Tel: 010 436 15 37 Informatie voor patiënten

Dokter Harhangi

Wie is dokter B.S. Harhangi?

dr. B.S. HarhangiDr. B.S. (Sanjay) Harhangi studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen waar hij in 1996 zijn artsexamen behaalde. Vanaf 1996 tot en met 2000 heeft hij zijn promotieonderzoek gedaan aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam in het kader van genetische determinanten bij de ziekte van Parkinson. Tijdens zijn promotie is hij ook opgeleid tot epidemioloog. Na zijn promotie heeft hij zijn opleiding gevolgd tot neurochirurg in het Academisch ziekenhuis Rotterdam, nu het Erasmus Medisch Centrum.
Sindsdien is hij als neurochirurg verbonden aan het Erasmus Medisch Centrum, daarnaast werkt hij één dag per week in het Franciscus Gasthuis en één dag per week in het Park Medisch Centrum.
Zijn aandachtsgebied betreft ruggenmerg pathologie en de craniocervicale overgang. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in de endoscopische benadering van de wervelkolom.

BIG-inschrijfnummer: 19045879501

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.