Tel: 010 436 15 37 Informatie voor patiënten

Team

Team

Ons huidige medisch specialistisch team bestaat uit orthopeden, neurochirurgen, plastische chirurgen en een team van anesthesisten. Graag stellen wij onze artsen die momenteel aan onze kliniek verbonden zijn aan u voor. Wilt u meer weten over één van de artsen betreft achtergrond en specialisaties dan klikt u op de arts van uw keuze.

Directie en Raad van Toezicht:

Medisch directeur Park Medisch Centrum & Parkkliniek

De heer drs. S. H. (Siu Ho) Wu

Directeur Bedrijfsvoering Park Medisch Centrum & Parkkliniek

Mevrouw D.M. (Donna) Scheepers

Financieel directeur Park Medisch Centrum & Parkkliniek

De heer drs. H.T.M. (Hiëron) Marée  (BIG nr. 99910660501)

Raad van Toezicht

drs. P.H. (Peter) Draaisma, voorzitter
dr. W.F. (Wibo) Weidema, lid

Orthopedie

dr. Peter Fontijne

Dokter Fontijne
Dr. W.P.J (Peter) Fontijne is opgeleid tot Orthopedisch Chirurg in het Academisch Ziekenhuis Rotterdam het huidige Erasmus Medisch Centrum en is daar aansluitend 20 jaar werkzaam geweest als Orthopedisch Chirurg.

Hij woont en werkt in de stad van Nederland “Rotterdam” en gaat regelmatig op bezoek bij diverse sportverenigingen in Rotterdam en omstreken.
Lees verder…

BIG nr. 19020985201

Dokter Henkus
Drs. H.E. (Hans-Erik) Henkus studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam waarna hij zich specialiseerde als orthopedisch chirurg.

Zijn belangrijkste aandachtsgebied is de heup. Hij heeft veel ervaring met de voorste benadering bij het plaatsen van heupprothesen en heeft nationale en internationale bekendheid. Geregeld geeft hij cursussen in binnen en buitenland.
Lees verder…

BIG nr. 79044137001

Dokter Corten
Prof. Dr. K. (Kristoff) Corten heeft zich tijdens zijn opleiding over een periode van 5 jaar exclusief toegelegd op het aanleren van specifieke chirurgische technieken in de heup chirurgie.
De visie van Professor Corten bestaat erin dat de omkadering van patiënten door top specialisten in hun eigen vak noodzakelijk is om de best mogelijke optimale resultaten van de behandeling te bereiken.
Lees verder…

Bignummer 89925318501

Dokter Sarac
Mevr. drs. C. (Cigdem) Saraç is een zeer ervaren orthopedisch chirurg. Zij is werkzaam in ons orthopedisch team samen met prof. dr. Kristoff Corten en drs. Hans-Erik Henkus. Dokter Saraç is gespecialiseerd in de voorste benadering voor het plaatsen van een heupprothese.
Lees verder…

BIG nr. 39912420301

Dokter Wiersma-Tuinstra
Mevr. drs. S.C. (Saskia) Wiersma-Tuinstra studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leiden waarna zij zich specialiseerde als orthopedisch chirurg. Jaarlijks voert zij circa 300 knie operaties uit waarbij een prothese geplaatst of vervangen wordt.

Per juli 2019 komt ze weer terug naar het Park Medisch Centrum (PMC) in Rotterdam om zich hier specifiek op de knie prothesiologie te richten. Lees verder…

BIG nr. 89054329001

Dokter Mahdad
Drs. R. (Rachid) Mahdad studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leiden waarna hij zich specialiseerde tot orthopedisch chirurg binnen de regio Zuid-Holland. Per augustus 2020 is hij bij Park Medisch Centrum (PMC) in Rotterdam gestart. Hij zal intensief samenwerken met collega Saskia Wiersma om de knieprothese behandeling op kwalitatieve en zorgzame wijze uit te breiden.
Lees verder…

BIG nr. 99061101501

Dokter van Delft (arts assistent in opleiding)
Drs. D. (Danny) van Delft studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leiden en is in opleiding tot orthopedisch chirurg. Zijn belangrijkste aandachtsgebied is de heup. In 2012 kwam hij in aanraking met de orthopedie in het LUMC en sinds 2016 is hij als arts werkzaam binnen de orthopedie. Drs. D. van Delft werkt sinds 2017 nauw samen met Drs. H.E. Henkus binnen Park Medisch Centrum waarbij zij samen spreekuur houden en operaties uitvoeren. Drs. D van Delft heeft veel ervaring met “heupproblemen” en de “voorste benadering”.

