Informatie voor patiënten

Hernia

Vanwege een herniaoperatie moest ik 1 nacht in de kliniek verblijven. Aangezien ik autisme heb is een operatie sowieso al een heftige inbreuk op mijn gevoel van welbevinden, maar er ook nog een nacht moeten blijven (met allemaal wisselende onbekenden aan mijn bed) zorgde voor heel veel angst en zorgen.
Ik heb een brief geschreven bij wijze van handleiding voor de omgang met mij tijdens mijn verblijf. Deze heb ik bij de intake van de opname overhandigd. Met name de verpleegkundigen, maar ook de meeste andere zorgverleners, hebben hiernaar gehandeld. Hierdoor heb ik me heel veilig en gehoord gevoeld en was het traject goed te doen voor mij. In het afsluitende gesprek werd nog nagevraagd of ze ‘het goed hadden gedaan’ (de handleiding volgen) en dit kon ik alleen maar volmondig beamen. Dankzij hun medewerking en inzet zou ik gerust nog een keer een operatie bij hen ondergaan.De operatie is overigens succesvol geweest. Ik heb geen enkele herniaklacht meer en mijn rug voelt beter dat hij in jaren heeft gedaan.
24 juli 2019

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.