Liposculptuur

November 2016 heb ik eindelijk de stap durven zetten voor de behandeling liposuctie. Ik heb al vanaf mijn 16e jaar Lipoedeem en mijn benen zijn veel te zwaar, wat niet bij de rest v mijn lichaam past. Maat 36 taille, maat 42 op de benen…
Om doodongelukkig van te worden.
Nu 41 jaar en eindelijk een ontzettend leuke, eerlijke arts gevonden die gelijk aangaf…jij krijgt de mooiste benen en wat zal je er blij van worden.
Maar hij wilde eerste binnenkant bovenbenen doen en binnenkant knieën. De voorkant wilde hij wachten of het nog nodig was na de behandeling van de binnenkant. Dit had al zo’n goed gevoel, door heb voorzichtig aan te pakken, dat hij mijn vertrouwen had gewonnen.

November 2016, geheel onder narcose was het binnenkant verhaal gebeurt. Na 2 dagen liep ik alweer redelijk en door de blauwe plekken heen, was ik al enorm tevreden. Na 6 weken was ik al volledig hersteld zonder complicaties. Na 8 weken op controle geweest te zijn, vertelde de arts dat de voorkant heel goed zou kunnen. Mijn huid zou zich goed aanpassen. Ik wilde door….maart 2017 waren de voorkanten van mijn bovenbenen aangepakt. Alles weer zonder complicaties, nog sneller hersteld en kan ik als eindresultaat zeggen, WAT BEN IK BLIJ!!!!
2 maten kleiner, 3 liter vet minder, gevoelsmatig 10 kilo lichter en met en boost zelfvertrouwen ga ik nu door het leven.

Dit had ik veel eerder moeten doen!

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.