Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Dokter Mahdad

Wie is dokter Mahdad?

dokter mahdadDrs. R. (Rachid) Mahdad studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leiden waarna hij zich specialiseerde tot orthopedisch chirurg binnen de regio Zuid-Holland. In juni 2011 heeft hij zijn specialisatie afgerond en na een korte periode bij het Westfriesgasthuis kon hij in februari 2012 starten in het Alrijne ziekenhuis. Daar heeft hij zich verder gespecialiseerd in de behandeling van heup- en knieartrose. Hij voert ongeveer 400 operaties per jaar uit aan heup en knie gewrichten waarbij een prothese voor het eerst geplaatst wordt (primaire prothesiologie) of door problemen vervangen wordt (revisie chirurgie).

De kleinschalige setting binnen Park Medisch Centrum met een prettige patiëntgerichte sfeer spreken hem zeer aan. De kennis en kunde van het reeds aanwezige team geeft veel vertrouwen. Binnen Park MC wordt kwalitatief hoogwaardige zorg geleverd en de knieprothese behandeling is daar een belangrijk onderdeel van.

Per augustus 2020 is hij bij Park Medisch Centrum (PMC) in Rotterdam gestart. Hij zal intensief samenwerken met collega Saskia Wiersma om de knieprothese behandeling op kwalitatieve en zorgzame wijze uit te breiden.

Dokter Rachid Mahdad is tevens voorzitter van de vakgroep orthopedie van het Alrijne Ziekenhuis en hij is lid van de commissie Kwaliteit van de Nederlandse Orthopedische Vereniging.

In zijn vrije tijd klust hij graag in en om het huis.

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Orthopedische Vereniging (werkgroepen: Dutch Hip Society, Dutch Knee Society, Werkgroep Orthopedische Infecties)
  • International Society of Orthopaedic Surgery and Traumatology (SICOT)
  • European Hip Society (EHS)
  • European Bone and Joint Infection Society (EBJIS)

BIG nr. 99061101501