De verkeersoverlast rondom de Hoofdweg zorgt voor veel vertraging. Houdt u aub rekening met een langere reistijd.
Actuele informatie
Team
Veel gestelde vragen
  010 436 15 37

218 Reacties

 1. Karin van den Bogaard

  Totale Knie.
  Op 3febr 2021 een totale knie operatie gehad die werd uitgevoerd door dr. Wiersma. Doordat ik verder had gekeken dan mijn ( wip) neus lang is kwam ik er achter dat dr. Wiersma ook in Het Park Medisch Centrum opereerde . Binnen 3 weken kon ik terecht voor de O.K. . Het Park Medisch Centrum is een goed geoliede machine maar waar beslist geen robots werken. Vanaf de eerste minuut geven zij je het gevoel welkom te zijn. Aandacht voor de mensen en niet werken met een tijdschema…….Ja zeker wel voor de planning van de operaties. Ook de spinaal anesthesie en roesje gingen op een ontspannen manier. Een knie operatie is niet niets en ik zeg dus ook niet dat ik op een roze wolk zit. Pijn?ja natuurlijk….maar het is allemaal te “handelen.”Een dikke 10 voor dr. Wiersma, een vrouw die recht door zee is, en een dikke 10 voor alle medewerkers.

 2. Mei-Ling

  Mevr. Mei Ling
  Na veel wikken en wegen ook kwa welke kliniek was me gevoel goed me eerste consult bij dr Hoekstra was een goed en positief gesprek kon al na twee weken geopereerd worden en dat zal van af nu 8feb zijn.
  Alleen na paar keer gebeld te hebben voor nog vragen of betreft factuur krijg je de receptie of de telefonist aan de lijn en dan krijg je echt het gevoel doe ik hier goed aan was heel zakelijk en onpersoonlijk!!!!
  Je denk aan een kliniek dat heel het plaatje moet kloppen maar hier wordt er steken gemist jammer het is dat ik nu de datum al heb staan anders had ik er zeker van af gezien jammer dat ik nu met zo gevoel daar heen moet.

  Reactie Park Medisch Centrum en Parkkliniek – Rotterdam
  Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. De betreffende medewerker is hier uiteraard op aangesproken.. Wij zijn blij dat dr Hoekstra u hier tijdens uw controle op 24/02/21 uitgebreid over heeft gesproken en dat de problemen uit de lucht zijn.

 3. Monique van petten Mudde

  Afgelopen dinsdag geopereerd aan een borstlift door dr Wu.
  Mijn complimenten nu net 5 dagen verder en al zo mooi resultaat.
  Ook vanaf het moment van binnen komen tot aan het weg gaan super lief en goed.
  Van mij een dikke 10

 4. Ingeborg van Logchem

  Meer dan tevreden na een een borstprothesewissel in oktber 2020.
  Dr. Nio is zeer vakkundig en luistert goed naar je wensen. Hij neemt de tijd voor zijn overwegingen en geeft echt antwoord op de vraag. Hij heeft mij in 2003 ook geopereerd en toen had ik ook alle vertrouwen in hem en was ik dolblij met het resultaat.
  Nu is de operatie en het herstel weer heel soepel verlopen en het resultaat opnieuw heel erg mooi.
  Complimenten, ook voor de verpleegkundigen en het OK- team. Zeer professioneel.
  Bij dokter Nio en zijn team ben je in de juiste handen!
  Ik ben dankbaar.
  Chapeau!

 5. Marianne van Alphen

  Op maandag 12 januari 2020 had ik naar aanleiding van (langdurige) heupklachten een afspraak met dr. Sarac . Wát een opluchting om na haar hartelijke ontvangst, zoveel duidelijke informatie te krijgen en daarnaast het gevoel in ParkMedisch Centrum werkelijk in goede handen te zijn! Niemand verheugt zich op een operatie, maar ik kijk uit naar ons volgende contact!
  met hartelijke groet,

