Informatie voor patiënten

Patiëntenportaal

Patiëntenportaal – Meer inzicht in eigen zorg

De rol van de patiënt in het eigen zorgproces is veranderd. De patiënt zal steeds meer een partner worden voor zorgprofessionals en het ziekenhuis via een digitaal patiënten portaal.

Dit landelijke programma heet ‘VIPP’ – Versnellingsporgramma Informatie-uitwisseling Patiënt en Professional. Dit programma is door de overheid geïnitieerd, gesubsidieerd en wordt tevens door de overheid gecontroleerd.

Het portaal wordt bij Parkkliniek & Park Medisch Centrum door de receptie geactiveerd en iedere patiënt ontvangt via de mail de werkwijze om in het portaal te komen.

Wij werken met het programma ‘Wellbee’ (klik hier voor meer informatie). U heeft middels dit programma altijd toegang tot uw dossier. Zo kunt U bijvoorbeeld alle afspraken, verslagen en documenten inzien.

Het portaal voldoet aan alle actuele veiligheidseisen en privacywetgeving. Al uw informatie is optimaal beschermd en alleen inzichtelijk voor u en uw zorgverlener.

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.