Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

239 Reacties

 1. Ben zo verschrikkelijk blij, ik ben met de operatie met een dag van mijn dubbele hernia af en liep vandaag met een glimlach uit de kliniek Rotterdam . Top arts en zeker complimenten aan de verpleegsters!!!! Groet Hans Donker

 2. Lamers

  Begin November 2022 kreeg ik last van liesklachten. Na een week of drie geen verbetering en bezoek gebracht aan huisarts ( in dit geval plaatsvervangster ) Zij dacht aan ontstekingen en schreef medicatie voor. Helaas ook geen verbetering en werd fysiotherapie geadviseerd. De behandelingen fysiotherapie brachten ook geen verlichting van de klachten. Uiteindelijk zelf initiatief genomen voor het maken van een foto. Hieruit bleek dat ik heupartrose heb. Nadat ik me een verwijzing heb laten geven voor het maken van een afspraak met een orthopeed in een ziekenhuis heb ik zelf onderzoek verricht waar ik het beste hiervoor terecht kon. Voor mij kwamen de reguliere ziekenhuizen niet in aanmerking. Toen voor mij duidelijk werd dat ik zo goed als zeker een nieuwe heup zou moeten krijgen heb ik voor mezelf onderzocht waar dit het beste kon gebeuren. Nadat ik de site van Park Medisch Centrum had bekeken gaf me dit een goed gevoel. En ook de relatief korte wachtijden. Na kontakt te hebben opgenomen met de kliniek en het doorsturen van de röntgenfoto’s begonnen de voorbereidingen van de operatie. Aangezien ik in Kerkrade woon en Rotterdam niet naast de deur is was dit voor mij geen belemmering. Ik heb een fijn gesprek gehad met Dr. Sarac en zij vertelde haar fijn wat het allemaal inhoud ( zowel de artrose als de operatie) Op het moment dat de operatiedatum ( 2 maart j.l. ) bekend was werd ik direct voorzien van alle informatie die hiervoor nodig is. ( zowel per mail en telefonisch) De operatie is nu 2,5 week geleden en over het algemeen voel ik me goed. Logisch dat het nog wat tijd nodig heeft om volledig te herstellen. Bij deze bedank ik Dr. Sarac en haar team voor de geslaagde operatie. Tevens een groot compliment richting alle medewerkers van administratie tot zorgpersoneel voor de fijne opvang en zorg. Voor mij is PMC een geoliede machine. M.vr.gr. John Lamers

 3. Arjan Oudenaarde

  Een oude tv, lelijke lamp.
  Papieren rietjes, een infuuspaal die een druppeltje olie nodig heeft……
  Tja,
  Maar wat een geweldig personeel !!
  Zoveel empathie, sociale vaardigheden, en kennis.
  En goede behandeling van mijn spondolyse door Dr Wolfs.
  Ondanks de onvermijdelijke pijn heb ik me 26 uur “thuis” gevoeld.

 4. I. Bosma

  Ik heb ruim drie jaar zenuwpijn en uitval in mijn rechterbeen gehad vanwege een lumbaal stenose. Op het laatst kon ik niet langer dan 5 minuten pijnvrij lopen. In december 2021 ben ik via de PTED techniek geopereerd door dr Harhangi, de behandeling werd volledig vergoed door de zorgverzekering. Door deze techniek kun je dezelfde dag alweer naar huis en heb je maar een kleine operatiewond. Het herstel heeft bij mij lang geduurd, waarschijnlijk omdat de zenuw zolang bekneld heeft gezeten. Maar in oktober 2022 (dus 10 maanden na de operatie) namen alle klachten af en kon ik uiteindelijk weer onbeperkt pijnvrij lopen. De klachten zijn niet meer teruggekomen. Ik ben het Park Medisch Centrum en in het bijzonder dr. Harhangi dan ook erg dankbaar voor de fantastische behandeling die ervoor heeft gezorgd dat ik mijn bewegingsvrijheid volledig heb teruggekregen.

