Informatie voor patiënten

Dokter Bóza

Wie is dokter W.G.G. Bóza?

Drs. W.G.G. (Wouter) Bóza heeft geneeskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en het artsexamen in 2003 afgerond. Vervolgens heb ik de opleiding tot anesthesioloog in het UMC Utrecht en in het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem gedaan (2005-2010).

Gedurende mijn opleiding wilde ik mij steeds meer verdiepen in de pijngeneeskunde en na een fellowship pijnbestrijding in het Rijnstate ziekenhuis kon ik als pijnspecialist verder gaan werken.

Na een periode in het Bronovo ziekenhuis te hebben gewerkt als anesthesioloog-pijnspecialist ben ik sinds 2017 hoofdzakelijk werkzaam als anesthesioloog-pijnspecialist bij DC Klinieken (locaties Voorschoten en Almere).

Daarnaast verzorg ik in het Park MC en elders de anesthesie op de operatiekamer.

Wat kunt u van mij verwachten?

Terwijl u heerlijk droomt zorgt ons team voor een veilig perioperatief proces. Voorkomen en behandelen van pijn en misselijkheid hebben onze prioriteit.

BIG nr. 19059227601

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.