Informatie voor patiënten

Sportpoli

Sportpoli in Park Medisch Centrum voor snel en veilig herstel van een sportblessure

 

Sporten is gezond!

Helaas komen sportblessures voor en moeten sporters jong en oud hun passie “SPORT” vaak tijdelijk staken. Niets is vervelender om langs de kant te staan en om te moeten toekijken! Een snelle en veilige terugkeer is dan ook de vurige wens van iedere geblesseerde sporter. Het sportspreekuur in het Park Medisch Centrum biedt u die kans.

De specialisten

Binnen de sportpoli staan diverse specialisten met als aandachtsgebied “Sport” voor u klaar. We werken met korte toegangstijden voor iedereen. Aanvragen van verwijzers waaronder sporters, verzorgers, trainers, fysiotherapeuten, sportartsen, huisartsen en begeleiders worden zo snel mogelijk ingepland. Het team staat klaar om u zo spoedig mogelijk te helpen herstellen en geeft u daarbij een eerlijk verwachtingspatroon.

Snelle Diagnostiek

Bij Park Medisch Centrum staat een snelle diagnostiek hoog in het vaandel. U wilt weten waar u aan toe bent en u wilt zo snel mogelijk van start met het behandeltraject. Röntgenfoto´s, MRI´s, echo´s, bloedonderzoeken en eventuele andere metingen worden binnen 10 dagen gerealiseerd.

Operatie

Indien u onverhoopt een (kijk)operatie moet ondergaan dan kunt u binnen 2 weken geholpen worden. Vlak na de operatie wordt u persoonlijk begeleid door onze fysiotherapeuten van Spomed en krijgt u een keurige overdracht mee voor uw eigen fysiotherapeut voor de verdere behandeling.

De consulten en behandelingen op de Sportpoli vallen volledig onder de verzekerde zorg.

Contact

Sportpoli – Park Medisch Centrum Rotterdam
Hoofdweg 90
3067 GH Rotterdam
Telefoon: 010-4361537
Dr. W.P.J. Fontijne heeft iedere maandag van 13 tot 17 uur spreekuur voor de Sportpoli.

[button color=”blue” size=”large” target=”self” url=”/contact/maak-een-afspraak/” style=”clear”]MAAK EEN AFSPRAAK[/button]

Ook bereikbaar via ZorgDomein.

Uw orthopedisch chirurg

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.