Informatie voor patiënten

Nieuwe heup

Mijn operatie is inmiddels weer ruim 6 weken geleden. Ik ben onlangs voor de controle bij Dokter Henkus geweest, die zeer tevreden leek met het resultaat. Zelf ben ik eveneens zeer tevreden en loop ik inmiddels weer zonder ondersteuning van hulpmiddelen en mag/kan ik weer (bijna) alles wat ik in mijn normale leven deed. Skieën is natuurlijk nog iets te vroeg, maar op dit ogenblik ook niet aan de orde!

Ik ben Dokter Henkus natuurlijk dankbaar voor zijn voortreffelijke vakmanschap, mede waardoor ik, denk ik, ook weer zo’n succesvolle revalidatie achter de rug heb.

Verder wil ik graag laten weten dat mijn verblijf in het Park Medisch Centrum in alle opzichten uitstekend bevallen is. Dit geldt voor alle afdelingen waar ik mee te maken heb gehad. Het personeel aan de balie, op de verpleegafdeling, in de voorbereidingsruimte en de “uitslaap” kamer was zeer voorkomend, gefocussed om me op mijn gerust te stellen en attent om eventueel te helpen, zodra dat ook maar even nodig leek. Afgezien van hun professionaliteit was ook hun benadering van de “patient” in alle opzichten uitstekend en vriendelijk. Ik heb de kliniek verlaten als een blij (nieuwe heup) en zeer tevreden mens. Mijn hartelijke dank daarvoor. Martien – 9 mei 2019

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.