Verkeersoverlast op de Hoofdweg. Graag rekening houden met een iets langere reistijd.
Actuele informatie     Team
Veelgestelde vragen     Wachttijden
Bel ons     Mail ons     

Dokter Groenland

Wie is dokter T.H.N. Groenland?

dokter GroenlandNa geneeskunde gestudeerd te hebben in Utrecht werd drs. T.H.N. (Theo) Groenland opgeleid tot anesthesioloog in het Academisch Ziekenhuis Rotterdam, het huidige Erasmus MC. Ik heb daar 35 jaar met veel plezier gewerkt en topklinische zorg geleverd. Nu werk ik met enthousiasme regelmatig in het Park Medisch Centrum.

Ik ben lid geweest van verschillende commissies binnen de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie. Deze commissies beoordeelden onder andere de verschillende opleidingen van arts-assistenten tot anesthesioloog en organiseerden zelf ook een deel van deze opleiding. Ook in het Erasmus MC heb ik mij intensief bezig gehouden met het opleiden van jonge collega’s tot bekwame anesthesiologen. Een goede opleiding is essentieel om een kundig anesthesioloog te worden. Om als anesthesioloog medisch-inhoudelijk op de hoogte te blijven ga ik regelmatig naar congressen en nascholingsdagen. Ik ben lid van de American Society of Anesthesiologists en de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie, en via die verenigingen volg ik de nieuwe ontwikkelingen in het vak. Als uw anesthesioloog ben ik dus up-to-date en ervaren.

In het Park Medisch Centrum werk ik op het operatiecomplex binnen een professioneel team, een team dat u de beste zorg wil geven. Ik verzorg voor u op een veilige manier de anesthesie tijdens de operatie, zodat u na de operatie weer snel adequaat reageert en zonder pijn terug kan naar uw kamer.

BIG nr. 29021228901