172 Reacties

 1. Saskia Willemsen

  22 mei 2019 heupoperatie. Nauwelijks pijn. Paar dagen pijnstillers genomen. Toen niet meer nodig. Vlg dag opstaan lopen ook trap toen om 10uur naar huis. Na 3 dgn met een kruk in de keuken.
  4e dag klein rondje buiten gelopen . Elke dag beter.
  2x per week fysiotherapie. Dat geeft je vertrouwen in wat je kunt. Na 2 weken één kruk en na 5 weken
  Weer op de fiets. Wandelen zonder rugpijn nu!

 2. Ed

  woensdag 7 aug. 2019 gynaecomastie operatie gehad door Dr Wu liposuctie en huid correctie aldaar. Vandaag dag erna veel pijn maar dit is normaal de 1e dag na operatie. Ik heb zeer goed gevoel bij deze kliniek zowel aan de balie en verpleging en aardige anesthesiemedewerkers ( Feyenoorders) Ik wilde deze operatie echt door Dr Wu laten doen, eigenlijk 4 jaar geleden al maar nu eindelijk kunnen doen. Ik raad iedereen deze kliniek aan en Dr Wu zeker zeer gespecialiseerd in mannen( gynaecomastie) en vrouwen borst vergroting en verkleining . zeer ervaren en goede recensies aan dit Parkkliniek.

  Dank voor alles

 3. Kimberley

  Op 13 juni voor de tweede keer geopereerd door dr L.T Tan. Eerste operatie was 8 jaar geleden, ook bij deze arts, in het Bronovo ziekenhuis. Na 8 jaar wilde ik graag mijn borstprotheses laten wisselen/vergroten. Ik wilde dit weer door dr L.T Tan laten doen. Bij PMC kon ik snel terecht. Zeker een pluspunt! Op de dag van de operatie netjes ontvangen en begeleid, en wat een super team staat er in de recovery kamer! Ook complimenten aan de anesthesioloog dokter Harhangi en team! Ik was totaal niet zenuwachtig, en er hing echt een relaxte sfeer in de OK. Super lieve mensen! Ik raadt PMC zeker aan, en met name dr L.T Tan!

 4. Ingrid

  23 april 2019 kreeg ik een borstverkleining.
  Ik ben super tevreden!!
  Van een ongelijke F/G cup naar gelijke C cup.
  Dr Wu heeft de operatie uitgevoerd, een vriendelijke, kundige chirurg. Heeft mijn leven echt veranderd!
  Ook complimenten voor de anesthesist, ik was erg zenuwachtig voor de narcose, werd gerustgesteld en kan zelfs zeggen dat ik uiteindelijk ontspannen in slaap viel en rustig wakker werd.
  Verpleegkundig personeel is super lief, nemen echt de tijd voor je.
  Park Medisch Centrum is écht een aanrader!

 5. M. de Ridder

  Op 4 januari geopereerd door dokter Moayeri aan beknelde zenuw. Kon van de pijn vooraf zo goed als niet meer lopen en staan.
  Na 3 uur pijn vrij wakker geworden en kan nu al weer redelijke afstand wandelen. Pijn is volledig weg. Verplegend personeel was heel vriendelijk.
  Ik kan deze kliniek zeker aanraden.

 6. Els Zijsling

  Uiterst tevreden ben ik over de behandeling in Park Medisch Centrum.
  03-01-2019 heeft dr. Henkus een heupprothese geplaatst en tot nu toe een zeer voorspoedig herstel, top! Mijn complimenten ook voor de anesthesist, de fysiotherapeut, de receptionistes, die je altijd vriendelijk en beleefd te woord staan, het verplegend personeel, geeft duidelijk uitleg over dat wat je te wachten staat, kundig, empathisch en niet gehaast, kortom alle lof voor het hele team.

 7. Tineke Choy

  29 november geopereerd door Dokter Henkus superchirurg Heupen
  Ben nu thuis 30 november loopt al met een kruk weinig napijn, en de versschrikkelijk pijn van de verslten heup is weg BEN ZO BLIJ!!!!!
  IK raad deze kliniek voor versleten Heupen en andere gewrichten zeer aan.OOk het verplegend personeel was zeer goed,ook de mensen op de
  operatie kamer zeer goed en nauwkeurig Ik had dit veel eerder moeten doen!!!!!!

 8. Sylvia Kreischer

  11 mei van dit jaar mijn borsten laten vergroten en liften door dr. Wu. Het resultaat is heel erg mooi, heel natuurlijk en passend bij mijn postuur. Vanaf het eerste consultatiebezoek hadden mijn man en ik een goed gevoel bij Parkkliniek. Iedereen is professioneel en aardig. Absolute aanrader!!

