Informatie voor patiënten

Dokter L.J.A. Harhangi

Wie is dokter L.J.A. Harhangi?

Drs. L.J.A. (Dennis) Harhangi  heeft geneeskunde gestudeerd aan de Katholiek Universiteit te Nijmegen; afgerond met het artsexamen in 2001.
Mijn opleiding tot anesthesioloog heb ik gedaan in het Universitair Medisch Centrum Utrecht, gevolgd door fellowship pijnbestrijding wat ik heb afgerond in 2009. Inschrijving in het Specialistenregister geschiedde op 1 juli 2009.

Daarna heb ik gewerkt als anesthesioloog in het UMCU, het Havenziekenhuis en momenteel voor het Erasmus MC, waarvoor ik 2 dagen per week werkzaam ben op de pijnpoli. Overige dagen ben ik op meerde locaties werkzaam, waaronder het Park Medisch Centrum. De diversiteit in werkzaamheden en het werken op verschillende locaties is uitdagend en vereist een discipline om met verschillende teams samen te werken. Dat houdt je scherp en de diversiteit bevalt mij uitstekend.

Wat kunt u van mij verwachten?

Als anesthesioloog bewaak je het hele perioperatieve proces. We kijken met ons team of u geschikt bent om een operatie te ondergaan in het Park Medisch Centrum en zorgen dat u zo prettig mogelijk uw operatie ondergaat.
Optimale pijnstilling en misselijkheid voorkomen is daarbij erg belangrijk. Verder heb ik met aanvullende cursussen echogeleide verdovingen leren zetten, wat de comfort van patiënten kan verbeteren.

BIG  nr. 89056793801

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.