Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

dokter Sarac

Wie is dokter Saraç?

dokter Saraç Mevr. drs. Cigdem Saraç is een zeer ervaren orthopedisch chirurg. Zij is vanaf 2020 werkzaam in ons orthopedisch team samen met prof. dr. Kristoff Corten en drs. Hans-Erik Henkus. Dokter Saraç is gespecialiseerd in de voorste benadering voor het plaatsen van een heupprothese.

De voorste benadering is een spier-sparende toegang naar het heupgewricht waardoor spierschade wordt voorkomen bij het plaatsen van een heup prothese.

De voorste benadering is dusdanig geperfectioneerd met aandacht voor elk detail in de procedure. Hierdoor is het complicatierisico terug gebracht naar een absoluut minimum met een luxatierisico van minder dan 0,1%.

De instrumenten die gebruikt worden tijdens de operatie zijn speciaal ontwikkeld om de operatie perfect te laten verlopen met minder weefselschade en een kortere operatieduur. Er wordt gebruik gemaakt van een gerenommeerde prothese met een overlevingsduur van minimaal 20 jaar.

Dokter Saraç heeft ruime ervaring opgedaan in een internationaal gerenommeerd kenniscentrum waar ongeveer 800 heupprotheses per jaar worden geplaatst.

Buiten de technische procedure heeft dokter Saraç speciale aandacht voor de cosmetiek met een liesplooi incisie die resulteert in een minimaal litteken in de liesstreek dat verdwijnt onder de slip of badpak.

Zij is een gepassioneerd arts en staat bekend om haar uitstekende voorbereiding en nabehandeling op maat; specifiek voor uw situatie en behandeling. Zij vindt het erg belangrijk dat u als patiënt goed betrokken wordt bij uw gehele behandeling en tevreden bent met uw heupprothese.

Bignummer 39912420301