 9. viënne

  Oktober 2018 bij Dr. Datema,

  Ik werd om 10:15 ontvangen in het park medisch centrum. Ik kreeg een kamer toegewezen met kleding die ik moest aandoen voor de operatie. Om 11:15 uur werd ik in de voorbereidingskamer verwacht waar ik aan het infuus werd gelegd. Eenmaal in de voorbereidingskamer werd ik zenuwachtig en heeft de verpleegster mij gerustgesteld.
  Toen de verpleegkundigen klaar waren kwam de dokter nog het e.e.a. bespreken en werd ik naar de operatiekamer gebracht. In de operatiekamer stonden de doktoren klaar en werd ik onder narcose gebracht.
  Ik werd vrij wazig wakker en voordat ik het wist lag ik in mijn eigen kamer die ik toegewezen had gekregen. Eenmaal daar voelde ik mij niet goed en kon ik nog niet naar huis en zijn de verpleegsters langer gebleven voor mij (hun shift zat er eigenlijk al op maar wilde dat ik pas ging als ik er klaar voor was).
  Eenmaal thuis aangekomen viel het mij erg zwaar. Ik kon door de tampons niet ademen door mijn neus. De medicijnen vielen helemaal verkeerd. Ik werd misselijk en kon nauwelijks eten dus voelde ik mij niet goed. Het rechtop slapen ging bijna niet. Mijn ouders hebben de dokter gebeld en die zei dat ik kon stoppen met Naproxen maar wel door moest gaan met de antibiotica die voorgeschreven was. En ik wel moest gaan eten. Nog steeds voelde ik mij beroerd maar ik heb doorgezet.
  Dinsdag, de dag dat de tampons eruit gingen, kreeg ik te horen van de verpleegsters dat ik mocht stoppen met de antibiotica en de medicijnen alleen weer moest innemen als ik last kreeg van koorts of hevige pijn.
  Eenmaal toen de tampons eruit gingen ( wat erg pijn deed ) ging het een stuk beter. Ik kon weer wat vrijer ademen en slapen en ik kon weer eten. Daarna was het nog 8 dagen afwachten tot mijn neuskapje eraf mocht en de zwellingen en blauwe ogen een beetje weggingen.
  Toen eindelijk 8 dagen later mijn kapje eraf ging wist ik in eerste instantie niet wat ik zag. Mijn hele neus was mooi van vorm maaaar nog echt super dik. Ik schrok een beetje. Maar de dokter zei dat de zwellingen tijd nodig hebben. Dus gaf ik het tijd.
  Ik ben nu een maand verder en ik zie nu al een bizar verschil. De zwellingen worden steeds minder en het krijg allemaal langzamerhand vorm. Dr Datema gaf aan dat het resultaat pas na 9 maanden definitief is dus kan het voor mij alleen nog maar nog mooier worden. Ik vind het wel nog steeds wennen maar zoals ik meerdere recensies lees is dat volkomen normaal. Mijn zelfvertrouwen komt ook langzamerhand terug.

  Ik ben echt super blij met het resultaat en hoe het hele proces verlopen is.

  Ik wil de verpleegsters die langer zijn gebleven, die mij gerust hebben gesteld en natuurlijk Dr. Datema bedankt.
  ik ben tevreden! 🙂

 10. H vander spoel

  Het was voor mij een bijzondere ervaring geopereerd te worden , ik heb er van te voren niet aan getwijfeld en ook niet angstig geweest . Ik heb heel veel lof voor de beglijding en de operatie onder lijding van dr henkus op vrijdag 8 juni geopereerd andere dag naar huis 10 dagen later liep ik zonder stokken beter als met ,4 weken na de operatie ben ik al gaan werken gewoon heel de dag lopen en tillen ,het is nu 12 okt ik had ook andere pijntjes die je oploopt door te lang met een kapotte heup blijf rondlopen . Voor mij een aanrader voor iedereen als je een nieuwe heup moet laat je behandelen op de hoofdweg in rotterdam door dr henkus en collega’s de manier zoals ze daar met de patiente omgaan chapou . Ik voel me weer als nieuw

 11. MPJ Heineman Brama

  2 augustus naar Parkkliniek voor nieuwe heup ,wist niet wat me te wachten stond , maar gewoon super al bij binnenkomst heel goede ontvangst xziet er niet uit als ziekenhuis. Erg vriendelijke mensen stelt je gelijk op gemak .Verplegend personeel ook erg deskundig en vriendelijk.chirurg dr Henkus ook vriendelijk en deskundig top kliniek

 12. bob van ingen schenau

  Na een tip contact opgenomen met het Park Medisch Centrum om te kijken of ik aldaar redelijk snel geholpen kon worden aan mijn versleten heup. Wat schetst mijn verbazing, binnen vier weken geopereerd door Dr. Henkus, een top specialist, makkelijk benaderbaar en hij beschikt ook nog over humor. Grote klasse, drie dagen na de operatie reeds pijnloos lopen op krukken is toch een droom van elke topsporter.
  Hartelijke dank voor het hele team van het Park Medisch Centrum jullie zijn helemaal GROTE KLASSE

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.