Informatie voor patiënten

183 Reacties

 1. Tevreden client

  Afgelopen December minifacelift ondergaan in PMC Rotterdam door Dr. tan.
  Deze arts is uiterst kundig, en ik ben zeer tevreden over het resultaat.

 2. Mireille

  Op 29 mei 2020 heb ik een borstverkleining gehad. Ik ben door dokter Wu geopereerd. Hij heeft de sleutelgattechniek gebruikt. Ik moest een nacht blijven en werd goed in de gaten gehouden. Ik heb nauwelijks pijn ervaren. Het echte resultaat zie ik pas over paar maanden maar op dit moment ben ik al heel tevreden. Je ziet gewoon dat het heel kundig is gedaan.

  Alles klopt in deze kliniek:
  Ontvangst
  Eigen kamer
  Verplegend personeel
  Sfeer in de O.K.
  Dokter Wu
  Nazorg

  Uiteraard is dit een beslissing die je zelf moet nemen maar als je voor een borstverkleining kiest zou ik zeker naar Parkmedisch centrum gaan.

 3. Marjolijn de Haan

  4 maart 2020 geopereerd, totale knieprothese, door orthopeed drs. Saskia Wiersma. Wat een geweldige vrouw is dit met humor , passie en een uitstraling waar je vrolijk van wordt. Alle vragen konden worden gesteld, samen naar een oplossing kijken. Zij was zeer duidelijk wat wel en niet kon en wat ik kon verwachten, ook na de operatie. Ze straalde zoveel vertrouwen uit. De 1e 2 weken waren een hel (zoals voorspeld) , veel pijn en veel proberen te oefenen (bewegen, bewegen). De medicatie die meegegeven werd, heeft zeer goed geholpen!
  Nu zijn we 7 weken verder en loop inmiddels 1 week zonder krukken en zit al 3 weken regelmatig op de hometrainer. Slaap goed, ben ongelooflijk tevreden, geen pijn meer zoals voor de operatie, heerlijk. Het blijft wel hard werken en oefeningen doen.
  Ik wil iedereen bedanken, van receptie medewerkers tot aan de verpleging, de geweldige anesthesioloog en nogmaals Saskia Wiersma, wat een vakvrouw. Het was een geweldige ervaring, om in deze kliniek geopereerd te worden. Wat een warme en liefdevolle verzorging wordt hier gegeven.
  vriendelijke groetjes,
  Marjolijn de Haan

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.