 5. Anne-Marie Oosterling

  Mijn complimenten aan alle mensen mensen (ja echt top) van parkmedischcentrum.
  Het begint in oktober 2022.
  Pijn in mijn linkerbeen, na maanden tobben en medicijnen (oxycodon) en morfine pleisters verder, kwam ik bij ons in het ziekenhuis terecht en daar werd een hernia geconstateerd. Maar zei de arts, kijk het nog maar 6 weken verder aan, met pijnblokade er aan toe te voegen. En voor wonderen maar eens gaan google voor een toverstafje, zei de arts…….
  Nachten op gelopen en kruipen van de pijn. Ik belde mijn verzekering op en zij adviseerde Parkmedischcentrum. Goede recensies en snel aan de beurt!
  Nou met recht snel en wat een hartelijke mensen. Dokter Harhangi belde op om te bevestigen dat hij mij kon helpen. Nu een week geleden geopereerd met de PTED techniek. Wat een heerlijkheid om zonder pijn te zijn. Maar wat ik zeker nogmaals wil bevestigen dat jullie stuk voor stuk echte mensen mensen zijn!!!
  Vriendelijkheid, zorgzaam en met humor!! Super dankjewel en jullie krijgen een dikke 10!!

  Met vriendelijke groeten Anne-Marie Oosterling.

 6. Frank V.d Berg

  Dr. Wolfs heeft mij 2x geopereerd waar andere artsen mij niet verder wilden helpen.
  Ik had al een voorgeschiedenis van 3 rug operaties aan de onderrug waaronder een spondilodese.
  Er waren schroeven afgebroken bij de L5-S1. Dr.Wolfs heeft een complete rivisie van de spondilodese gedaan waarbij alle schroeven en pinnen zijn vervangen voor nieuwe. Ik heb nog wel even te gaan om het volledige resultaat te kunnen beoordelen. Maar ik ben zeer tevreden over de hulp die Dr. Wolfs mij heeft gegeven naar mijn weten en ervaring een zeer kundig chirurg die verder wilt kijken en gaan als de rest.
  Nogmaals bedankt daarvoor Dr. Wolfs.

  Ook mijn complimenten aan de anesthesisten voor de aangename narcose en de verpleegkundige voor de goede nazorg bij de Park kliniek.

 7. Tjeerd van Schaick

  Niemand ligt graag in het ziekenhuis, maar als het dan toch moet is het Park Medisch Centrum echt super!! Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer goed geholpen ben door chirurg Wolfs en al het verplegend personeel.
  Goede informatie vooraf (dat begon al beneden bij de receptie), het loopt als een trein wat veel vertrouwen geeft en enorm vriendelijke en bekwame verpleging die dag en nacht voor je klaar staan!
  Ik wil jullie nogmaals allemaal bedanken!
  Groeten, Tjeerd van Schaick

 8. A Huiberts

  Anneke Huiberts 63 jaar, Heupprothese

  14 dagen terug, op 15 december werd ik geopereerd i.v.m. heupprothese in linker heup. Exact een week ervoor was ik op consult geweest bij dr Sarac. Een jonge, zeer deskundige arts, waar ik vanaf het eerste moment volledige vertrouwen in had. Mijn heup was inderdaad toe aan een prothese en omdat er iemand was uitgevallen, kon ik de week erop al geopereerd worden. Deze kans heb heb ik met beide handen aangegrepen. En ondanks dat alles nu wel heel snel ging, stapte ik een week later vol vertrouwen de O.K. in, waar fijn personeel mij verder begeleide. Dr Sarac kwam nog even gedag zeggen voordat de operatie werd gestart, wat ik als heel fijn heb ervaren. De operatie was goed geslaagd en voor ik het wist was ik terug op mijn kamer. Hier goed verzorgd door fijne verpleging. Dr Sarac kwam nog langs om de operatie door te spreken en een paar uur na de operatie onder begeleiding van fysio voorzichtig een stukje lopen. Wat een team werk, alles zo op elkaar afgestemd met verschillende disciplines. De dag erna kwam dr Sarac nogmaals even kijken hoe het ging en om instructies te geven voor thuis. Blij ging ik op huis aan. Het voelde zo goed in het PMC, vanaf het moment van eerste contact tot het moment dat ik weer naar huis ging. Mocht mijn andere heup er ook aan toe zijn, kom ik zeker hier weer terug !! Ik ben nu 14 dagen verder en mijn herstel verloopt heel goed !
  Allemaal bedankt voor de goede verzorging en begeleiding, ik kan niet anders dan er een dikke 10 voor geven.

