Informatie voor patiënten

Introductie Spomed Fysiotherapie

Maak kennis met Spomed Fysiotherapie voor een spoedig herstel bij gewrichts- en bewegingsklachten

Wanneer u in het Park Medisch centrum een orthopedische of neurochirurgische ingreep ondergaat, ziet u aansluitend één van de fysiotherapeuten van Spomed voor uw postoperatieve fysiotherapie. Vandaag in de blog geven wij u een korte introductie betreft Spomed Fysiotherapie.

Spomed behandelt mensen met complexe gewrichts- en bewegingsklachten. De praktijk bundelt alle kennis die nodig is om ingewikkelde problemen met bewegen te analyseren, te behandelen en daarmee te verhelpen. In dit proces speelt de patiënt de hoofdrol. Spomed is de specialist op het gebied van knie-, schouder-, enkel- en heupgewricht en de wervelkolom.

Spomed werkt vanuit een nuchtere houding en een duidelijke visie: een voorspoedig herstel vraagt om een zeer actieve inbreng van de patiënt, de inzet van hoogwaardige, veelzijdige kennis en ervaring en het gebruik van moderne (meet) apparatuur waarmee we de voortgang monitoren. Het doel is om de patiënt zo snel mogelijk weer in beweging te krijgen zonder lichamelijke beperkingen.

 

Bent u opzoek naar een deskundige behandelaar die u van uw klachten afhelpt, zodat u letterlijk weer in beweging komt? Die behandelaar vindt u bij ons. Welkom bij Spomed!

 

 

Op het gebied van fysiotherapie bieden wij de volgende specialisaties aan:

  • sportfysiotherapie
  • manuele therapie
  • arbeidsfysiotherapie
  • bedrijfsfysiotherapie

 

Naast een team van kundige en enthousiaste fysiotherapeuten hebben we tevens andere professionals in huis met specialistische kennis, zoals orthopedisch chirurgen, een orthopedisch instrumentmaker, een orthopedisch schoenmaker en een internist. Hierdoor kunnen wij uw probleem vanuit alle invalshoeken analyseren en u optimaal behandelen en begeleiden, op weg naar herstel. Vanuit de gedachte dat geen van ons de wijsheid in pacht heeft, maar dat we samen heel veel kunnen. Alles onder één dak betekent bovendien: korte lijnen en daarmee snel resultaat. En mocht verwijzen nodig zijn dan weten wij als geen ander de weg naar gespecialiseerde zorgverleners in Groot-Rotterdam.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.spomed.nl

 

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.