Tijdelijke sluiting Park MC

Dokter Vereen

Wie is dokter Vereen?

Van origine ben ik Zuid-Afrikaans en heb mijn opleiding tot basisarts aan de Universiteit van Stellenbosch succesvol afgerond in 2002. In 2004 ben ik naar Nederland verhuisd en opgeleid tot anesthesioloog in het Erasmus MC (2007-2012). Momenteel werk ik met veel plezier als stafarts in het Erasmus MC, mijn aandachtsgebied is ´acute pijn´. Samen met de Acute Pijn Service Pijnconsultenten streven wij er naar om een optimaal pijnbeleid voor onze patiënten te realiseren.

Sinds januari 2019 ben ik tevens enkele dagen per maand werkzaam in het Park Medisch Centrum en geniet ik vooral van het werken in een klein, gemotiveerd en zeer professioneel team. Ik houd van mijn werk en streef er altijd naar om de beste en meest veilige zorg te leveren. Als anesthesioloog is mijn doel om mijn patiënt weer wakker en comfortabel op de uitslaapkamer te zien.

BIG nr. 99060024401

Op parkmedischcentrum.nl gebruiken wij cookies voor gebruiksgemak, webstatistieken (analyse) en integratie met sociale media. Op onze cookies pagina kunt meer informatie vinden. U kunt toestemming geven door op de "Accepteren" knop te klikken.