling, weer diezelfde ruimte dus. Een lieve verpleegster vroeg hoe ik mij voelde en of ik zin had in een waterijsje. Op die afdeling heb ik nog even geslapen en toen ging ik weer naar mijn eigen kamer. Door de goede pijnstilling had ik nergens last van. Vanwege de omvang van de ingreep bleef ik een nacht slapen. De volgende ochtend mocht de katheter eruit en kon ik voorzichtig uit bed. Samen met een verpleegkundige mocht ik het verband losmaken en het resultaat bekijken. Ondanks alle zwelling dacht ik meteen: “Wow, fantástisch!” Ik was zo blij! Mijn buik was strak, helemaal plat. Ik had geen striae. Mijn borsten vond ik ook direct mooi! De ogen waren nog gezwollen en met tape afgeplakt. Ik voelde mij goed, de pijnstilling deed zijn werk.
Herstel is mij reuze meegevallen
Mijn zoon kwam mij weer ophalen. Ik heb het herstel zeer serieus genomen, goed mijn rust gepakt. Een week later had ik mijn eerste controle bij de verpleegkundige. De hechtingen van mijn bovenooglidcorrectie werden verwijderd. De borsten en buik zagen er goed uit. Alles was volgens schema verlopen. De bovenooglidcorrectie is wat herstel betreft heel goed te doen. De borstverkleining viel mij ook mee. Voor een buikwandcorrectie moet je wel even de tijd nemen. Goed het schema van de pijnstilling volgen en zorgen dat je hulp hebt geregeld. De documentatie die ik mee had gekregen was ook heel nuttig. Hetgeen je kon verwachten per periode klopte goed voor mij. Ik vond het heel fijn dat er een telefoonnummer is dat je dag en nacht kan bellen.
Zo blij met mijn nieuwe uiterlijk
Ik ben zeer onder de indruk van drs. Braam. Ze is niet alleen ontzettend kundig, maar ook zo’n fijne warme vrouw. Ik kan mij geen betere arts wensen. Ze werkt heel secuur en kan prachtig hechten. De verpleegkundigen van Parkkliniek ben ik heel dankbaar voor de verzorging. Het is natuurlijk hun werk, maar ik voelde mij oprecht welkom. Het is niet klinisch en kil, het is bijna gezellig.
Deze investering was écht de moeite waard
In maart heb ik mijn definitieve controle gehad en ik ben supergelukkig met mijn nieuwe uiterlijk! Voor mij past dit nieuwe uiterlijk bij mijn nieuwe geluksgevoel en levensstijl. Ik heb mij zelfs omgeschoold en heb nu mijn eigen praktijk en ben officieel HearthMath trainer. Het was een investering in mezelf op alle vlakken, maar absoluut de moeite waard!

Voor meer informatie over: ooglidcorrectie.
Voor meer informatie over: borstverkleining/borstlift.
Voor meer informatie over: buikwandcorrectie.
Voor meer informatie over: drs. Braam.
Voor meer informatie over: Hetty

Meteen een afspraak maken?

Bel: 010-436 15 37 of ga naar maak een afspraak.

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.