Dokter van Doesburg (orthopedisch chirurg in opleiding)
Drs. P.G. (Peter) van Doesburg studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en is momenteel in opleiding tot orthopedisch chirurg. Vanaf 2017 werkt hij als arts assistent orthopedie nauw samen met de orthopeden uit Park Medisch Centrum. Dokter van Doesburg houdt spreekuur en voert operaties uit samen met de orthopeden. Zijn aandachtsgebieden zijn artrose van het heup- en kniegewricht.

Dokter Six ( arts assistent)
Drs. W.R. (Willem) Six studeerde geneeskunde aan de universiteit van Leiden en werkt momenteel als arts assistent orthopedie in het Alrijne Ziekenhuis in Leiden en zal op korte termijn beginnen in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Sinds 2021 is hij tevens werkzaam binnen het Park Medisch Centrum en werkt hij nauw samen met o.a. Drs. H.E. Henkus, Drs. S.C. Wiersma en Drs. R. Mahdad. Hij houdt samen met de orthopedisch chirurgen spreekuur en voert samen operaties uit. De aandachtsgebieden van dokter Six zijn artrose van het knie- en heupgewricht.

Dokter Spierings (arts assistent orthopedie)
Drs. K.E. (Kim) Spierings studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en zal per 2022 beginnen met de opleiding tot orthopedisch chirurg. Vanaf juni 2021 is zij werkzaam in het Park Medisch Centrum als arts assistent bij de orthopedie, waar zij nauw samenwerkt met o.a. drs. Henkus, drs. Mahdad en drs. Wiersma. Zij houdt spreekuur en voert samen met de orthopeden operaties uit. Haar aandachtsgebieden zijn artrose van het heup- en kniegewricht.

Dokter van der Weiden (arts assistent)
Drs. G.S. (Goran) van der Weiden studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en werkt momenteel als PhD kandidaat binnen een samenwerking tussen het UMCU en de UTwente. Hier is het onderwerp nieuwe behandelmethoden voor knie artrose. Drs. G.S. van der Weiden werkt sinds 2019 als arts assistent binnen de orthopedie nauw samen met o.a. Drs. H.E. Henkus, Drs. S.C. Wiersma en Drs. R. Mahdad. Sinds 2020 is hij werkzaam binnen het Park Medisch Centrum, hier houdt hij samen met de orthopeden spreekuur en voeren zij samen operaties uit. De aandachtsgebieden van dokter van der Weiden zijn artrose van het knie en heup gewricht.

Neurochirurgie

dr. B.S. Harhangi

Dokter Harhangi
Dr. B.S. (Sanjay) Harhangi studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.Hij is als neurochirurg verbonden aan het Erasmus Medisch Centrum, en werkt hij één dag per week in het Park Medisch Centrum.

Zijn aandachtsgebied betreft ruggenmerg pathologie en de craniocervicale overgang. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in de endoscopische benadering van de wervelkolom.
Lees verder…

BIG nr. 19045879501

Dokter Moayeri
Dr. N. (Nizar) Moayeri werkt sinds september 2018 één dag per week in het Park Medisch Centrum. Naast advies over behandeling van complexe wervelkolomchirurgie opereert hij patiënten met lage rug hernia en lumbale kanaal vernauwingen.
Lees verder…

BIG nr. 89909026701

Dokter Schröder
Dr. M. (Marc) Schröder is werkzaam als neurochirurg vanaf begin 2020 in het Park MC.  Hij zal zich toeleggen op de minimaal invasieve wervelkolomchirurgie.
Lees verder…

BIG nr. 09032244801

Dokter van Rolde
Dr. R.F. (Rudolf) van Rolde is een gespecialiseerd neurochirurg met als aandachtsgebied wervelkolomafwijkingen, waaronder lumbale- en cervicale hernia’s en stenosen.
Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring en heeft gewerkt, of werkt nog, in diverse ziekenhuizen in Rotterdam en omgeving.
Lees verder…

BIG nr. 69023528201

Dokter Balvers
Dr. R.K. (Rutger) Balvers is sinds 2019 neurochirurg in het Erasmus MC te Rotterdam en het Park Medisch Centrum, nadat hij dat jaar zijn opleiding tot medisch specialist afrondde. De zorg waarvoor u in het Park Medisch Centrum bij dr. Balvers terecht kan is met name voor de lage wervelkolom. Zowel voor hernia’s als wervelkanaalstenose wordt met veel persoonlijke aandacht zorg gedragen voor een goede uitkomst.
Lees verder…

BIG nr. 29917772301

Dokter Gadjradj (arts assistent)
Drs. P.S. (Pravesh) Gadjradj studeerde in 2018 af als arts aan het Erasmus MC Rotterdam. Gedurende zijn geneeskunde opleiding heeft hij samen met dr. B.S. Harhangi, de PTED-studie opgezet en gecoördineerd. Een landelijke studie waarbij de (kosten)effectiviteit van de PTED-techniek onderzocht werd onder ruim 600 patiënten met een lage rug hernia. Naar aanleiding van dit onderzoek is de PTED-techniek opgenomen in het basispakket. Naast zijn werkzaamheden als arts-assistent, is hij ook als post-doctoraal onderzoeker verbonden aan een gerenommeerde universiteit in de Verenigde Staten. In het Park MC zal hij met name de postoperatieve zorg voor patiënten leveren.

