Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Dokter Harhangi

Wie is dokter B.S. Harhangi?

dokter HarhangiDr. B.S. (Sanjay) Harhangi studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen waar hij in 1996 zijn artsexamen behaalde. Vanaf 1996 tot en met 2000 heeft hij zijn promotieonderzoek gedaan aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam in het kader van genetische determinanten bij de ziekte van Parkinson. Tijdens zijn promotie is hij ook opgeleid tot epidemioloog. Na zijn promotie heeft hij zijn opleiding gevolgd tot neurochirurg in het Academisch ziekenhuis Rotterdam, nu het Erasmus Medisch Centrum.
Sindsdien is hij als neurochirurg verbonden aan het Erasmus Medisch Centrum, daarnaast werkt hij één dag per week in het Franciscus Gasthuis en één dag per week in het Park Medisch Centrum.
Zijn aandachtsgebied betreft ruggenmerg pathologie en de craniocervicale overgang. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in de endoscopische benadering van de wervelkolom. 

Hij staat bekend om zijn innovatieve studies.
Zijn recente onderzoek heeft oktober 2022 een award gewonnen op de European Association of Neursurgical Societies (EANS) in Belgrado. 
U kunt hem in dit recente radiofragment horen spreken.

BIG-inschrijfnummer: 19045879501