  M. van Alpen.

 6. Theo van der Eerden

  Mijn ervaringen, op 15 juni kreeg ik een nieuwe knie van dr Wiersma. Super kliniek, alles goed geregeld en na ongeveer 3 maanden was ik eigenlijk al van mijn klachten af.
  Helaas begon toen mijn rechterknie me in de steek te laten. Opnieuw terug, foto laten maken en bleek ook die knie toe aan renovatie. Datum van operatie 28 oktober.
  Omdat mijn vorige linkerknie voorspoedig was gegaan ging ik nu met een glimlach voor de 2e knie.
  En weer alles prima, receptie top, uitleg top en narcotiseur ook top. Weer op mijn gemak gesteld ging ik lekker slapen (narcose) en toen ik wakker werd zat me knietje erin.
  Nu op een 2 persoonskamer, wel zo gezellig want ik lag met een toffe kerel dus de rest van de dag en nacht vloog om.
  Dokter Wiersma nog langs geweest na de operatie, superarts die van een grapje houd en voor mij de beste. Al het personeel trouwens alle lof, niks was teveel en je wordt in de watten gelegd. Fysio man, ook prima kerel, en de volgende dag naar huis.
  Nu 4 weken verder ben ik helemaal in de gloria, knie gaat top. Weinig tot geen pijn gehad en ik laat mijn hond al weer uit met behulp van 1 kruk.
  Als je een nieuwe knie nodig hebt, ga dan naar park medisch centrum en na een paar weken schijnt de zon weer.

 7. jan kraan

  7 okt geopereerd door drs Mahdad voor een nieuwe knie van tevoren van hem hele goede uitleg gehad is ook een man met humor.
  na de operatie goede pijn bestrijding gehad en nazorg van de afdeling pet je af voor al het personeel wat daar loopt allemaal vriendelijk en behulpzaam.
  dit is echt een aanrader deze kliniek en zeker drs Mahdad

 8. Mary van Veldhoven-Hersbach

  20 Oktober 2020 geholpen door neurochirurg dr. Harhangi middels PTED techniek voor Hernia.
  Het is mij enorm meegevallen geen napijn en allerbelangrijkste geen BEENPIJN meer.
  Wat ben ik dr. Harhangi zeer dankbaar.
  Werk nu nog aan verder herstel .
  Zeer deskundig en ook verplegend personeel zo zorgzaam . Ik bedank hiervoor iedereen.
  Van ontvangst tot vertrek een dikke tien.
  Groetjes Mary van Veldhoven.

 9. Marjan Richardson

  Het begon met een operatie in Leiden aan mijn knie waar een vetbult zat. Eenmaal na deze operatie kreeg ik een hernia. Nooit achterhaalt wat er was gebeurt waarom ik direct daarna deze hernia kreeg. Het feit lag er nu eenmaal en in eerste instantie wordt geadviseerd deze eruit te lopen. Ik liep voor deze hernia bij Rugpoli Randstad in Hoofddorp, een topkliniek trouwens. Helaas voor mij werd de hernia niet minder maar werd steeds erger, ook de MRI wees dat uit. Na twee maanden had ik het niet meer! De pijn werd onverdraaglijk en hoewel ik in eerste instantie geen operatie wilde, stond ik er nu toch voor open. Ik had geen keus meer, gegeven de pijn. De rugpoli nam contact op met de dokter Schröder, welke heel adequaat te hulp schoot. Dinsdag gebeld en de vrijdag zou ik meteen geopereerd worden. Alles liep zoals hij had verspeld had. Hij waarschuwde me dat operaties als deze altijd risico’s aan kleven, maar gelukkig liep het voor mij wel goed. Alle zenuwpijn is inmiddels verdwenen en kan terugkijkend iedereen de heer Schröder adviseren. Wat hij voor mij gedaan heeft verdient een dikke pluim, een 10 zou ik hem willen geven.

 10. Nina

  Ik ben op 10 augustus geopereerd in het Park medisch centrum aan me borstvergroting door Dr Nio, ik ben nu 1 maand verder en vind ze nu al prachtig.
  Zelf kom ik van een lege A en ik heb 600 CC gekregen en ik ben suuuper blij!
  Hele fijne arts is Dr Nio hij luistert echt naar je wensen en adviseert daarnaar, ik kon al met twee weken terecht voor me operatie.
  Al het personeel was super vriendelijk en stelde me op me gemak zowel voor en na de operatie.
  Eenmaal thuis was het contact met de kliniek en Dr Nio erg fijn, ze zijn makkelijk te bereiken en reageren ook gelijk op alle berichten.

