Informatie voor patiënten

Park Medisch Centrum

Park Medisch Centrum

In ParkMC is ook een gelijknamig Zelfstandig Behandel Centrum gehuisvest, waar u terecht kunt voor verzekerde zorg van de specialismen plastische chirurgie, orthopedie en neurochirurgie.
De behandelingen voldoen aan de beste medische behandelingsmethoden gecombineerd met een persoonlijke individuele benadering. Wij komen in onze geavanceerde kliniek optimaal tegemoet aan de wensen van onze patiënten. Door de korte wachttijden, de kleinschaligheid en het beperkte aantal specialismen werken wij zeer efficiënt in een prettige werkomgeving. Wij onderscheiden ons door een patiëntgerichte benadering met deskundige medewerkers en een laagdrempelige communicatie met patiënten en onderling.

Al onze voorzieningen dienen voor het kunnen aanbieden van de beste behandelingen met minimaal risico voor de patiënt en het leveren van comfort voor onze patiënten.
Het leveren van goede zorg en het bewaken van de veiligheid van de patiënt hebben een prominente rol.

We zoeken de samenwerking met andere instellingen wanneer dit past bij het optimaliseren van de geleverde zorg. Daarnaast werken wij nauw samen met de specialisten van het IJsselland ziekenhuis te Capelle a/d IJssel en het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam, zodoende is de kwaliteit van zorg gewaarborgd.

Waarom elders langer wachten! Bij ParkMC kunnen patiënten op korte termijn door onze specialisten op het spreekuur gezien worden. Ook uw huisarts kunt u doorverwijzen voor een consult bij Park Medisch Centrum. De behandeling volgt binnen maximaal 2 weken. Dat doen we snel, professioneel en op een klantvriendelijke manier. Want naar een ziekenhuis moeten is al vervelend genoeg. Daarom maken we u het graag zo plezierig mogelijk.

ParkMC heeft met bijna alle ziektekostenverzekeraars in Nederland contracten afgesloten.
 

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.