 9. Marcel

  Het personeel is super klant vriendelijk, het pand is goed onderhouden en alles ziet er schoon en netjes uit. Een dag later werd ik al opgebeld hoe het er mee ging, hele goede nazorg dus. Ik ben zeer tevreden over het geheel.

 10. Ron Schallenberg

  Heupoperatie ondergaan op 10 november 2022
  Wat een fantastiche kliniek is dit. Hoewel ik vooraf zeer goed was geinformeerd door dokter Henkus, voelde ik mij op de ochtend van de operatie zeer gespannen. Zo liep ik ook het pand van het Park Medisch Centrum binnen. Echter vanaf het eerste contact met de dames aan de receptie kreeg ik al het gevoel: ‘dit gaat goedkomen’.
  De professionele en vooral vriendelijk/sociale benadering van verpleegsters, verzorgsters, artsen en assistenten heb ik als zeer positief ervaren. Ik was niet de enige die op deze dag werd geopereerd, maar ik had wel het gevoel dat iedereen zich om mij bekommerde. Dat heeft mij goed gedaan.

 11. F M Trouw

  “Dit keer gen name maar alleen toppers; De behandelde arts is en was deskundig en vakbekwaam begreep de taal van de klant, en had een luisterend oor. Ik kan dan ook niet anders vermelde Geweldig. Het verplegend personeel is deskundig, behulpzaam en tevens ook een luisterend oor. De catering en de schoonmaak staat tevens ook bij het Park Medische Centrum op een hoog niveau. Ik kan niet anders zeggen Chapeau”

 12. Bianca

  In een woord een top kliniek. 2021 een stenose operatie gehad bij Dr van Rolde. Binnen één week geholpen worden terwijl het ziekenhuis niets wilde doen. Eindelijk pijnvrij! Helaas in juli wederom rugklachten met dit keer een lange uitval en pijnen waardoor ik in rolstoel kwam. Afgelopen 11 nov geopereerd door Dr Wolffs, spondyolese uitgevoerd. Binnen 2 dagen alweer goed op de been en pijnvrij. Super vriendelijke en kundige mensen. Je bent geen nummer maar echt patient. Top!

 13. P.Veenvliet

  Doordat ik na 5 jaar onder controle heb gelopen bij de oncoloog (borstkanker) en ook iedere dag anastrazol slikte waardoor ik erge opstart problemen had dacht ik niet zo snel aan slijtage heup. Mijn oncoloog gaf de opdracht om een foto van mijn heup te maken en kreeg 2 dagen later van hem de uitslag versleten heup. Alles werd in werking gezet in mijn eigen ziekenhuis en kon pas 5 weken later terecht voor een eerste afspraak. Via via hoorde ik van Park Medisch Centrum en hun ervaring,dus gelijk gebeld…
  Dezelfde week alles opgestuurd en kon vrijdags gelijk komen voor een gesprek en doordat er 1 uitgevallen was kon ik de donderdag daarop al geopereerd worden…
  Vanaf het begin tot het eind voelde ik me daar patiënt en geen nummer,iedereen van receptioniste,verplegend personeel,personeel van de fysio en de chirurg dr Henkus waren erg vriendelijk en behulpzaam. En lig nu 2 dagen na mijn operatie met een smile op mijn gezicht dit te typen.
  Ik raad en adviseer dan ook iedereen Park Medisch Centrum aan en ze krijgen dan ook van mij 10 ⭐️
  De andere 10 ⭐️ zijn voor mijn man die mij in de watten legt 🥰