  Mocht ik ooit een wissel nodig hebben dan ga ik dit zeker weer bij Dr Nio laten doen

 11. Pauline

  Vorig jaar geopereerd aan buikwandcorrectie door dr Braam. Vakkundig en professionele arts. Ook een mensen dokter. Zeer tevreden met het resultaat. Echt een aanrader.
  Personeel bij de receptie en op de afdeling zijn vakkundig en zeer vriendelijk.

 12. Tristan Dekker

  Eerste week van augustus in de kliniek geweest voor een hernia operatie. Alles was super geregeld en na maanden lang ondragelijke zenuwpijn loop ik nu (2 weken na de operatie) weer pijnloos over straat.
  Mijn dank gaat uit naar dokter Schröder en al het medische personeel die zich om mij bekommert heeft.

 13. Ik ben vier weken geleden geopereerd in Park MC door dr. Wu. Met het resultaat van de operatie ben ik heel erg tevreden. Ook het personeel van Park MC is uiterst vriendelijk en zorgzaam. De dag van de behandeling verliep vlekkeloos en het personeel kwam zeer kundig op mij over. Ik kan hier alleen maar positief over zijn.

 14. Martin Bulthuis

  Het is nu precies een jaar geleden op deze dag 6 augustus , dat ik door dr. Harhangi ben geopereerd PTED.
  Jaar daarvoor heel veel pijn door rughernia en bergen medicatie , bezoeken aan neuroloog , even aankijken…….gaat misschien weer over. Of toch opereren, maar dan de traditionele methode met veel meer risico en littekenweefsel.
  Todat ik op spreekuur kwam met foto’s bij dr. Harhangi, het was hem heel duidelijk en hij kon mij binnen enkele weken helpen met de PTED techniek . Ik ging ervoor, want hij is een topper en ik was blij verrast zo snel geholpen te kunnen worden. Dag van de OK was prima kon deels volgen / reageren, fijne mensen en mijn vrouw was bij me. Heel persoonlijk.
  Na de ingreep bijkomen en daarna de 1e fysio in de kliniek. Fijne verpleegkundigen met goed advies.
  Ook dr. Harhangi had goed nieuws, ik was in de vervolgstudie! Eind vd middag weer naar huis.
  Doordat ik zoveel pijn had gehad voor de ingreep , heeft het nog wel een paar maandjes geduurd voordat ik de oude was.
  Dr. Harhangi had hiervoor een mooie metafoor : je hebt heel lang met je vinger tussen de deur gezetten met een flinke beknelling, ik haal die weg bij je maar je moet nog wel even geduld hebben voordat de pijn van de beknelling helemaal weg is. Dit klopt in mijn geval als en bus! De uitstraling was wel gelijk veel minder na de ingreep.
  Nu na precies 1 jaar kan ik goed bewegen, normaal slapen en Happy met het resultaat vrijwel zonder litteken.
  Deze methode verdiend het om breed te worden uitgerold met een vergoeding standaard. Veel mensen kun je hierdoor helpen door een fantastische minimaal invasieve techniek! Veel dank 😊😎 aan dr. Harhangi en uw team .
  Warme groeten Martin Bulthuis

 15. Cherevona van Embricqs

  Op 14 juli heb ik een borstverkleining met lift ondergaan bij dokter WU.
  Ik had verwacht dat als ik zou bijkomen last zou hebben van de pijn, dit is helemaal niet het geval geweest.
  Ik ben benieuwd over een paar weken/maanden hoe mijn borsten eruit zien als ze genezen zijn.
  Dokter WU heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en ook verteld wat wel en niet reëel is.
  Ik ben heel erg tevreden met het resulaat wat nu al te zien is! Dokter WU heel erg bedankt! Dankzij u heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug!

