168 Reacties

 1. M. de Ridder

  Op 4 januari geopereerd door dokter Moayeri aan beknelde zenuw. Kon van de pijn vooraf zo goed als niet meer lopen en staan.
  Na 3 uur pijn vrij wakker geworden en kan nu al weer redelijke afstand wandelen. Pijn is volledig weg. Verplegend personeel was heel vriendelijk.
  Ik kan deze kliniek zeker aanraden.

 2. Els Zijsling

  Uiterst tevreden ben ik over de behandeling in Park Medisch Centrum.
  03-01-2019 heeft dr. Henkus een heupprothese geplaatst en tot nu toe een zeer voorspoedig herstel, top! Mijn complimenten ook voor de anesthesist, de fysiotherapeut, de receptionistes, die je altijd vriendelijk en beleefd te woord staan, het verplegend personeel, geeft duidelijk uitleg over dat wat je te wachten staat, kundig, empathisch en niet gehaast, kortom alle lof voor het hele team.

 3. Tineke Choy

  29 november geopereerd door Dokter Henkus superchirurg Heupen
  Ben nu thuis 30 november loopt al met een kruk weinig napijn, en de versschrikkelijk pijn van de verslten heup is weg BEN ZO BLIJ!!!!!
  IK raad deze kliniek voor versleten Heupen en andere gewrichten zeer aan.OOk het verplegend personeel was zeer goed,ook de mensen op de
  operatie kamer zeer goed en nauwkeurig Ik had dit veel eerder moeten doen!!!!!!

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.