Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

257 Reacties

 1. Marcelle

  Ik heb een boven ooglidcorrectie laten uitvoeren. Dit is erg netjes gedaan. De communicatie met het Park Medisch Centrum verliep efficient en voorspoedig.
  Zeer vriendelijke en kundige arts en assistente.
  Dank jullie!

 2. Marian Kuijt

  Einde maart 2024 een minbuikwand correctie gehad welke is uitgevoerd door dr. Hoekstra. Ik ben zeer tevreden over hoe kundig en meedenkend dr. Hoekstra is maar vooral ook hoe menselijk en benaderbaar zei is. Dr. Hoekstra belde ook na het verlaten van de kliniek nog op om te vragen hoe het ging. Zeer attent en gewaardeerd. Ook als je met vragen zit wordt je vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Niets dan lof over Park Medisch Centrum

 3. merita rexhepaj

  super te vreden ik ben de 4 keer geholpen door Dr wu! super ervaring gehad ik geef meer dan 5 steren
  DR.WU you are the best chirurg ever !

 4. Michaella Kool

  Vorige week geopereerd aan mijn nekhernia door dr. Abu Saris in Park Medisch Centrum. Als ik meer kon geen van een 10 had dat op zijn plek geweest. Je bent hier gewoon mens. Ik werd ontzettend gerust gesteld op de dag van de operatie door al het personeel. Incl de chirurg. Alles om zo comfortabel mogelijk deze spannende tijd door te komen. Nu tijd voor het herstel. Kortom een dikke 10+ op alle vlakken.

 5. Jordan

  A very good clinic. I had gynecomastia surgery and was very satisfied with the result and the treatment I received before, during and after the operation.
  Thank you Dr. Hoekstra and all your team.

 6. Arjan Jansen

  Voor elke patiënt die dit ondergaat zal het zijn eigen waarneming zijn. Ik heb als 63 jarige de PTED stenose ingreep als prettig ervaren. Nu 4 dagen erna ben ik de pijn die ik had voor de ingreep geheel kwijt. Wat nu rest zijn de normale herstel pijnen die met paracetamol prima zijn te tackelen. Ben dan ook een stuk aangenamer in de omgang voor mijn omgeving. Met een leuk en vooral kundig team kennisgemaakt. Kan al redelijke afstanden met de hond lopen, was vorige week 5 minuten en nu 35 minuten. Vandaag een bezoek aan de Markt en Markthal Rotterdam, lekker een broodje eten, dat was tot vorige week niet eens denkbaar. Tegen alle toekomstige patiënten, houd je niet haaks, laat je behandelen en loop zonder pijnklachten weer rechtop!
  Met vriendelijke groet, Arjan

 7. Fred Heering

  Het gehele team verdient een 10. Dr. Henkus heeft mij snel en fantastisch geholpen aan een nieuwe heup, maar het team om hem heen: jullie waren geweldig. Ik werd omringd door hulpverleners, die vol aandacht naast mij stonden. Fantastisch: hartelijk dank allemaal.

 8. Helena Hanstede

  0p 7 december 2023 kreeg ik mijn originele ‘Henkus-heup’.
  Drs H.E.Henkus, geassisteerd door Merel (arts-assistent) amputeerden mijn kaal gekluunde linker dijbeenkop. Ik, met ruggenprik, zonder roesje onderging de pittige klus-geluiden. Zagen, frezen en tikken, waarbij mijn hersens schudden. Toch had ik dit spektakel niet willen missen. Henkus’ stem, vanachter het blauwe gordijn, legde uit wat hij deed en waarom. Merels stem, streng, eiste perfectie. Goed koppel!
  Ik, de hoofdpersoon in een bloedstollende musical. Fijne muziek, gelardeerd met luide tikken, klikken en zoemen. Vastberaden hulpverleners, overleggend, grappend, neuriënd en meezingend. Naar mij toe sussend en geruststellend. Ik mocht even meedraaien in een goed geoliede medische machine.
  Henkus showde mij m’n kale heupkop. ‘Kijk! zie hier hoe glad gepolijst. Had geen dag langer moeten duren.’ Daar kreeg mijn bovenlijf de slappe lach van.
  Terwijl een zwoele stem (Raymond, ass anesthesie) in mijn oor meezong met de Beatles tripte ik gelukzalig weg in deze wonderlijke operatiezaal.
  ‘Ik geef u een borrel’, bromde Raymond. Een i.v pijnstiller tilde mij naar een hemels hoogtepunt.
  En dan… ‘Ziezo, nu ben je van mij af.’ hoorde ik de chirurg zeggen.
  Inmiddels, vier dagen later ruim ik de vaatwasser in, hang ik de was op en heb heimwee het personeel van PMC
  Pijn? Nee. Peanuts.

