Informatie voor patiënten

Dokter Tan

Wie is dokter L.T. Tan?

Drs. L.T. (Tik) Tan studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgde een driejarige vooropleiding algemene heelkunde in het St. Clara ziekenhuis te Rotterdam. In 2000 rondde hij zijn specialisatie tot plastisch chirurg af in het AZR Dijkzigt Rotterdam

Sindsdien is hij werkzaam als plastisch, reconstructief, hand- en esthetisch chirurg op de afdeling Plastische en Reconstructieve Chirurgie in het Bronovo en Rode Kruis ziekenhuis te Den Haag. Dokter Tan legt zich toe op chirurgie in het gelaat, zoals correcties van de boven- en onderoogleden, oren en facelifts en wenkbrauw-/voorhoofdslifts. Verder correcties van borsten, buikwand en schaamlipverkleining. Hij is lid van van Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Chirurgie.

Binnen Parkkliniek is  de heer  Tan werkzaam als plastisch chirurg.

BIG-inschrijfnummer: 29037877201

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.