Informatie voor patiënten

Dokter J.Brilman

Wie is dokter J.Brilman?

Johan BrilmanDrs. J. (Johan) Brilman studeerde Geneeskunde aan de VU te Amsterdam; zijn studie werd afgerond met het artsexamen in 1980. Na vervullen van de Militaire Dienstplicht heb ik de opleiding tot anesthesioloog in het Academisch Ziekenhuis te Leiden gevolgd en afgerond. Inschrijving in het Specialistenregister geschiedde op 1 februari 1987. Daarna heb ik gewerkt als anesthesioloog in het Bethlehem Ziekenhuis en het Juliana Kinder Ziekenhuis te Den Haag.
Vanaf de opening  van het Lange Land Ziekenhuis in Zoetermeer in april 1988  heb ik er gewerkt als anesthesioloog op de OK’s en IC tot juni 2011.
Sinds juni 2011 ben ik als anesthesioloog werkzaam op diverse locaties o.a. minimaal één dag in de week ben ik werkzaam in het Park Medisch Centrum (in nauwe samenwerking met andere collega-anesthesiologen).
De kleinschaligheid van het Park Medisch Centrum maakt het tot een aantrekkelijke plaats om  te werken als anesthesioloog.

Wat kunt u van mij verwachten?

De operatiepatiënt krijgt in Park Medisch Centrum ruime aandacht  en wordt door mij begeleid in het peri-operatieve proces. De verscheidenheid van snijdende specialismen in het PMC bieden voldoende uitdagingen voor het werk van de anesthesioloog.

Lid van de NVA, NVIC en DARA.
In mijn vrije tijd doe ik veel aan hardlopen (meer dan 25 marathons uitgelopen!) en lezen.

BIG nr. 39020281801

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.