 14. germa poulisse-holleman

  Heel fijn personeel en ziekenhuis, ging er naar toe met een koffer voor 1 overnachting, ik stond gepland voor een hernia operatie. De verpleegster vertelde me dat als het goed ging ik dezelfde dag toch naar huis mocht. En dat wil je natuurlijk maar al te graag.
  Het ging allemaal heel vlot en zodra ik het wist lag ik al op de OK, een heel team om me heen met nog eens dubbel check waar je voor komt, naam ed.
  Heel fijn ik viel met een gerust hart in slaap en werd weer relaxed wakker.
  En inderdaad mocht ik na mijn boterham naar huis. Het is me reuze mee gevallen, en was zeer blij dat mijn zenuwpijn in mijn been gelijk over was. Ik liep weer als een kieviet. Bedankt lief personeel en Dokter Schröder ik vind u geweldig en ben eeuwig dankbaar dat u me van de pijn heeft afgeholpen.
  Ik voel me weer geweldig en kan eindelijk weer genieten van het leven ben tenslotte nog maar 49 en liep al een tijdje met heel veel pijn.

 15. Felicien

  1 week geleden borstlift operatie ondergaan, alles is goed verlopen ben zeer tevreden met de manier waarop ik ben behandeld, het resultaat zie ik natuurlijk over paar maanden maar ben nu al blij ermee

 16. Op 8 september 2022 ben ik door Dr. Henkus geopereerd aan mijn heup i.v.m. artrose.(Totale heup prothese). Ik ben 49 jaar en zag erg op tegen de operatie. Dr. Henkus is zeer deskundig en duidelijk in zijn communicatie waardoor mijn onzekerheid werd weggenomen. PMC heeft een geweldig team aan medewerkers (van receptie tot verpleegkundige) waardoor je alle aandacht en zorg krijg die je nodig heb. Nu de komende weken revalideren.

 17. Carlo Braun

  Op 8 september 2022 ben ik door Dr. Henkus geopereerd aan mijn heup i.v.m. artrose.(Totale heup prothese). Ik ben 49 jaar en zag erg op tegen de operatie. Dr. Henkus is zeer deskundig en duidelijk in zijn communicatie waardoor mijn onzekerheid werd weggenomen. PMC heeft een geweldig team aan medewerkers (van receptie tot verpleegkundige) waardoor je alle aandacht en zorg krijg die je nodig heb. Nu de komende weken revalideren.

 18. joa meeusen

  Heerlijk ontspannen de operatie ingegaan en voor dat ik er erg in had zat ik met ijsje in mijn hand bij te komen en was de operatie voorbij.
  dagje rustig bijgekomen op een fijne kamer met goede verzorging en de volgende dag zat ik weer thuis aan de koffie.
  Wat een vriendelijke dames en heren wat is dit fijn en vlot verlopen.
  Revalideren en weer verder.
  Bedankt voor de goede zorgen.

 19. Bahrija Trnacevic

  B. Trnacevic, 64 jaar – Heupprothese

  Wat een geweldige ervaring heb ik met Park Medisch Centrum! De afgelopen jaar ging ik snel achteruit, kon haast niets meer en had ieder moment van de dag pijn. Mijn heup moest vervangen worden en ik kon niet wachten.
  Al vanaf het eerste moment dat ik contact had met Park Medisch Centrum is alles perfect verlopen! Ik kon heel snel terecht en voelde dat ik in goede handen ben.
  De verpleegster Coby had mij op de operatie voorbereid en stelde mij gerust. Ook aantal dagen na de operatie werd ik gebeld, zij wilde even kijken hoe het gaat.
  Dokter Henkus heeft mij geopereerd en kwam ook na de operatie kijken hoe het gaat. Hij heeft het fantastisch gedaan!
  Mijn herstel verloopt voorspoedig en ik ben het team van Park Medisch Centrum erg dankbaar. Het is fijn om geen pijn meer te hebben en te kunnen lopen. Van zo’n herstel proces heb ik alleen kunnen dromen. Van mij krijgt Park Medisch Centrum een dikke 10!
  Bedankt!!

Schrijf een reactie

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.