Informatie voor patiënten

Totale knieprothese

10 juni een totale knieprothese gekregen van dr Wiersma. Ik had van vele die ook die operatie gekregen hadden gehoord dat het zeker de eerste 14 dagen behoorlijk pijnlijk zou zijn
Nou, mijn ervaring is en dat zal zeker ook te danken zijn aan dr Wiersma dat mij dat enorm is meegevallen.
Vanaf moment van wakker worden tot op nu 30 juni eigenlijk maar 2 slechte dagen gehad. Voor mij is dr Wiersma een topper, vriendelijk en met een glimlach.
Alle lof voor het hele medisch team daar trouwens, super prettig geholpen vanaf binnenkomst tot moment van vertrek. Knie is nog wel wat stijf dus ik moet nog wel mijn best blijven doen maar hoe heerlijk is het al om mijn oude pijn totaal kwijt te zijn.
Voor een ieder die ook deze operatie te wachten staat…..ren naar park medisch centrum Rotterdam en laat dr Wiersma je helpen.

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.