 16. Ik heb al 40 jaar last van lage rugpijn, de ene dag meer dan de andere. Daar leerde ik mee leven. Anderhalf jaar geleden kwam daar plotseling uitstralende pijn in de bil en het been bij. Een MRI scan wees als oorzaak een hernia aan. Ik wilde me niet hals over kop laten opereren en koos voor een conservatieve behandeling in de hoop dat de hernia vanzelf zou verdwijnen. Het tegendeel was waar. Op een bepaald ogenblik werd de pijn zo erg dat ik op luchthavens in een rolstoel naar de gate moest worden gereden en ’s nachts kon ik alleen slapen als ik tramadol geslikt had. Alle sporten die ik zo graag deed, golf, tennis, high intensity fitness kon ik wel vergeten. Net toen ik besloten had om me te laten opereren sloeg COVID-19 toe, waardoor de hele procedure nog eens maanden werd uitgesteld. Twee weken geleden ben ik uiteindelijk door dr. Harhangi geopereerd….Vanaf dag één was de pijn in bil en been verdwenen. Zelfs geen moment wond- of napijn gehad. En ook de pijn in mijn rug is gezakt van schaal 9 naar 3. Dr. Harhangi heeft fantastisch werk gedaan en ik ben hem zeer dankbaar.

 17. Theo van der Eerden

  10 juni een totale knieprothese gekregen van dr Wiersma. Ik had van vele die ook die operatie gekregen hadden gehoord dat het zeker de eerste 14 dagen behoorlijk pijnlijk zou zijn
  Nou, mijn ervaring is en dat zal zeker ook te danken zijn aan dr Wiersma dat mij dat enorm is meegevallen.
  Vanaf moment van wakker worden tot op nu 30 juni eigenlijk maar 2 slechte dagen gehad. Voor mij is dr Wiersma een topper, vriendelijk en met een glimlach.
  Alle lof voor het hele medisch team daar trouwens, super prettig geholpen vanaf binnenkomst tot moment van vertrek. Knie is nog wel wat stijf dus ik moet nog wel mijn best blijven doen maar hoe heerlijk is het al om mijn oude pijn totaal kwijt te zijn.
  Voor een ieder die ook deze operatie te wachten staat…..ren naar park medisch centrum Rotterdam en laat dr Wiersma je helpen.
  Met een groet en een glimlach,
  Theo van der Eerden

 18. Tevreden client

  Afgelopen December minifacelift ondergaan in PMC Rotterdam door Dr. tan.
  Deze arts is uiterst kundig, en ik ben zeer tevreden over het resultaat.

 19. Mireille

  Op 29 mei 2020 heb ik een borstverkleining gehad. Ik ben door dokter Wu geopereerd. Hij heeft de sleutelgattechniek gebruikt. Ik moest een nacht blijven en werd goed in de gaten gehouden. Ik heb nauwelijks pijn ervaren. Het echte resultaat zie ik pas over paar maanden maar op dit moment ben ik al heel tevreden. Je ziet gewoon dat het heel kundig is gedaan.

  Alles klopt in deze kliniek:
  Ontvangst
  Eigen kamer
  Verplegend personeel
  Sfeer in de O.K.
  Dokter Wu
  Nazorg

  Uiteraard is dit een beslissing die je zelf moet nemen maar als je voor een borstverkleining kiest zou ik zeker naar Parkmedisch centrum gaan.

 20. Marjolijn de Haan

  4 maart 2020 geopereerd, totale knieprothese, door orthopeed drs. Saskia Wiersma. Wat een geweldige vrouw is dit met humor , passie en een uitstraling waar je vrolijk van wordt. Alle vragen konden worden gesteld, samen naar een oplossing kijken. Zij was zeer duidelijk wat wel en niet kon en wat ik kon verwachten, ook na de operatie. Ze straalde zoveel vertrouwen uit. De 1e 2 weken waren een hel (zoals voorspeld) , veel pijn en veel proberen te oefenen (bewegen, bewegen). De medicatie die meegegeven werd, heeft zeer goed geholpen!
  Nu zijn we 7 weken verder en loop inmiddels 1 week zonder krukken en zit al 3 weken regelmatig op de hometrainer. Slaap goed, ben ongelooflijk tevreden, geen pijn meer zoals voor de operatie, heerlijk. Het blijft wel hard werken en oefeningen doen.
  Ik wil iedereen bedanken, van receptie medewerkers tot aan de verpleging, de geweldige anesthesioloog en nogmaals Saskia Wiersma, wat een vakvrouw. Het was een geweldige ervaring, om in deze kliniek geopereerd te worden. Wat een warme en liefdevolle verzorging wordt hier gegeven.
  vriendelijke groetjes,
  Marjolijn de Haan

Schrijf een reactie

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.