Team

Team

Ons huidige medisch specialistisch team bestaat uit plastische chirurgen, orthopeden, neurochirurgen en een team van anesthesisten. Graag stellen wij onze artsen die momenteel aan onze kliniek verbonden zijn aan u voor. Wilt u meer weten over één van de artsen betreft achtergrond en specialisaties dan klikt u op de arts van uw keuze.

Plastische chirurgie

Dokter Braam

Ik ben sinds 2002 plastisch en reconstructief chirurg. Al vanaf zeer jonge leeftijd wilde ik arts worden en mijn droom werd vervuld toen ik na mijn middelbare school Geneeskunde mocht gaan studeren in Nijmegen.  Vervolgens heb ik mijn vervolg opleiding tot plastisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum en het Antoni van Leeuwenhoeck ziekenhuis, beide in Amsterdam, voltooid. Na mijn opleiding ben ik een fellowship borstreconstructies in het Universitair Ziekenhuis te Gent in België gaan doen en ben ik werkzaam geweest in de UK (Nottingham) en in de USA (Milwaukee en Mayo Clinics  Rochester).In de USA heb ik onderzoek verricht en mij verder bekwaamd in de microchirurgie. Lees verder

BIG nr. 09041540901

Dokter Datema
Dokter Frank Datema doorliep zijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Vervolgens specialiseerde hij zich in het Erasmus Medisch Centrum tot KNO-arts. Tijdens zijn opleiding ontwikkelde hij een bijzondere interesse voor operaties in het gelaat en meer specifiek voor operatieve verbetering van de vorm en de functie van de neus.

Een mooie neus is naar mijn mening een neus die goed in uw gezicht past, niet opvalt, stevig en doorgankelijk is en waarvan uw omgeving niet opmerkt dat er aan is geopereerd.  Lees verder

BIG nr. 09064113101

dokter Ren Nio

Dokter Nio
Dokter Nio studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam waar hij zijn doctoraal examen cum laude behaalde. Na zijn arts-examen deed hij aan de afdeling experimentele chirurgie van het Academisch Medisch Centrum twee jaar plastisch chirurgisch onderzoek naar kapselvorming rond protheses.

Zijn specifieke aandachtsgebieden zijn borstchirurgie en esthetische aangezichtschirurgie. Lees verder

BIG nr. 09031075401

Dokter van der Putten
Drs. Mirthe van der Putten heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens is zij als arts ruim zeven jaar werkzaam geweest binnen de plastische chirurgie, waarbij zij veel ervaring heeft opgedaan met kleine chirurgische ingrepen zoals het behandelen van moedervlekken, litteken correcties en handchirurgie (Trigger Finger & Carpaal Tunnel Syndroom). Binnen Parkkliniek zal zij de eerder genoemde kleine chirurgische ingrepen voortzetten.  Lees verder

BIG nr. 29913622701

L.T. Tan

Dokter Tan
De heer L.T. Tan studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgde een driejarige vooropleiding algemene heelkunde in het St. Clara ziekenhuis te Rotterdam.

Dokter Tan legt zich toe op chirurgie in het gelaat, zoals correcties van de boven- en onderoogleden, oren en facelifts en wenkbrauw-/voorhoofdslifts. Verder correcties van borsten, buikwand en schaamlipverkleining.  Lees verder

BIG nr. 29037877201

S.H. Wu

Dokter Wu
Na zijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Leiden specialiseerde drs. S.H. Wu zich aan het Erasmus Medisch Centrum (Dijkzigt Ziekenhuis) tot plastisch chirurg.

Dokter Wu’s specifieke aandachtsgebieden zijn borstchirurgie (borstverkleiningen, borstvergrotingen en borstreconstructies), algemeen reconstructieve chirurgie en handchirurgie. In de Parkkliniek doet hij ook veel ooglidcorrecties, oorcorrecties, wenkbrauw- en voorhoofdslift. Hij staat bekend om zijn uiterst precieze werk met zo min mogelijke complicaties. Lees verder

BIG nr. 4902509001

Neurochirurgie

Dokter Bijvoet
Na pensionering in 2018 werd in 2019 vanwege een te kort aan neurochirurgische capaciteit in de regio besloten om één dag per week actief te zijn in het Park Medisch Centrum. Dokter Bijvoet behandelt in het Park MC rughernia’s en vernauwingen van de lendewervelkolom.
Lees verder…

BIG nr. 49020428601

dr. B.S. Harhangi

Dokter Harhangi
Dr. B.S. Harhangi studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.Hij is als neurochirurg verbonden aan het Erasmus Medisch Centrum, en werkt hij één dag per week in het Park Medisch Centrum.

