Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

De visie van Park Medisch Centrum en Parkkliniek

De visie van Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Park Medisch Centrum is het expertisecentrum voor orthopedie en neurochirurgie. 
Parkkliniek is gespecialiseerd in plastische chirurgie, botox en injectables.
Beide zijn gevestigd op de Hoofdweg 90 Rotterdam om optimaal gebruik te kunnen maken van elkaars faciliteiten. 

In onze moderne privékliniek kliniek luisteren we goed naar de wensen van patiënten. We opereren volgens de beste medische behandelingsmethoden gecombineerd met een persoonlijke individuele benadering. Wij onderscheiden ons door deze patiëntgerichte benadering met deskundige medewerkers en een laagdrempelige communicatie met patiënten en onderling. Wij hebben korte wachttijden.

Onze specialisten, alsmede het hele team krijgen continu bijscholingen zodat hun kennis altijd accuraat is. Goede zorg is veilige zorg en de patiënt is prioriteit.
Wij zijn gecertifieerd en voldoen aan alle ZBC (zelfstandig behandelcentrum) normen.

Plastische chirurgie

Plastische chirurgie met een optimaal resultaat begint bij een transparant, eerlijk en deskundig advies tijdens het consult.
Uitstekende kwaliteit leveren doen wij door de patiënt van consult naar operatie en nazorg zo goed mogelijk te begeleiden.
De meest veilige zorg leveren doen we door te werken met een toegewijd medisch team, geavanceerde apparatuur en onder strenge hygiëne-protocollen.
Zowel de specialisten als het hele team volgen continu bijscholing, zodat wij vakbekwaam blijven op alle medische vlakken.
Reeds 25 jaar zijn onze tevreden patiënten de ambassadeurs van Parkkliniek en dat blijft onze nummer één motivatie in het streven naar perfectie.  
In onze uitvoering streven wij naar functioneel herstel en een optimaal esthetisch resultaat, waarbij de nieuwste operatietechnieken worden toegepast.

Voor de Neurochirurgie zijn wij het speerpunt op het gebied van de behandeling van hernia.

Voor de orthopedie zijn wij een grote aanbieder in de regio. Door ons te beperken tot de veel voorkomende verrichtingen kunnen wij ons specialiseren en onderscheidend zijn.

Orthopedie kliniek Rotterdam

We zoeken de samenwerking met andere instellingen wanneer dit past bij het optimaliseren van de geleverde zorg.
Infectiepreventie is als onderdeel van de veiligheid voor de patiënten zeer belangrijk binnen Park Medisch Centrum en Parkkliniek.

Al onze voorzieningen zijn gericht op aanbieden van de beste behandelingen met minimaal risico voor de patiënt. De voorzieningen voldoen blijvend aan alle eisen van onze artsen, de vakgroepen en de eisen van wet- en regelgeving.

Park Medisch Centrum en Parkkliniek voldoen aan alle  gestelde eisen van wet- en regelgeving en staan altijd open voor feedback. Samen perfectioneren we de zorg.