BIG nr. 39924163701

Plastische chirurgie

Dokter Braam

Mevr. drs. M.J.I. (Marjorie) Braam is sedert 2002 plastisch en reconstructief chirurg. Al vanaf zeer jonge leeftijd wilde ik arts worden en mijn droom werd vervuld toen ik na mijn middelbare school Geneeskunde mocht gaan studeren in Nijmegen.  Vervolgens heb ik mijn vervolg opleiding tot plastisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum en het Antoni van Leeuwenhoeck ziekenhuis, beide in Amsterdam, voltooid. Na mijn opleiding ben ik een fellowship borstreconstructies in het Universitair Ziekenhuis te Gent in België gaan doen en ben ik werkzaam geweest in de UK (Nottingham) en in de USA (Milwaukee en Mayo Clinics  Rochester).In de USA heb ik onderzoek verricht en mij verder bekwaamd in de microchirurgie. Lees verder

BIG nr. 09041540901

dokter Ren Nio

Dokter Nio
Drs. C.R. (Ren) Nio studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam waar hij zijn doctoraal examen cum laude behaalde. Na zijn arts-examen deed hij aan de afdeling experimentele chirurgie van het Academisch Medisch Centrum twee jaar plastisch chirurgisch onderzoek naar kapselvorming rond protheses.

Zijn specifieke aandachtsgebieden zijn borstchirurgie en esthetische aangezichtschirurgie. Lees verder

BIG nr. 09031075401

L.T. Tan

Dokter Tan
Drs. L.T. (Tik) Tan studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgde een driejarige vooropleiding algemene heelkunde in het St. Clara ziekenhuis te Rotterdam.

Dokter Tan legt zich toe op chirurgie in het gelaat, zoals correcties van de boven- en onderoogleden, oren en facelifts en wenkbrauw-/voorhoofdslifts. Verder correcties van borsten, buikwand en schaamlipverkleining.  Lees verder

BIG nr. 29037877201

S.H. Wu

Dokter Wu
Na zijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Leiden specialiseerde drs. S.H. (Siu Ho) Wu zich aan het Erasmus Medisch Centrum (Dijkzigt Ziekenhuis) tot plastisch chirurg.

Dokter Wu’s specifieke aandachtsgebieden zijn borstchirurgie (borstverkleiningen, borstvergrotingen en borstreconstructies), algemeen reconstructieve chirurgie en handchirurgie. In de Parkkliniek doet hij ook veel ooglidcorrecties, oorcorrecties, wenkbrauw- en voorhoofdslift. Hij staat bekend om zijn uiterst precieze werk met zo min mogelijke complicaties. Lees verder

BIG nr. 4902509001

Dokter van der Putten
Mevr. drs. M. (Mirthe) van der Putten heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens is zij als arts ruim zeven jaar werkzaam geweest binnen de plastische chirurgie, waarbij zij veel ervaring heeft opgedaan met kleine chirurgische ingrepen zoals het behandelen van moedervlekken, litteken correcties en handchirurgie (Trigger Finger & Carpaal Tunnel Syndroom). Binnen Parkkliniek zal zij de eerder genoemde kleine chirurgische ingrepen voortzetten.  Lees verder

BIG nr. 29913622701

Dokter Datema
Dr. F.R. (Frank) Datema doorliep zijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Vervolgens specialiseerde hij zich in het Erasmus Medisch Centrum tot KNO-arts. Tijdens zijn opleiding ontwikkelde hij een bijzondere interesse voor operaties in het gelaat en meer specifiek voor operatieve verbetering van de vorm en de functie van de neus.

Een mooie neus is naar mijn mening een neus die goed in uw gezicht past, niet opvalt, stevig en doorgankelijk is en waarvan uw omgeving niet opmerkt dat er aan is geopereerd.  Lees verder

BIG nr. 09064113101

Dokter Hoekstra
Mevr. dr. L.T. (Lisette) Hoekstra heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna is zij gepromoveerd in de leverchirurgie. Na vervolgopleidingen is zij sedert oktober 2018 geregistreerd plastisch chirurg.
Zij is werkzaam bij de Parkkliniek op de dinsdagen, woensdagen en donderdagen en op verzoek op de zaterdagen.  Lees verder

BIG nr. 19910615801

Anesthesiologie

Dokter Akkermans
Drs. B. (Bas) Akkermans heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus universiteit in Rotterdam. Hij is afgestuurd in 2013. Van 2015 tot en met 2020 is hij in het Erasmus MC verder opgeleid tot anesthesioloog.