Zijn aandachtsgebied betreft ruggenmerg pathologie en de craniocervicale overgang. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in de endoscopische benadering van de wervelkolom.
Lees verder…

BIG nr. 19045879501

Dokter Moayeri
Dokter Moayeri werkt sinds september 2018 één dag per week in het Park Medisch Centrum. Naast advies over behandeling van complexe wervelkolomchirurgie opereert hij patiënten met lage rug hernia en lumbale kanaal vernauwingen.
Lees verder…

BIG nr. 89909026701

Dokter van Rolde
Dokter van Rolde is een gespecialiseerd neurochirurg met als aandachtsgebied wervelkolomafwijkingen, waaronder lumbale- en cervicale hernia’s en stenosen.
Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring en heeft gewerkt, of werkt nog, in diverse ziekenhuizen in Rotterdam en omgeving.
Lees verder…

BIG nr. 69023528201

Orthopedie

Dokter van Delft (arts assistent in opleiding)
Drs. D. (Danny) van Delft studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leiden en is in opleiding tot orthopedisch chirurg. Zijn belangrijkste aandachtsgebied is de heup. In 2012 kwam hij in aanraking met de orthopedie in het LUMC en sinds 2016 is hij als arts werkzaam binnen de orthopedie. Drs. D. van Delft werkt sinds 2017 nauw samen met Drs. H.E. Henkus binnen Park Medisch Centrum waarbij zij samen spreekuur houden en operaties uitvoeren. Drs. D van Delft heeft veel ervaring met “heupproblemen” en de “voorste benadering”.

dr. Peter Fontijne

Dokter Fontijne
Dr. Fontijne is opgeleid tot orthopedisch chirurg in het Academisch Ziekenhuis Rotterdam het huidige Erasmus Medisch Centrum en is daar aansluitend ook bijna 25 jaar werkzaam geweest als orthopedisch chirurg.

In zijn vrije tijd is hij een actief voetballer en hij gaat het liefst elke dag op zijn fiets langs de IJssel naar zijn werk.
Lees verder…

BIG nr. 19020985201

Dokter Henkus
Drs. H.E. (Hans Erik) Henkus studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam waarna hij zich specialiseerde als orthopedisch chirurg.

Zijn belangrijkste aandachtsgebied is de heup. Hij heeft veel ervaring met de voorste benadering bij het plaatsen van heupprothesen en heeft nationale en internationale bekendheid. Geregeld geeft hij cursussen in binnen en buitenland.
Lees verder…

BIG nr. 79044137001

Dokter Wiersma-Tuinstra
Drs. S.C. (Saskia) Wiersma-Tuinstra studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leiden waarna zij zich specialiseerde als orthopedisch chirurg. Jaarlijks voert zij circa 300 knie operaties uit waarbij een prothese geplaatst of vervangen wordt.

Per juli 2019 komt ze weer terug naar het Park Medisch Centrum (PMC) in Rotterdam om zich hier specifiek op de knie prothesiologie te richten. Lees verder…

BIG nr. 89054329001

Anesthesiologie

Dokter Bierens
Na geneeskunde gestudeerd te hebben aan de Katholieke Universiteit Nijmegen ben ik opgeleid tot anesthesioloog in Leiden en promoveerde ik vervolgens in Utrecht. Naast mijn werk als anesthesioloog heb ik tevens een academische aanstelling in Brussel (Research Group Emergency and Disaster Medicine).

Werken in de Parkkliniek is voor mij erg aangenaam.
Lees verder…

BIG nr. 19019979701

Dokter Bóza
Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en die met het artsexamen in 2003 afgerond. Vervolgens heb ik de opleiding tot anesthesioloog in het UMC Utrecht en in het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem gedaan (2005-2010).

Terwijl u heerlijk droomt zorgt ons team voor een veilig perioperatief proces.
Lees verder…

BIG nr. 19059227601

Dokter Brilman
Dokter Brilman studeerde Geneeskunde aan de VU te Amsterdam; zijn studie werd afgerond met het artsexamen in 1980.
Na zijn opleiding tot anesthesioloog in Leiden heeft hij op verschillende locaties gewerkt.

Sinds juni 2011 is hij als anesthesioloog minimaal één dag in de week werkzaam in het Park Medisch Centrum (in nauwe samenwerking met andere collega-anesthesiologen).