 9. Mart Groenendijk

  Meniscus operatie 24-10-2023, Mart Groenendijk.

  24 Oktober ben ik geopereerd aan een zogenoemde Buckethandle mijn meniscus was gescheurd en het afgescheurde stukje blokkeerde mijn knie waardoor ik mijn knie niet meer geheel kon strekken.
  Mijn operatie werd uitgevoerd door dokter W.P.J. Fontijne, een collega van mij had al goede ervaringen met hem gehad bij het krijgen van een kunstknie, dus ik was blij dat mijn knie door juist Dhr. Fontijne werd geopereerd. Na de operatie heb ik pijnbestrijding opgehaald bij de apotheek maar tot mijn verbazing heb ik deze totaal niet nodig gehad zelfs geen paracetamol.
  Ik ben dan ook zeer tevreden met Park Medisch Centrum en in het bijzonder Dhr. Fontijne !

 10. Rene Minnee

  Wat een geweldige kliniek! Vanaf het eerste contact liep alles gesmeerd en heb alleen maar zeer aangename ervaringen. Alles wordt perfect geregeld en is piekfijn in orde. Afspraken worden super goed nagekomen en altijd prima op tijd. De wachttijden zijn minimaal en je wordt door de specialisten en medewerkers meer dan uitstekend geinformeerd over het verloop van je behandeling. Bij de opname staat iedereen zeer vriendelijk voor je klaar en word je meer dan uitmuntend behandeld. Zowel voor, tijdens als na de operatie is de zorg door het gehele zorgteam werkelijk top en heb Park Medisch Centrum Rotterdam als zeer positief ervaren.”

  Orthopedisch chirurg Dokter Henkus is echt een man van mijn hart, no-nonsense en duidelijke taal zonder allerlei ingewikkeld vakjargon. Echt geweldig om door hem geholpen te zijn en voelde vanaf dag 1 bijzonder goed. Wat een kundige man met een enorme ervaring op het gebied van heupprotheses. Ik had geen betere specialist kunnen treffen, ben bijzonder tevreden en heb het volste vertrouwen in mijn volledige herstel. Kortom: helemaal TOP!

 11. jan de kok

  Goedendag
  Complete heup prothese gekregen 10-8-2023
  van Drs Henkus en zijn team.
  Niets dan lof, was voor mij de eerste operatie in mijn leven.
  en ze hebben het allemaal zeer netjes en kundig opgevangen,als in een warm bad.
  Niets ander dan LOF voor het hele Park medisch team ook de administratieve mensen inbegrepen.
  Heer Henkus is een echte ervaren chirurg , zeer kundig, met een grap en een grol zoals het ook hoort.
  er word in diverse mediakanalen vermeld dat Park op nr 1 staat in Nederland.
  ik denk dat dit zeer terecht is,en klopt na mijn mening.
  ik loop al weer pijnvrij, en heb best tegen de operatie op gezien, maar heb er geen seconde spijt van.
  Ik kan alleen deze kliniek adviseren door mijn ervaring.
  mocht het weer nodig zijn kom ik hier zeker terug.
  Ook al moet ik 200km rijden,was zeker de moeite waard.
  Ook de wachtijden zijn zeer minimaal,je bent zeer snel aan de beurt,ook de nazorg is zeer goed.

  Nogmaals complimenten voor deze uitmuntende kliniek.

