Tel: 010 436 15 37 Informatie voor patiënten

Huisartsen

Voor huisartsen

Parkkliniek & Park Medisch Centrum is gespecialiseerd in plastische chirurgie, orthopedie, neurochirurgie (herniachirurgie) en handchirurgie voor zowel de verzekerde zorg als niet-verzekerde zorg.
 
De behandelingen voldoen aan de beste medische behandelingsmethoden gecombineerd met een persoonlijke individuele benadering. Al onze voorzieningen dienen voor het kunnen aanbieden van de beste behandelingen met minimaal risico voor de patiënt en het leveren van comfort voor onze patiënten. Het leveren van goede zorg en het bewaken van de veiligheid van de patiënt hebben een prominente rol.

In de klanttevredenheidsenquete vindt u een ruime beoordeling over ons medisch centrum, welke tot stand komt door de patiëntervaringen. Deze gegevens worden regelmatig ververst zodat wij u de meest recente scores tonen.
Ook op Zorgkaart Nederland kunt u de waarderingen van patiënten lezen, en vindt u informatie over de kwaliteit van ons medisch centrum en het team van chirurgen.

Als medisch centrum werken wij nauw samen met 4 ziekenhuizen: Het Erasmus MC, het IJsselland Ziekenhuis, het HAGA Ziekenhuis en het Reinier de Graaf Gasthuis. Daarnaast zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met meer dan 5 andere ZBC’s in de regio.

Wij zijn in het bezit van de certificaten NEN-EN-ISO 9001:2015 en ZKN. Dit keurmerk waarborgt naast de kwaliteit en de professionaliteit van de medische staf, zaken als hygiëne, infectiepreventie en sterilisatie van medische hulpmiddelen.

Nuttige informatie

Verwijzing

Voor verwijzingen naar Park Medisch Centrum kunt u gebruik maken van de digitale verwijsbrief in ZorgDomein.

U kunt voor overleg, vragen of advies contact opnemen met ons telefoonnummer: 010 – 4361537.
 

Afspraak

De patiënt kan ook een afspraak maken via dit contactformulier of telefonisch: 0800 – 5022.
Op korte termijn kunnen wij de patiënten in ons Medisch Centrum op consult zien.

Behandeling

Na een doorverwijzing voor een consult bij Park Medisch Centrum volgt de behandeling binnen maximaal 3 weken.

Vergoeding

Park Medisch Centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars.
Na verwijzing door een huisarts of een medisch specialist wordt de factuur van de behandeling door ons rechtstreeks bij de zorgverzekeraar gedeclareerd, en vergoed.

Een enkele keer ontvangt de patiënt zelf een factuur van de behandeling en dient hij deze factuur op te sturen naar zijn zorgverzekeraar waarna de betaling aan Park Medisch Centrum verricht dient te worden.

Cosmetische ingrepen worden over het algemeen niet vergoed. In sommige gevallen wordt een deel vergoed door de zorgverzekering. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw polisvoorwaarden.
Uw patiënt dient hierbij wel rekening te houden met de eigen bijdrage.

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.