De operatiepatiënt krijgt in Park Medisch Centrum ruime aandacht en wordt door mij begeleid in het peri-operatieve proces.
Lees verder…

BIG nr. 39020281801

Dokter Groenland
Na geneeskunde gestudeerd te hebben in Utrecht ben ik opgeleid tot anesthesioloog in het Academisch Ziekenhuis Rotterdam, het huidige Erasmus MC. Ik heb daar 35 jaar met veel plezier gewerkt en topklinische zorg geleverd. Nu werk ik met enthousiasme regelmatig in het Park Medisch Centrum.

In het Park Medisch Centrum werk ik op het operatiecomplex binnen een professioneel team, een team dat u de beste zorg wil geven. Ik verzorg voor u op een veilige manier de anesthesie tijdens de operatie, zodat u na de operatie weer snel adequaat reageert en zonder pijn terug kan naar uw kamer.
Lees verder…

BIG nr. 29021228901

Dokter Grüne
Na geneeskunde gestudeerd te hebben aan de Georg-Augustus Universiteit in Göttingen (1987-1994) ben ik opgeleid tot anesthesioloog in het Universitair Medisch Centrum in Keulen (1999).

Sinds 2004 ben ik met mijn gezin vanuit Duitsland naar Rotterdam verhuisd. Mijn werk als anesthesioloog in het Erasmus Medisch Centrum combineer ik graag met mijn functie in het Park Medisch Centrum.
Lees verder…

BIG nr. 39061516101

Dokter Harhangi
Ik heb Geneeskunde gestudeerd aan de Katholiek Universiteit te Nijmegen; afgerond met het artsexamen in 2001.
Mijn opleiding tot anesthesioloog heb ik gedaan in het Universitair Medisch Centrum Utrecht, gevolgd door fellowship pijnbestrijding wat ik heb afgerond in 2009. Inschrijving in het Specialistenregister geschiedde op 1 juli 2009.

Als anesthesioloog bewaak je het hele peri-operatieve proces. We kijken met ons team of u geschikt bent om een operatie te ondergaan in het Park Medisch Centrum en zorgen dat u zo prettig mogelijk uw operatie ondergaat.
Lees verder…

BIG nr. 89056793801

Dokter Rettig
Dr H (Harald) C Rettig heeft zijn medische opleiding genoten aan de Universiteit van Amsterdam (Binnen- en Wilhelmina ziekenhuis) in 1982. Na een aantal jaren als arts-assistent chirurgie/ hart chirurgie ( in meerder ziekenhuizen) gewerkt te hebben werd vanaf 1985-1990 de anesthesiologische opleiding genoten in het AMC te Amsterdam.

Sedert januari 2019 is hij werkzaam binnen de huidige vakgroep Anesthesiologie Park MC te Rotterdam gedurende een aantal dagen per maand.
Lees verder…

BIG nr. 59023456901

Dokter Vereen
Sinds januari 2019 ben ik enkele dagen per maand werkzaam in het Park Medisch Centrum en geniet ik vooral van het werken in een klein, gemotiveerd en zeer professioneel team. Ik houd van mijn werk en streef er altijd naar om de beste en meest veilige zorg te leveren. Als anesthesioloog is mijn doel om mijn patiënt weer wakker en comfortabel op de uitslaapkamer te zien.
Lees verder…

BIG nr. 99060024401

Dokter Wiese
In 2009 ben ik met mijn gezin vanuit Duitsland naar Rotterdam gekomen, waar we met veel plezier wonen, werken en surfen.

Mijn werk als anesthesioloog in het Erasmus Medisch Centrum combineer ik graag met werken in het Park Medisch Centrum.

Lees verder…

BIG nr. 69910976801

drs. K. Feddes  (BIG nr. 59063343901)
drs. O. Zarroy  (BIG nr. 99914850601)

Directie en Raad van Toezicht:

Medisch directeur Parkkliniek & Park Medisch Centrum

De heer drs. S. H. Wu

Directeur bedrijfsvoering Parkkliniek & Park Medisch Centrum

Mevrouw drs. A. Borst

Financieel directeur Parkkliniek & Park Medisch Centrum

De heer drs. H. Marée  (BIG nr. 99910660501)

Raad van Toezicht

prof. dr. J.W. van Kleef, voorzitter
mr. P.M. Gompen, lid
prof. dr. F. van der Meché, lid

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.