  Met vriendelijke groet
  J.de kok

 12. G. van Nes

  Na een langdurige periode van hevige rugpijn heel veel fysio beurten en dozen vol pijnstillers op eigen verzoek via de neuroloog van het Maasstad doorverwezen naar de parkkliniek. Na inlevering van de MRI werd toegezegd dat ik in aanmerking kom voor de zogenaamde P-Ted operatie, na twee weken van mijn eerste contact kreeg ik al te horen dat ik binnen 10 dagen geopereerd zou worden door dokter Harhangi. Op 12 mei moest ik mij om 07.00 uur melden. Kromlopend met een wandelstok de kliniek binnen gekomen. Ik had een echte Hernia en daarnaast nog een wervelkanaalstenose.
  Om 11.00 uur kwam de dokter langs en zei “de operatie is goed gelukt en zorg goed voor je rug” over een uur komt de fysio langs en die gaat wat oefeningen met u doen en als dat goed gaat mag u na een paar uur naar huis. Ongelofelijk !! Ik liep pijnvrij naar buiten.
  De revalidatie duurt ongeveer 6 – 7 weken en morgen mag u al 5 minuten wandelen en opbouwen tot 30-35 minuten zei de fysiotherapeut.
  Inmiddels 3 maanden na de operatie loop ik al 55-60 minuten. Ik ben super tevreden over de behandeling van de parkkliniek,

 13. ML Nieuwveld

  Wat een geweldige kliniek,wat een bizar aardige mensen! Vanaf t moment dat je daar binnenstapt,stap je meteen in een warm bad. Echt iedereen,van receptie tot operatie kamer,de verzorging en alla erna, is werkelijk ongekend! Wat ben ik ook snel op de been na mijn heupoperatie,dus ja, Dr Henkes en companen, onwijs bedankt voor deze ingreep en iedereen voor alle zorg erna! Een grote dikke chapeau!!!!

 14. Gre put

  Gre Put

  Op 20 mei 2023 heb ik een Heupprothese door dokter Sarac en haar team gekregen
  Operatie is heel goed gegaan, en het herstel verloopt ook voorspoedig.
  Ik heb na operatie totaal geen pijn gehad.
  Ook mij werd gezegd “we gaan goed voor u zorgen “ en dat is zeker gebeurd.
  Ik wil een ieder, dokter Sarac haar team, en alle andere verzorgers heel hartelijk
  bedanken voor hun liefdevolle zorg niets was jullie te veel.
  Een top team vanaf de eerste afspraak.
  Hartelijke groet Gre Put

 15. Ferry Simonis

  Rughernia
  “Bij een PTED-behandeling nemen ze de krenten uit de pap en geen patiënten met medische complicaties zoals bij u.” werd mij elders verteld. Nou laat dat maar aan PTED-paus dokter Harhangi en zijn team over. Binnen enkele weken kon ik, 73-jarige man met medisch complicaties, geholpen worden. Op de dag van de operatie was ik bloedzenuwachtig en had een torenhoge bloedruk. Er werd besloten de operatie door te zetten. Toen ik wakker werd gemaakt dacht ik in een UFO te vertoeven. Vreemde apparaten aan het plafond en omringd door handen. Voeten waren nergens te vinden. Ik had enige associatie met de roerige jaren zestig toen milde geestverruimende middelen onderdeel waren van het culturele leven. Ik bleek echter op mijn buik te liggen hetgeen e.e.a. verklaarde. Zonder ‘krent uit de pap’ te zijn wandel ik, met een normale bloedruk en beide voeten op de grond, weer vrolijk door het leven.

 16. Roy Weterings

  Heupprothese door dr Henkus..
  Operatie goed verlopen, geweldig team rondom de operatie.
  Ook de zusters verdienen een groot compliment.. niets is teveel gevraagd .

 17. Dre Cleijne

  Dokter Schröder en team,

  “Wij gaan goed voor U zorgen”.
  Zo heb ik het zeker ervaren, jullie hebben die belofte meer dan waargemaakt!
  Dank voor zoveel aandacht en zorg, het heeft diepe indruk op mij gemaakt.
  Het gaat goed met mij.

  Hartelijke groet, Dré Cleijne

Schrijf een reactie