Wat kunt u van mij verwachten? Lees verder…

BIG nr. 89917801501

Dokter Bóza
Drs. W.G.G. (Wouter) Bóza heeft geneeskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en het artsexamen in 2003 afgerond. Vervolgens heb ik de opleiding tot anesthesioloog in het UMC Utrecht en in het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem gedaan (2005-2010).

Terwijl u heerlijk droomt zorgt ons team voor een veilig perioperatief proces.
Lees verder…

BIG nr. 19059227601

Dokter Brilman
Drs. J. (Johan) Brilman studeerde Geneeskunde aan de VU te Amsterdam; zijn studie werd afgerond met het artsexamen in 1980.
Na zijn opleiding tot anesthesioloog in Leiden heeft hij op verschillende locaties gewerkt.

Sinds juni 2011 is hij als anesthesioloog minimaal één dag in de week werkzaam in het Park Medisch Centrum (in nauwe samenwerking met andere collega-anesthesiologen).

De operatiepatiënt krijgt in Park Medisch Centrum ruime aandacht en wordt door mij begeleid in het peri-operatieve proces.
Lees verder…

BIG nr. 39020281801

Dokter Feddes
Mevr. drs. K. (Karin) Feddes is sinds 2015 werkzaam als anesthesioloog, met een extra verdieping in de kinderanesthesiologie.

Ik oefen mijn vak uit met veel plezier en probeer voor iedere patiënt de ervaring rondom de operatie zo optimaal mogelijk te laten zijn, waarbij ik een goede samenwerking tussen alle leden van het (medische en niet-medische) team cruciaal acht.

Lees verder…

BIG nr. 59063343901

Dokter Groenland
Na geneeskunde gestudeerd te hebben in Utrecht werd drs. T.H.N. (Theo) Groenland opgeleid tot anesthesioloog in het Academisch Ziekenhuis Rotterdam, het huidige Erasmus MC. Ik heb daar 35 jaar met veel plezier gewerkt en topklinische zorg geleverd. Nu werk ik met enthousiasme regelmatig in het Park Medisch Centrum.

In het Park Medisch Centrum werk ik op het operatiecomplex binnen een professioneel team, een team dat u de beste zorg wil geven. Ik verzorg voor u op een veilige manier de anesthesie tijdens de operatie, zodat u na de operatie weer snel adequaat reageert en zonder pijn terug kan naar uw kamer.
Lees verder…

BIG nr. 29021228901

Dokter Grüne
Na geneeskunde gestudeerd te hebben aan de Georg-Augustus Universiteit in Göttingen (1987-1994) werd dr. F. (Frank) Grüne opgeleid tot anesthesioloog in het Universitair Medisch Centrum in Keulen (1999).

Sinds 2004 ben ik met mijn gezin vanuit Duitsland naar Rotterdam verhuisd. Mijn werk als anesthesioloog in het Erasmus Medisch Centrum combineer ik graag met mijn functie in het Park Medisch Centrum.
Lees verder…

BIG nr. 39061516101

Dokter Harhangi
Drs. L.J.A. (Dennis) Harhangi heeft geneeskunde gestudeerd aan de Katholiek Universiteit te Nijmegen; afgerond met het artsexamen in 2001.
Mijn opleiding tot anesthesioloog heb ik gedaan in het Universitair Medisch Centrum Utrecht, gevolgd door fellowship pijnbestrijding wat ik heb afgerond in 2009. Inschrijving in het Specialistenregister geschiedde op 1 juli 2009.

Als anesthesioloog bewaak je het hele peri-operatieve proces. We kijken met ons team of u geschikt bent om een operatie te ondergaan in het Park Medisch Centrum en zorgen dat u zo prettig mogelijk uw operatie ondergaat.
Lees verder…

BIG nr. 89056793801

Dokter Ruysschaert
Drs. N.S. (Nele) Ruysschaert heeft haar studie Geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven afgerond in 1998. Vervolgens heeft zij de opleiding tot anesthesioloog gevolgd aan de Katholieke Universiteit Leuven (1998-2001) en aan de Klinikum der Ludwig- Maximilians-Universität (2001-2003) te München.

Per januari 2021 zal zij werkzaam zijn in het Park Medisch Centrum en Parkkliniek.
Lees verder…

BIG nr. 69062994301

Dokter Wiese
Drs. P. (Philip) Wiese is in 2009 met zijn gezin vanuit Duitsland naar Rotterdam gekomen, waar zij met veel plezier wonen, werken en surfen.

Mijn werk als anesthesioloog in het Erasmus Medisch Centrum combineer ik graag met werken in het Park Medisch Centrum.

Lees verder…

BIG nr. 69910976801

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.